Hundehovederne på 24lyv

Spejlblanke Realityidioter

Bethany går og er træt i disse dage. Ikke kun på grund af voldsom vaginal blødning og kronisk diarré, næææh, det handler snarere om, at jeg sgu ikke magter alle de Realityidioter mere. Det har jeg sagt før, og jeg er velvidende om min ubønhørlige trang til gentagelse, men det kan ikke siges for tit, for det er sundt at lette sit hjerte, siger min psykiater. Og mit corazón har kraftederperkme aldrig været sundere end de sidste syv måneder, hvor jeg har prædiket her på bloggen.

Og nu skal I ikke komme med den sædvanlige smøre om, at jeg bare kan lade være med at se på lortet. For det forsvinder den overdrevne mængde fæces jo ikke af, vel? Der er for mange tosser, der ser op til disse vanvidsmennesker, og derfor ser jeg det som min forbandede pligt at revse dem i tide og utide.

Tag for eksempel Linse Vanvidspat Kessler. Jovist, hun er sød og nede på jorden. Står ved, at hun er medieliderlig, som de færreste jo har for vane at erkende. Egentlig ærværdigt, men jeg da kraftedemig ligeglad. For hun er fandme stadig bare en hjernedød AmagerLaila med extensions, tatoveringer og plasticpatter, som er kendt for hvad? At være søster til søde Mikkel og smadre P-vagter. Men familien er åbenbart så meget freakshow, at der kan laves tv om dem, hvilket måske egentlig siger mere om det danske tv-publikum end om Familien Fucked up. Bethany faldt fra efter 1½ afsnit. Røvfuckingsygt. Og sikke nogle trashkællinger. Det skider jeg fandme på. Folk glemmer åbenbart, at den ene har været en mere ussel mor end den anden. Åbenbart nemt, at tage jeres rindende øjne fra det, de i virkeligheden ser, hvis man sørger for samtidig at kvæle jer i patværk. Vorherre til fucking Shetlandspony!

Men Linse er slet ikke den værste i Realityrodet. For hun er i det mindste ikke snothamrende dum. Bøsseboytøjet Gustav derimod – han er uden for enhver rækkevidde. Ved pik og bjælder om noget som helst. Hvor var det han troede, Odense lå? I Jylland? Og jeg kunne blive ved og ved om denne lille psykosvans. Magter ham saftsusemig ikke. En skændsel for bøsserne. Og det gælder også Sy Lee. Ord kan slet ikke beskrive min afsky. Og endnu mere irriteret bliver jeg, når tåbelige torskehoveder synes, de er åh så søde og kære. Gu’ er de freaking fucking røv! De burde ha’ tapet munden til med gaffa og sparkes tilbage til skolebænken. De næste 25 år. Helst på noget lukket anstalt med specialstøtte til særligt sindsforvirrede.

Nej, i det hele taget er det blevet for meget med alle de realitystjerner. Jo mere blank du er, des bedre. Jeg mener, den samlede IQ i dette års Par’enfisse Hortel må fandme da være mindre end det antal genstande, jeg indtager dagligt. Måske en dårlig sammenligning når jeg lige tænker efter, men lad det nu hvile. Bethany befinder sig ikke godt i småtingsafdelingen.

Men man skal fandme ikke bifalde dumhed. Reality-tv er ikke sjovt mere. Freakshow på freakshow. Store patter og spejlblank så kører det. Ikke sandt, Susan K. (burde du i øvrigt ikke snart slappe af din høje alder taget i betragtning?) og Mascha Vang? Det nyder I godt af. Amalie var sød med sine finurlige sprogblomster. Men man skulle ha’ ladet den ligge dér. Lidt ligesom med Bibelen. Det nye testamente er bare ikke halvt så sjovt som det gamle, hvor øje for øje og tand for tand blev taget bogstaveligt.

Og så kan man jo fandme ikke gå ud og svinge bomuldstrussen uden at støde ind i diverse pseudokendisser, der dåser rundt i nattelivet og bekræfter hinanden i at være superstjerner, hvorefter de skynder sig hjem for at åbne Facebookprofilen og tagge sig selv på alle steder lige fra Karel van mander til Café Victor. So last year (so, du holder kun et år), så pis nu tilbage til Netto og fyld vatpinde på hylderne. Kraftedemig om jeg magter det.

