Porcelænstand vs. Lambihjerne

Panik før lukketid hos Tom & Fjærte

Nu skal I kraftedemig høre! Først skal I dog lige læse følgende email, som Bethany har modtaget fra klorindullerne Tom & Fjærte fra Radio24temmeligmegetLyv:
Kære Bethany
I morgen onsdag kl 14-16 sender Bom & Bjerke hverdagsfeministisk radio på 24/7 og vi ser nærmere på den heftige konflikt, der har været mellem de røde og de blå feminister og det farverige sprogbrug der har været brugt i debatten. Vi har inviteret blå og røde feminister og en konfliktmægler i studiet og udsætter os selv for ‘parterapi’. Dernæst vil vi med hjælp fra en psykiater lægge en psykologisk profil af hvem du mon er ud fra dine skriverier. Vi vil gerne invitere dig i studiet for at høre dine kommentarer til denne profil og til debatten i øvrigt, men hvis du fortsat foretrækker at være anonym kan vi også chatte via Facebook eller Skype. Det vil foregå live i den sidste time fra ca kl 15.30-16. Har du lyst til at være med? Det håber vi.


Bedste hilsner BoB – bomogbjerke.dk
Er der en venlig sjæl derude, som straks vil formatere Bethanys harddisk, inden den går i sort! Det er da nok den største falliterklæring ever to be seen (set før, nu og i al evighed eller cirka der omkring). At tænke sig; de spilder tiden på at parterapeute hinanden, som var de desperadokusser i færd med at forhindre ægtemænd i at kneppe unge kvinder, samt psykoanalysere Bethany. Bevar mig fucking vel! Er det dét, I får 100 millioner kroner af vores skattekroner for om året? Føj for helvede. Tabere! Er den lorteradiokanal overbefolket af tåbelige pigebørn, som ikke har noget fornuftigt at give sig til? Må jeg foreslå, at I tager en dag i Bethanys kartoffelmarker. Det skulle nok kunne lære jer at prioritere.
OG! Hvorfor egentlig invitere en psykopat (eller hvad det nu var)? Har I ikke ansat Michael Lebbesen fra DenKnaptSåFri? Han har jo proklameret vidt og bredt, at han ved, hvem Bethany er, så hvorfor spørger I ikke bare ham? Manden er jo fuld af integritet, så ham kan I sagtens stole på. Faktisk lige så meget, som I kan stole på en katolsk præst, der siger: “Lad de små børn komme til mig”. Hvad blev der i øvrigt af Brødrene Bisp og Voldsom Volvo. Se, det var underholdning!
Bethany er målløs. Det er alligvel nok det dummeste, jeg længe har hørt. Og der skal fandengalemig meget til! Har vi ikke en finanskrise? Er der ikke en hungersnød et eller andet sted i Afrika? Er der ikke en isbjørn på Grønland med et behov for at blive reddet? Sikkert nok, men I er ligeglade, fordi I mangler lyttere og derfor må beskæftige jer med med skraldespandsjournalistisk, som kan få hundehovederne til at tænde for jer. Sørgeligt.
Men held og lykke med det. Trods dumhed tager Bethany det som et kompliment, alt imens hun kværner en flaske Fernet og ryster på hovedet over spild af skattekroner. De havde ret: I er en kanal for dem, der ikke ved, hvordan det er at mangle. God tur til Pastis efter programmet. Lord have mercy! (Hav nåde med min lort).
Gesundheit!

