Tourettesramt og Ugens tip

Hundehovederne på 24lyv

I kan da kraftedemig ikke mene, I undrer jer over, at 24Lyv er ved skide sig selv ihjel som en muggen surdej uden tilført næring! Dér sidder liberalistkusserne inklusiv klaphatten Michael Lebbesen og giver den som nationens svar på underholdning til det intellektuelle segment. Hold på hat og diller!

Bethany kan saftsusemig godt love jer, at I er galt afmarcherede. I er jo ikke andet end en flok hundehoveder, som var for grimme og gamle til Paradise Hotel, hvorfor I måtte søge det næstbedste: en statsfinansieret, borgerlig radiokanal. Hold lige et sæde varmt til Amalie – sikker på, hun sender en ansøgning, når hun runder de 30.

Det intellektuelle segment findes, og det vil med sikkerhed gerne underholdes, men vær dog ikke så imbecilt indbildske, så I satser på, at varen skal leveres af jer jubelidioter. Doomed to fail (dømt til at fælde). Prøv med udsendelser til Vestjylland og Egypten. Dér mangler de med sikkerhed et og andet at grine af. Kraftedemig da helt utroligt at man skal fortælle jer alting. Hvad ville I gøre uden Bethany? Ja, jeg spørger bare!

7 kommentarer

 • Ildblomsten

  24lyv er en fejlkonstruktion skabt af hævngerrige politikere for at kappe hovedet af P1, som er for rød og populær.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bredvig

   RØD! Nu må du saftsusemig stoppe. Alle kommentatorer er blå. De evige telefoninterwievs er altid til nogle som repræsenterer de blå. Come On

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej, så det er dig der er segmeta intelligenza ? Fint, så er det på plads. Har ledt med lup og lygte- som Station 1 på jagt efter småkriminelle. Hvis du også er på fb, vil du ikke være “sød” at sende link.
  Hyg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Mon ikke det ville være en meget bedre radio, hvis de engang imellem bare holdt kæft og satte en plade på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jensen

   Eller bare hold kæft og lukkede lortet. Det gjorde jeg efter en uge, altså lukkede. Giv dem de 100 millioner for at holde kæft. Der er sku så mange på overførsel så man kan fodre svin(Undskyld Hassan, det er bare en talemåde)med dem. Så lidt fra eller til.Bare lige min uforbeholdne fra min muddergrøft-mening.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   En stor røvslikkerbutik. Er hvad det er.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tourettesramt og Ugens tip