For gustne til lååårve

Sygemelding fra Bethany

Indlæg tidligere udgivet på SE og HØR. Fra dengang, hvor Bethany blev indlagt…imod sin vilje.

Til rette vedkommende på SE og HØR.

Jeg retter denne henvendelse, med en forhåbning om, at I ved, hvad jeg taler om. Vi har i forbindelse med en evakuering af en ældre landbrugsejendom, måttet tvangsindlægge en af huset beboere, her hos os på Minnesota Klinikken.

Det drejer sig om Bethany Hansen, som I måske har kendskab til. Under udredningen af hendes personlige forhold udledte vi i hvert fald, at hun har en art arbejdsmæssig tilknytning til jeres blad. Hendes præcise ord lød noget i retning af:

”I kan sguhelvede da ikke spærre mig inde her, Grødhoveder! Pøblen kan ikke undvære Bethany! Er I fuldkomment hjernedøde i jeres små fede hoveder eller hvad. Hvis ikke Bethany er der til at forklare, hvorfor pikhovedet Blachman skulle få fingeren ud af fissen på sig selv og genfinde sine nosser, så tror de måske stadig, manden er genial. Jeg må for helvede da tvinge alle de snotdumme citronmåneædende parcelhustyper til at få hovedet ud af røven og indse, at Blackie har mistet sin genialitet. Anne Methulasem Fuckind-Sengelinned må have sat sig på hans nosser og knust dem i tusind stykker, siden han er begyndt at opføre sig som alle de andre knastne gamle stoddere, der sidder og piller på deres fedtede dillere mens de forskræmt ser på nøgne kællinger, der ligner deres mor. Neeeeeeeeej, jeg vil IKKE SPÆNDES FAST! Hvad er det? Er det en sprøjte? Bethany er ikke nede med sprøjter. Bethany OD’er kun på Fernet….”

Herefter var der velsignet ro, kun afbrudt af søvndrukne råberier om at fiste Tommy Kenter med en tørkage og noget om en Christopher, der burde være lidt mere fresh på buttpluggen. Selvom det naturligvis var en voldsom begivenhed, der førte til indlæggelsen, må vi her fra stedet fastslå, at det må siges at være forståeligt, at Bethany Hansens reaktion var en smule voldsom. Personligt ville jeg formodentligt også fejre det, hvis det var mig, der var Rasmus Seebachs nye kæreste. Jeg havde muligvis ikke hængt postbuddet op i flagstangen, eller jaget eget og adopteret afkom nøgne gennem hovedgaden, mens jeg kastede enøreskinesere efter dem, men sådan er kulturen jo så forskellig fra land til by.

Da det er af stor betydning for os at sygemelde vores patienter, så de har størst mulig chance for at vende tilbage til en normal hverdag efter afsluttet behandlingsforløb, tager vi chancen, og håber inderligt, at I kender Bethany Hansen.

Med venlig hilsen

Judith Mogensen
Misbrugskonsulent

PS:

Hvis I har kontaktoplysninger på Rasmus, må I meget gerne lade ham vide, at Bethany, omstændighederne taget i betragtning, har det godt, og at der næsten ikke er betændelse i hendes forlovelsespiercing mere. Hun er dog lidt bekymret for hans. Umiddelbart lyder en rektumpiercing også som en utroligt dårlig idé?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

For gustne til lååårve