Mailinterview med JP

Porcelænstand vs. Lambihjerne

Ingen grund til at lægge fingre imellem: Jim Lyngvild er grunden til, at ordet ”ligegyldig” blev opfundet. Hvad er han overhovedet? Udover en røvirriterende, medie-liderlig, irrelevant bøsse, der bor i Assens m. nogle spøgelser og et par venner, han spiller rollespil med. Han er en meningsfisse (Ja, jeg sagde det igen). En fucking meningsfisse (pik?), og Bethany fatter ikke, at nogen tager hans ord for gode varer. Hvem FANDEN interesserer sig for, hvad denne ligegyldighed mener? Ja, jeg spørger bare! Hvorfor skal han sidde i diverse TV-programmer og agere ekspert og smagsdommer på andres tøjstil, vægt, opførsel eller hvad fanden ved jeg? Hvorfor?! Han ligner jo selv en kæmpe idiot med porcelænspløkker i hele kæften.

Inden I kommer for godt i gang, Grødhoveder, skal I endelig ikke tro, at Bethany har lyst til at forsvare Lambihjernen Medina, men Bethany magter ikke Lyngvilds udtalelser til EB, og er derfor nødt til at få luft på denne (dertil indrettede) unikke blog. Ellers er jeg bange for, at jeg gror flere hæmorider. ”Stop klynkeriet, Medina”, ytrer Porcelænstand blandt andet. Og så lukker han ellers munddiarré ud i endeløse baner, omkring et interview Medina har lavet i programmet ”Weekend Weekend”. Bethany har det sådan: Knyt selv arret, Klynkepik (kusse? Ved kraftedemig da ikke, hvad man siger om en bøsse!) Du er om muligt en endnu større klynker (læs side 3 & 5 i linket) end Lambi, og du er i hvert fald uendeligt meget mere ligegyldig. Du kunne forsvinde fra jordens overflade, og ingen ville kraftedemig da bemærke det.

Han slutter med disse ord: Hun skal lade være med at bruge vores tv-tid på at forklare, hvor hårdt det hele er. Ok, Lyngvild-med-pik-på-21½-cm, og du skal bare helt lade være med at vise dit fjæs (og din diller) i medierne. Nogensinde. Kunne vi aftale det?

Efter gennemlæsning af artiklen, besøgte Bethany Medinas Facebookvæg, hvor dåsen havde bræget en hjernelam statusopdatering ud som modsvar: Åhhh store Jim Lyngmand!! Snikkesnakkesnikkesnakke hele dagen så du rigtigt ka komme i medierne med dine konstant oprørte meninger hva????? Lighten up;) jeg piver i den grad ikke! (svarer dog blot på spørgsmål jeg blir stilt eller responderer på lign situationer)

Jeg elsker mine fans og mit liv? det ved de der faktisk ved bare lidt mer end DIG om mig. Håber du falder over en lykkepille en dag haha. der findes et langt større perspektiv end dine øjne to ka se Jim

Bethany ser opgivende til og bunder en Fernet. Lille Lambi: Et modsvar, der havde været lidt mindre blankt end Porcelæntands angreb havde været rart. Ved godt, det er for meget forlangt for en hjerne i stilstand. Bethany må lære at styre sin ukuelige optimisme.

PS. Nej, jeg gider ikke være veninder. (Med NOGEN af jer) Fat det så. Og ved nærmere eftertanke synes Bethany faktisk, at I bør slutte fred – måske endda blive veninder. I er lige blanke, og I tror begge to, at det er ultimativ provokation at smide kludene for folket. Match made in heaven. (Match lavet i himlen)

Velbekomme.

B.

25 kommentarer

  • […] sagen. Bethany er ikke i krig, og Bethany hader ikke Jim Lyngvild. Dertil er hans tissemand alt for stor. Bethany er nem på den måde. Så skulle vi ikke tage en slapper, en dram og et krus Mjød? Det er […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stensom

    Hvis Jim Lyngvild bliver træt af Assens gågade og beslutter sig for, at hoppe ud fra en bro, så er det hans beslutning og det skal man respektere.

    Bed for vores syndere, nu, og i vor dødstime amen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Man kan ligeså godt høre på hvad Jim siger, som læse din blog. Hvad er forskellen. I kommer begge to med ligegyldige meninger. Måske har du lige skrevet en blog om dig selv.

