Kvælerkussen

Cirkus Amalie

“Bethany, hvorfor skriver du aldrig om Amalie?”, “Bethany, har du set at Ulven Peter skal ind og ruske tremmer?” ,“Bethany, skal vi ikke bolle. Min diller er 23 cm. Jeg sværger!?”, “Bethany, ved du at Amalies mor hader dig?”, “Bethany, kan du virkelig rumme en hel aubergine?”, “Bethany, skal vi ikke være venner igen?”, “Bethany, skriver du ikke nok snart om Amalie, pleeeeeeeeaze!!”

Den slags håbløse mails er det væltet ind med hele dagen. I prøver at oparbejde en stemning, gør I. Kraftedemig en gang dramadåser uden lige. Og uden liv! Her prøver man at nyde en solskinsfyldt dag på Gården – åbenbart uden held. Ikke engang en god omgang cybersex via Wordfeud (Ordudflåd) er det lykkes mig at gennemføre (Det er din tur, Kristiano).

Og nu er det ikke fordi, jeg ikke vil glæde mine læsere. For det vil jeg da. Når det altså passer mig. Sådan er jeg nemlig så god. Så Bethany tænkte: “Vil I ha’ Amalie, skal I saftsusemig få Amalie”. Op med rullegardiner, af med klunset, frem med Fernet, stive knapper og forsøge at oparbejde bittert skræv.

Det gik urimeligt dårligt.

For sandheden er, at Amalie, hendes stupide mor og Tudeprinsessen Peter rager Bethany en høstblomst. De er simpelthen for ligegyldige (gleichgültig, indifférent, likgiltig), hvilket også er den indlysende årsag til, at de ikke er nævnt hos Bethany – før nu .

Hør her, Tåber! Amalie (der efterhånden er lige så orange, som hun er dum) kan jo ikke gøre for det. Hun har jord i hovedet og er dummere end tvillingernes snot, men det skal for helvede ikke lægges hende til last? Nej, dér tror jeg nok lige, vi i stedet skal vende det kritiske blik mod Mor Lotte (Kran). Mage til medieliderlig ko og uduelig mor skal man saftsusemig da lede længe efter. Eller det skal man så ikke, men det er i dette tilfælde underordnet. Kyllingehjernen har jo pacet pigebarnet frem, nærmest siden hun iført blod og livmoderrester blev skidt ud af fjabben. Og da så tøsen langt om længe led den triste skæbne at blive en ’stjerne uden hjerne’, skulle Lotte-mor så sandelig også ha’ sit 7½ minut. Var kraftedemig pinligt at glo på, så det stoppede jeg hurtigt med. Men fandme da intet under at pigebarnet er endt så katastrofalt ud. Skulle næsten være underligt andet, med så fatalt et eksemplar af en mor. Ja, det er bare Bethanys mening.

Og ja, Lotte Lytton Kejser, jeg har skam hørt fra Grødhovederne, at du på Facebook byder Bethany op til dans. En afvej af de helt store, spørger du mig. I en konkurrence om Danmarks største patter stiller jeg jo heller ikke op mod Linse Vanvidspat, vel? Kend dine begrænsninger, Lufthjerne! Men skal du endelig belære nogen om noget som helst, bør du nok starte med din hjernedøde dåse af en datter. Nu du fejlede i første forsøg.

Peter Pjok skal ind og ruske tremmer. Jeg er da kraftedemig ligeglad! Tudefjæset ligger, som han har kneppet sig til for åben skærm, og nu må han tage de 40 dages fængelspik som en mand. Foroverbøjet og uden klynk. Altsammen fordi han tilsyneladende ikke kunne styre temperamentet overfor sin øretæveindbydende kæreste. Nææh, man slår ikke på kvinder, men vi kender jo alle til typen af en hysterisk madamme, der går grassat i en brandert. Kraftedemig ikke nemt at arbejde med. Et øjebliks afmagt og spætten hakker. Slam!