26 kommentarer

 • Ole Carsten

  Håber at du uanset om du er enlig fra Farum eller Gift i Hellerup, bliver ved med at blogge, hold kæft hvor er det sjovt, Kaptan Haddoc på speed..
  Bliv ved

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Åh gid jeg da bare var halvt så beskidt i munden som dig… Må tage mig sammen og få prøvet nogle af dine vendinger, de kan ihvertfald lukke munden på alle. (pt, noget jeg godt kunne bruge overfor min bedre halvdel der for tiden agere som mit 3. Barn. ) Kan man sparke ham ud på en sød måde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Hansen

  Det siges, at “tale er sølv, tavshed er guld”…
  Fuck det lort – det holder ikke i Bethany’s tilfælde.
  Dine ord og dine vendinger spreder guld i al deres harme – i hvert fald i mit univers. Blive endelig ved.
  Jeg bor aller helvedes langt væk – Bangladesh, og “savner” til tider den danske brok (at tænke sig, at det kan lade sig gøre…). Det savn får jeg fyldt ud når jeg i ny og næ kigger forbi denne blog :)
  Keep it up…!! Fernet lover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emsig

  Linselusen er sgu den væreste af dem alle, hun ligner jo en spærreballon efter alle sine botox behandlinger;-)))

  æv hvor er hun grim…

  Hilsen en af dem linselusen elsker at hade (p-vagt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det simpelthen genialt skrevet det her – nyder at læse dine indlæg! :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Hahahahahh, har du set denne blog? http://farspigeblog.dk/ Tænk at kalde sin blog for “farspige”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næppe...

   Hun er 19. Åndssvagt navn, men 19. Kom over dig selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man fristes jo let til at sige at spejlblank er det nye sort… Muhahahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Klasse blog – du er simpelthen en inspiration! Jeg håber at blive ligeså bitter og fordrukken som dig, når jeg kommer op i din alder. Lad os mødes til en omgang fistfucking i swingerklubben, jeg er sikker på vi har mange ting at tale om – jeg medbringer gerne Fernet! Skål og skideværemeddet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Du bliver simpelthen nød til at skrive en bog !!!

  http://www.natasjasunivers.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Det kunne der være noget om. God idé, min pige!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næppe...

   Jeg stemmer for! Skal være min elskede. Savner en vred partner. Ond og vred. Hårdtslående. Saftig. Modbydelig. Jeg vil elske med den hver dag klokken 23.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvad blev der af Bastognen B ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Mellem os to: Skåneærmerne strammer, så jeg prøver at holde igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Radio 27/4

  Bethany, din so, det ER jo lige præcis pga. mennesker som dig, at reality er i live. Stop nu med at se det!! De fleste vanvidsmennesker tænker det samme som dig, at jeg kan lige så godt se det, for det gør alle andre også.

  Men så er du selv en fucking taber!

  Det forsvinder, når alle slukker. Hvad vil du være, en fucking medløber eller har du en rygrad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næppe...

   Uha, et tilfælde at omvendt psykologi! Spændende. Mon Bethany lukker og slukker nu? Skarpt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Hvor meget rygrad har Bethany lige, tror du. Hun bliver indtaget i en ny mand hver uge ( tøjte ). Og hun drikker. ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Hahahaha. Det må jeg ha’ en dram på

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næppe...

   Drikker? Bethany? Det tror jeg ikke på. Hvor ser du dog det? Injurier af allerhøjeste beskaffenhed!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Så er alt som det plejer. Skål, min ven!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næppe...

   du burde lægge sag an.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lunde

  Åh argh hahaha…. Vild jubel, hvor er det dog en fantastisk opsang, ikke kun til de helt spejlblanke, men også til de horder af skabsblanke der ID´er sig med (S)kendisserne og blankt samler det snot op der efterlades for at bruge det som ansigtscreme. Slet bare for min skyld de klamme lyserøde kanaler, dem og de moralske politiprogrammer hvor selviscenesættende uniformer stopper unge på knallerter som om det var det værste i hele verden. Vorherre til hest eller i sirenevogn. Prøv at stik snuden ud i verden og se hvor mange der kan være på en suzuki i for eksempel Kina. Al respekt til Bitterfissen herfra…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Bethany I fucking love you!!!!!!! Du gør mig våd i trussen!! Hvis det ikke var for alle dine unger, så ville jeg fandme giftes med dig!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Jeg skal ved den søde grød ikke giftes. Men ungerne kan jeg da hurtigt skaffe af vejen. En dag eller to!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hundehovederne på 24lyv