    Adjö

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Bethanys meninger er ingenlunde ligegyldige.

      Når det så er sagt, så er jeg ikke som JL en medieluder, der partout skal sprede mit gylde her, der og allevegne.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Møffe

    Stakkes Jim….Han er bare en gammel skamkneppet møgkusse. Han ville sådan ønske at være noget andet. På Strigler.dk er han ked af det, han skriver at han kan læse. BUHU!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    At Medina er blevet berømt på ikke at kunne synge, samt at smide en afdanket kopi af en FED 90er sang i æteren og bruge den samme tekst og den samme melodi i alle hendes sange, samt at tro at vise fjabben er "bare zå provo" -det viser virkelig hvor lille DK er, og hvor klejn talentmassen er, folk er jo opdraget til at nøjes.http://www.youtube.com/watch?v=KZhQAZPY64A&feature=related

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ih så fik jeg trykket på Billedet af Lyngvilds diller. Nysgerrig og ynkelig er jeg. Hvor helvede er de rigtige mænd blevet af = Dean Martin. Man skal fandme lede længe. Lyngvild dit pjattehovede viser tissemand . Tsk tsk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Jeg havde slet ikke planlagt at skulle onanere i aften, men xtube here I come!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den ventede jeg på, den bemærkning. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Scarlet P

    "Hvem FANDEN interesserer sig for, hvad denne ligegyldighed mener? "Nok nogenlunde de samme, der læser din blog, og af de samme grunde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ja – enten et stort røvhul eller en, der kan tage den forbi drøvlen uden at kaste (for meget) op.Men største problem for Procelænstand er jo nok at finde ud af hvad næste rolle skal være? Jeg foreslår sidekick til 'Bonderøven' eller testspiser hos 'Den søde tand'.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det må i hvert fald være et stort røvhul…Men du har ret. Men nu er Mascha jo også en god veninde! Nu trænger jeg til en dram

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Vagina Dentata siger;Hørt! Her på kvisten var vi ved at få morgenkaffen galt i halsen, da søndags-surfen blev forstyrret af ekshibitionistens ligegyldigheder – igen. HVORFOR?! Hvorfor bliver Go Morgen, Go Aften, Til Middag Hos, ja, sågar DR2 ved med at ringe efter dén klaphat? Manden ved INTET om noget, da slet ikke MODE. Den opmærksomme læser vil også bemærke, at dilleren altid giver topkarakterer til fag-hag-skanks og blankoblondiner fra sit posse (Mascha Vang, Lisa Lents, og alt det andet lort) i den uoriginale pamflet, han boltrer sig i. Bets, kan du ikke grave lidt i, hvem det er han knepper på TV2, siden de bruger ham konstant? Ud med perletand!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Nu bliver Jim ked!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • 9.21: Det behøver du skam ikke undskylde. Nu er det her jo heldigvis bare et sølle blogindlæg, der ikke fylder i aviser og blade.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, Skjold. Ville ha' været en god overskrift :)9.18: Nok de færreste, men Bethany har brug for at lukke galde ud. Ellers drikker jeg kraftedemig endnu mere.PS. Jeg har indsat et link mere, hvor man på et hesteforum kan se Klynkeklunken pive. (Side 3 og 5). Han kan vist heller ikke tåle så meget, den lille mand.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Du har givetvis ret i dine udtalelser, men at dit niveau skulle være højere end dine "ofres", har jeg dog lidt svært ved at se. Jeg fristes til at smække mærkatet "ligegyldig" på denne artikel ligeså. Sorry.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Argh men WHO CARES?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Genialt :-D Man kan vel kalde det hystadernes kamp?? Af de to er der vist ingen der har noget at lade den anden høre for :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hahahahahahahahahaahha hvor er det fantastisk. Porcelænstand el klynkeklunke. Blev selv mobbet i skolen og sviner nu andre i pressen. Det forstår jeg ikke.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige på sømmet!Er fandme også træt af Jim-21½cm-Lyngvild altid dukker op med sine overdommerkommentarer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu sover jeg i hvert fald bedre. Godnat!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thumbs up!Svin lortet til…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mailinterview med JP