Skulle jeg her på falderebet gi’ et godt råd, og det skal jeg jo, ikke fordi det egentlig rager mig, men fordi moderen åbenbart ikke har hjernekapacitet til det, så ville jeg se at få aflivet det afhængighedsforhold, I har kørende. Lige på en studs! Med det vuns! Hellere i går end i dag. I må da selv kunne se, hvilken farce det er, I har kørende. Og nu må det fandme da stoppe! You both need to move on! (I en bås med måger skal man bevæge sig).

18 kommentarer

 • Paul

  Analie, min snut, Analie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nygaard

  Parasitternes paradis, sku HOtellet have heddet.

  Amalie er den største parasit af dem alle. Særligt taget i betragtning at hun stak en fed løgn for åben skærm mht den påståede voldtægt og kvælertag.

  Fordi kællingekussen IKKE ville tabe ansigt….overfor hvad??
  Sin egen idioti?…sit eget druk og fuldskab??

  Jeg ved det ikke, men det tegner ikke godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wiggo

  Tak Tak Tak !!!
  jeg giver sgu en fernet på centerpubben

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stig

  interessant at der også her er spalte plads til de nye fænomener, der kan udover at være “snot-dumme” – også formår at tjene penge på deres dumhed.

  Så længe der er et publikum i cirkus er det vel ok at give en forestilling, og tjene lidt til dagen og vejen.

  Interessant at følge, men skræmmende at se denne medie-drevet udvikling og endnu mere spændende bliver det at se, hvordan de “snot-dumme”, kommer videre, når de bliver lidt ældre – men her kan de måske kigge lidt på Linse, som jo gør det godt i en sen alder med store læber og patter ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man skulle fandme tvangssterilisere kællinger som Gustav (Gusten Stav) og Amalies MØDRE, de har jo ikke fattet en hujende FIS aFFF at føde normale unger, måske de skulle have nøjes med at nippe til sprutflaskerne i sin tid…

  Men med sugelæber kommer man langt i den verden, selvom jeg ikke ville lade Drillerens Sædbank A/S donere så meget som en MUNDFULD til den slags “Mødre”, så hellere gå konkurs med lidt KLATGÆLD ud over det hele…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Både Peter og Amalie trænger til en god omgang håndspålæggelse af typen “flere på hinaden følgende flade”, og det kan de bestille her:

  http://håndspålæggelse.dk/tidsbestilling/

  Det er på tide at de vågner op og kommer ind i kampen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krogh

  Du har så evig ret :-)
  Du kan da skriv som man kan forstå det, undtagen selvfølgelige dem det drejer sig om for de forstår da slet ingen ting.
  Ha en dejlig solskins dag på gården
  Ser hver dag frem til dine indlæg :-)

  Med venlig hilsen
  Krogh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Ja, det er egentlig ret morsomt at læse lidt om realitystjernerne, jeg har kun set dem få gange på TV. De kan vel kun have opnået stjernestatus ( hahaha), fordi der sidder nogle mennesker derude som er endnu dummere. Men hvad er det egentlig de kan, de er jo helt nedsmeltede. Amalie og hendes mor. Hold kæft de er klamme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitterrøv

  Hvis hun bliver mere orange, kan hun bruges som grøntsagsdildo. Spændende tanke egentlig. Gad vide om en gulerod ka-ninknepper. Kæft der er kedeligt på potten når Bogen er læst. But that’s life I guess (tørrer røv i min gæst, Leif).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvordan går det med dine hjulbenede høns på gården B.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibse

  For pokker!
  Nu falder du også i… ignorer dog disse ligegyldigheder.
  Er skuffet over du gider spilde din tid på de der………………………..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Ved ikke hvad du mener. Jeg har hele tiden skrevet om realityidioterne. Og det har jeg ikke i sinde at ændre på.

   Det er trods alt det sjoveste. Er du uenig må du jo finde andre græsgange. Ingen grund til at sidde og være muggen i hvert fald. Skål.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spot on!
  Men jeg mangler bare de der gode udtalelser ala:
  “Min mor og jeg er som kop og kande.”
  “Han er da ked af det og det forstår jeg også godt. Men han skal jo ikke dø, så lad os ikke gøre det værre end det er!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   De udtalelser kan du vel finde på EB.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitterfissen Bethany

  Fernet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mælk

  Hvad er meningen med livet Bethany?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kvælerkussen