Bethany om Big Brother

Plumråddent

Sommetider er Bethanys liv helt vanvittigt, og der er i hvert fald ikke noget at sige til, jeg ofte slår mig på Fernetflasken. Som for eksempel i dag ovre i Facebooknabolaget, hvor man jo konsekvent er omgivet af jubelidioter. En af mine yndlingsmænd, Dan Rachlin, havde udspyet nogle sandheder på sin væg om hende Camilla Plumrådden, der skal skilles. Og straks var Se & Hør på stedet.

Bethany var så letsindig at dele ”artiklen” på egen væg og sende lidt kærlighed i Dans retning, og så tog det hele saftsusemig en uventet drejning. For det er ikke alle, der elsker Dan R. lige så højt som Bethany, og alle ved jo, det er i orden at være i besiddelse af divergerende meninger, men det skal man edderbroderemig ikke sige alt for højt på min væg. Man har jo et temperament uden lige, og der tales ikke ilde om Dan hos mig. End of fucking story (jeg boller historien i røven).

Folk rablede dog vidt og bredt om, at Dan R. fandme var for meget, og Bethany forstod ingenting. Man må jo gå ud fra, at dem, der følger Bethany, har det fint med holdbare profetier og ærlige meninger. Men der er forskel på folk. Det må konstateres. ”Jamen, Bethany, du er jo SJOV, når du sviner folk til”. Og nej, det kan jeg sørenspillemig godt fortælle jer, at jeg ikke er. Er i hvert fald ikke intentionen. For siger jeg, at Camilla Plum er klam og uhumsk, så er det ikke for sjov. Jeg mener det fandme. Helt sikkert typen, der ikke vasker hænder efter lokumsbesøg og ryger som en skorsten midt i madlavningen. Og går hun overhovedet i bad? Tror det kraftedemig ikke. Bethany har fornemmelse for den slags.

”Nå, men Camilla har sgu da udrettet mere end Dan R.”!!! Gu’ har hun da fucking røv. Hun har en køkkenhave! Dan R. er trods alt Dan R. Manden, der er skyld i tvillingernes tilblivelse. Jeg kan nemlig godt sige jer, at der er voldsom løsgang i bomuldstrussen, når Dan optræder på radio og tv. Så bolles der heftigt på gården. Og I bræger jo konstant om, at der fødes for få unger her i Danmark, så vær så fucking venlige og tak manden! Men åndsboller, vigtigst af alt: Når Dan siger, at Plum er en idiot, så er hun fandme en idiot. Det kan vel ikke være så svært at forstå. Ikke engang selvom man er i besiddelse af så ringe hjernekapacitet som jer.

13 kommentarer

  • Camilla

    Camilla Plum er sgu da snart det eneste fornuftige menneske, som viser sig på TV. Du hater på alle de reality stjerner som troner frem skærmen uden en skid indhold – dér ville jeg så også placere en som Dan Rachlin. Hvad kan han? Sætte fucking lortesange på – sange som aldrig indeholder noget som helst konstruktivt eller har set skyggen af et instrument.
    Nej helt ærligt, jeg synes sgu du plejer at være ok fornuftig… men for det første at sige ‘amen’ til en så latterlig kommentar, som Raclin giver til Plums skilsmisse er da virkelig at synke for dybt. For det andet, ja – hun har en køkkenhave. Men derudover er hun klog kvinde med nogle meget sunde og fornuftige værdier – hun er ikke en naiv radiovært, som sluger alle fucking liberale holdninger råt. Det kan da godt være at hun er indehaver af en ’70’er kusse´som en anonym læser skriver.. og hvad så? Det er sgu da fedt med en kvinde som tør stå ved at være en kvinde og ikke bukke under for den vestlige verdens ukvindelige idealer.
    Nej B, det er vidst din hjernekapacitet som i denne omgang er plumrådden…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Det ser heldigvis ud til, at ham der Dan Rachlin har dæmpet sig lidt på det seneste. Faneme heller ikke for klog snak han kommer af med.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • lkjblog@hotmail.com

    Guuud – der er kun en forklaring på det her; det er DanR der er indeni Bethany (pun intended)…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Guuud – der er kun en forklaring på det her; det er DanR der er indeni Bethany (pun intended)…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Manden (Dan Rachlin) er spejlblank, og han bliver dummere og dummere at høre på dag for dag. Som et lille barn, der ikke får sin vilje. Magen til klovn skal man lede længe efter.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja Barfod

    Tvillinger!!! Op i røven med dem…Økologisk køkkenhave,DET er vejen frem, prøv det! Omend ikke for andet end en økogulerod lige op i bitterfissen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Dan Rachlin er en åndelig undermåler med enorme mindreværdskomplekser. Så vidt vides har manden aldrig nogensinde præsteret et ordentligt arbejde med noget som helst. På Facebook slynger han om sig med fjollede og ubegrundede påstande, og hvis nogen vover at være uenige med ham, bliver de slettet som venner. Letkøbte argumenter og gentagen forkert brug af sproget = Dan Rachlin. En evighedsstudent uden kompetencer af nogen art og derfor er det også nødvendigt for ham at omgive sig med en hob af lallende rygklappere. Pokeridiot og hashryger = Dan Rachlin = Elementært dum, og nogenlunde lige så interessant som vådt bølgepap.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Hvad er det hun siger? Er der nogen, der forstår det?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Hun kan sku da bare åbne et velgørenheds køkken med alt sit ædelse. ikke en skid hun er socialist, hendes livsstil koster kassen selvom det ser beskedent ud. Ps. Hun ligner en der har en ordentlig 70′ er dusk i skrævet ( på den måde minder hun sikkert om en socialist – sjuske Dorte ).

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næppe...

    Giver dig ret, B! Dan R. er dynamit. Ville dog ønske, han gjorde endnu mere i 80’er musik. Too shy shyyyyy – hush hush – ay-o-ay, sammen med Dan R. Fucking fantasy of life!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Ha ha, skulle Dan R.nu osse være orakel? Nej, han er fandme ikke for meget – han er meget for lidt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethany om Big Brother