28 kommentarer

  • Anonymous

    Selvfølgelig er B en intelligent person. Det ved vi sku da godt. Elsker B for den hun er. ALTID!!!!Fuck så udnytter de B, og tager hende for indtægt for alt muligt, som i virkeligheden handler om dem selv.Tarveligt !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Det er simpelthen forargeligt at den psykiater udtaler sig. At forsøge at stille en diagnose på en person som han intet aner om. Det er dybt uetisk, der er ikke tale om en kriminel person. Det er så stinkende ulækkert at han bruger sin autorisation til at komme i medierne.Hvis man antager at B er psykisk syg ( ja, det er hun jo nok ikke ), men alligevel. Hvad fanden er det så for en måde at forsøge at fortælle det på.Alt andet lige er det sku da betænkeligt . En medieliderlig psykiater. fnis. Som vil blive skuffet hvis Bethany ikke nævner ham. Føj for satan.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Åhhhh B, det var da godt nok en lam analyse, tøserne fik fyret af. Lagde I mærke til, at de sprang hurtigt væk fra Dej-psykiaterens bud på, at B. rent faktisk kan være en meget intelligent person eller dygtig stand up komiker. Det kunne dåserne åbenbart ikke lide.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Med "..en halv million sidehenvisninger på knap fem måneder…", er det vel egentlig ret smart af radio 24/7 at udføre et stunt, som er så idiotisk og hjernelamt, at det bliver kommenteret af B. Det virker jo efter hensigten – de får flere lyttere på det.Og iøvrigt: Tak for indsatsen, B. Jeg faldt over din blog ved et tilfælde – og det har åbnet et helt nyt univers, der ellers var ukendt for mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    For første gang i dag har jeg åbnet for Radio 24/7 og det bliver ved Gud også den sidste! Mage til talentløst amatørradio skal man lede længe efter.Nu trænger JEG sgu til en flaske Fernet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hmm – en trist kopi af bitterbloggen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hvis folk virkelig gerne ville, hvem der skriver Bethanys blog (jeg skriver ikke "hvem Bethany er", for forfatteren og Bethany er vel ikke nødvendigvis den samme, lige så lidt som Dan Brown er Tom Hanks), så er det sgu da bare at Google det, i stedet for at spilde tid på forkvaklede analyser.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Nårrrh. Det drejer sig om en psykoterapeut. Hahahahahaha . Ikke en psykiater.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Tjae, man kan jo bare forholde sig til det du siger B. Det er sikkert en af de der afdankede psykiatere der stiller op til den slags. Er der ikke noget med at en del læger drikker og æder medicin.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og på den måde kan man se, at man ikke bør begive sig ud i analyser.Det kan kun gå galt. Helt galt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    11.48. uhha.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Har du ikke en iPhone du kan snige dig ud med og lytte. Hæhæ. Mie Harder ok. Hmm. Jaja.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    En analyse af Bethany.De er da spændende at se om de kan få en psykolog med på legen. Det kan de sikkert godt. Mange vil gerne have en mikrofon i hovedet.Personligt tror jeg at bloggen her, er en joke eller et eksperiment der er gået over stregen.Min analyse af B. er at der står en mand bag. En rutineret kommunikator. Journalist eller andet halvstuderet. Har tilsyneladende meget tid til rådighed, så han arbejder sikkert halvtids – eller kalder sig freelance. Mit gæt er at vedkommende er glad for den opmærksomhed der gives B., men ked af at den ikke rigtig kan bruges bruges personligt. Jeg tror at han lever sammen med en kvindeblogger. KH

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan desværre selv først lytte med fra 15.00. Men går jo næppe glip af noget!De har inviteret Mie Harder!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ok, jeg vil lytte til programmet kl. 14.00. Så jeg lukker tidligt ned. Og går hjem. Uanset hvad vil jeg meget gerne høre det program. Udfra den mail du har fået lyder det fuldstændig uacceptabelet med den psykiater. KH KAT.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    "Hav nåde med min lort" Sikke et fint udtryk, love it! (elsker det) :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • PS. Nej, KAT. De er vist helt alvorlige!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bethany er ganske tavs og stadig målløs.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    De skulle tvinges til at betale hver en skattekrone tilbage! Great udblogning, Bet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hvem helvede er den psykiater som vil lægge navn til den slags. Det er jeg kraftedeme forarget over. Er det sådan en slags Jørgen Ege, der bruger sine kompetencer bare indenfor psykiatrien. Er det rigtigt? Det er fandme utilstedeligt at analysere ( forsøge på ), en fiktiv person. Hvad med lægeløftet? Er det nu blevet sådan at man bruger sin autorisation i " cirkusforestillinger". Det vil simpelthen vække mistillid til psykiatrien i befolkningen – hvis det her er rigtigt. KAT. Ps. Det er bare fis og ballade ikk?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • MMM. Politisk og imod 24syv. Alt det lækre. 100% enig! Med al respekt for din blog, så er det SÅ pinagtigt at løfte dine skriverier til en højere samfundsrelevant debat. Idioter bliver svinet til (efter din opskrift) og længere er den jo egentlig ikke. Ihvertfald ikke før et par kvinder – der har kneppet de rigtige – fik mavesyren galt i halsen :)Tak!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Jeg vil gerne i psykoanalyse, hvis der er flere lukkede afdelinger der tør det. Brødrene Gisp er pisoglort-tv for amatør filosoffer i en grim volvoamazone. Frode Steinicke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Brødrene Bisp laver reklame for Brugsen pt. Tja …

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh Bitter skulle stille op i Aftenshowet, sammen med ASH, det kunne være spas.Så ville jeg se programmet for første og nok sidste gang.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ganske enig med Skjold. Herlige sure opstød – i en unik syrlig stil – bliv endelig ved!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Imponerende…. Kan ikke rigtig se hvad en psykoanalyse af Bethany skulle gøre godt for… Bethany er bare Bethany og sådan er det, ingen grund til at ændre noget der. Ingen af dem læser åbenbart hvad du skriver… Da jeg gik i skole havde vi nogle bøger der hed læs og forstå, synes der er nogle "kloge" selvfede hoveder der kunne lære lidt der…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Forstår fandme godt du er ved at være træt!Med alle de imbecile pressehenvendelser efterladet du jo ganske uden tid til at være bitter over resten af tilværelsen.Our loss. (vores vægttab)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • "Røvikon" (uden ikon)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Porcelænstand vs. Lambihjerne