Forlorent liv på Facebook

Agurketid, Bøssekarle og Ekspertér mig i numsen

(Tidligere udgivet på SE og HØR)

Bethany er kendt for at fylde jer med løgn, men lad mig for en gangs skyld være ærlig: Bethany er i tidsnød. Kendislivet er vigtigt for Bethany, men der er jo kun 27 ½ time i døgnet, og det tager trods alt tid at skrive mine fabelagtige blogindlæg og statusopdateringer på Facebook. Især på grund af Fernet-pauserne. Blæren er heller ikke, hvad den har været, og Bethany render konstant og sjatpisser, hvilket som sådan ikke tager tid, fordi tena og tisletten jo er opfundet. Men andre ting skal også passes, som eksempelvis masturbation foran webcam til stor fornøjelse for folket på Chatroulette. (og ja, I gættede rigtigt. Det er mig med støvsugeren. Læg især mærke til, hvordan skambamserne flagrer rundt. I må gerne nyde øjeblikket sammen med mig. Man er trods alt glædespige for folket), indkøb, rengøring (Den skal I helst tro på), tarmskylning og bondagebinding (det er måske ikke et ord før nu). Og det tager tid. Især webcam-seancerne. Der er trods alt mange desperate og ynkelige mænd i internetatmosfæren, som alle skal have et stykke med Abyssen. Man er vel gavmild på den måde.

Samtidig er det agurketid i Danmark på den kedelige måde, og der er ærlig talt ikke en hylende fis, der er værd at skrive hjem om. Revl og krat af kendisser og pseudokendisser dåser rundt I Tisvilde for at være kendt med de andre kendte – og tagge sig på Facebook. Tisvilde Bistro lader til at være stedet over alle, skal jeg dømme ud fra min Facebookvæg. Vorherrebefuckingvares! Får I aldrig lyst til at tage livet af jeres ubegribeligt overfladiske tilværelse?

Skal jeg absolut diske op med et par nyheder, og det skal jeg jo, eftersom jeg bliver betalt for det, så kommer vi ikke udenom at Jim Lyngvild er ugens Bøssekarl nummer et. Copenhagen Pride har fyret Dramadronningen, fordi han i sjov har sagt ”Bøssekarl” i et interview med Ekstra Bladet. Copenhagen Pride-typerne er åbenbart mere fintfølende end en diller på et rivejern, og vupti, ud røg Lyngdilleren, fordi han ikke ville sige undskyld på en måde, der stillede dem tilfreds. Jamen, det er kraftedemig da så dårlig en joke, at man skulle tro, Lasse Rimming stod bag den.  En bøsse, der i morskab ikke må sige “Bøssekarl”?? Are you fucking kidding me? (Stikker du en gaffel i mine nyrer?). Det svarer jo til, at Bethany ikke kan kalde de skamlæbevedhængte for nogle forpulede bitterfisser, uden at Mediegalskaben går amok..Eller vent..Nåh. I ved, hvad jeg mener! Åndsboller! Bethany er kendt for at revse Jim, og Grødhovederne elsker mig for det, men jeg kan godt sige jer, at jeg gør det af kærlighed. En skal jo fortælle ham sandheder, og hvem gør det bedre end Bethany? Bethany er nede med Gigantdilleren, som jeg er nede med den onde i numsen.

Hvem jeg derimod ikke er nede med, er Thomas Bigfuck (Bedre kendt som Bigum. Eller faktisk slet ikke kendt, så I skal ikke være kede af, at I ikke aner, hvad jeg snakker om). I ugen, der gik, har Ekstra Bladet lavet en artikel om, hvorfor mon den skønne Michala Kjær havde behov for at flashe sin benede røv på de sociale medier, og ved den lejlighed, skulle de altså indhente såkaldt eksperthjælp fra Bigfuck. Det undrede Bethany sig over på en stille og rolig måde ovre på Facebook, for det kræver jo ingen hjerne at regne ud, at pigebarnet ganske enkelt er en attentionwhore. Og fred være med det. Bethany forstår den slags. Altså gik min undren udelukkende ud på, hvorfor fuck  EB havde brug for en ekspert til at fortælle det åbenlyse? Ekspertér mig i måsen! Det fik Bigfuck tilsyneladende en akut neurose over, for kort tid efter indfandt han sig på Bethanys Facebookvæg med en lille håndfuld røvslikkere, og så skulle Bethany ellers revses af amatørerne. Gud fri mig vel, et pinligt cirkus det bliver, når hjernedøde slår sig løs! Bigum er tilsyneladende en nosseløs idiot, der kan holde til omtrent lige så lidt som AS Herpes. Måske han skulle forsøge at flå hovedet ud af sin selvhøjtidelige røv og snuppe en dram, ellers kan hans tilværelse da hurtigt blive ulidelig. Længe blev Bigfuck og brunnæser hængende på siden i et forsøg på provokere Bethany, hvilket jo er umuligt, eftersom jeg er født ligeglad. Til sidst måtte de give op og indse, at festen var slut, og vi andre var taget videre. Jøsses!

Skål i skibet, Grødhoveder! Ugens råd: Man skal ikke eksperimentere seksuelt med en ananas. Det skriver Skovfogeden gerne under på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Forlorent liv på Facebook