Bollebare personager og Bjerrehys

Bethany om “Vild med dans”

Tidligere bragt på SE og HØR

Sommeren går på hæld, og det er ved at være sæson for endnu en omgang ”Vild med dans”. Programmet, der er vældig populært hjemme i Citronmånestuerne. Blandt andet fordi showet giver undertrykte mænd mulighed for at glo på halvnøgne duller, uden Lillemor banker ham med en frossen kalvemørbrad i psykotisk jalousi.

Bethany er ikke imponeret. For det første er det tåbeligt, at der overhovedet er kvinder med i det program, og for det andet begriber jeg ikke, de skal ha’ tøj på. Det virker jo bare påtaget. Nææh, nøgne mænd i sensuel tango, tak som byder, siger jeg saftsusemig.

Men lad os gennemgå et par stykker af årets deltagere – i bollebar rækkefølge:

Claes Bang: En af Danmarks mest bollebare dillervedhængte, fast hovedperson i mine våde, ekshibitionistiske drømme, og dermed en sikker vinder, står det til Abyssen. Så længe han er med, kan I regne med Bethany som tilskuer. Lidt overfladisk er man vel altid, som man siger i Hellerup.

Charlotte Fich: Hed trekant med hende og Mads Mikkelsen, jo tak! Det har jeg drømt om siden ”Rejseholdet” holdt Abyssen beskæftiget på fast basis. Det må alt andet lige give hende en favoritposition. Ret skal være ret. Ikke mindst Bethanys.

Maria Lucia: Som I ved, boller jeg sommetider duller, når jeg er ramt af hormonforstyrrelser. Luciabruden er både smuk (i hvert fald efter hun opgav det syge pandehår, hun dåsede rundt med en overgang), og kan synge, så sekreterne sejler. Lad os håbe hun kan danse, og at hun taber kjolen for åben skærm.

Allan Simonsen: Noget af en fodboldlegende. Glemmer aldrig dengang under VM i Mexico, hvor Bethany, Allan og Elkjær morede os med at penetrere Flemming Povlsen med chilifrugter, imens vi hamrede Tequila som alkoholiserede rigmandskællinger fra Nordsjælland og sang ”Vi er røde, vi er hvide og om lidt skal Povlsen skiiide”. Sådan har du nok aldrig fået den, Wunderhits! Men med al respekt, Allan, er du så ikke en tand for gammel til at gi’ den som Patrick Swayze?

Thomas Ernst: Kender ham ikke, men en tur i kælderen, kan jeg godt tilbyde ham.

Mads Laudrup: Jeg ville hellere bedække hans far, lad mig sige det sådan. I stedet for at danse rundt i tv burde drengen sendes til en hjernevrider, der kunne hjælpe ham med de traumer, han nu engang må være i besiddelse af som barn af så fantastisk en fodboldspiller. Så meget at leve op til…så lidt lykkes det. På den anden side: Det kan jo være talentet ligger i dansefødderne!

Le Gammeltoft: Lad os lave et sextape og en radioudsendelse sammen!

Mathilde Norholt: Fræk tøs, og man ved jo, hvor hun har det fra! Har egentlig behov for at revse hende, men der er jo bare intet at komme efter. Pokkers! Typen, man håber på har kronisk skedesvamp…i det mindste.

Uffe Holm: Har han tænkt sig bare at gå ind på gulvet og råbe ”Fisse! Tak for i aften, kan vi afregne?”, som han gør i sine shows?

Mette Blomsterberg: Kagedame med en hestehale så stram, at øjnene er ved at poppe ud. Glæder mig til at se hende i dansekjole. Damen har jo figur som Svampebob Firkant, og smører man hende ind i chokolade, kan hun forveksles med en Ritter Sport. Ude i byen, går hun under slogan’et: Kvadratisk, praktisk, god.

Hun burde ikke være med i ”Vild med dans”. Hun burde være lænket til Bethanys køkken og fremstille citronmåner i uendelig strøm.

Resten har jeg ingen kommentarer til, og jeg er sørenspillemig nødt til at drikke mig en træstamme i øret, i ærgrelse over manglen på Blachman, Joey Moe og Pilou Asbæk. Tak spids, han ville være et syn for guder iført penis-attrap dansende en voldsom Rumba med kynisk fjæs på. Men i det mindste slipper vi for realityretarderede typer som Vanvidspatten, Gustav og Amalie. Det er Bethany taknemmelig for. Så springer hæmoriden da ikke i denne omgang.

Skål.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bollebare personager og Bjerrehys