Åbent brev til Joey Moes groupie

Mere om Lambihjernen Medina

Det er ingen hemmelighed, at Bethany ikke er vild med Medina. Mildt sagt. Og lad mig bare sige det sådan, at det ikke er blevet bedre med tiden.

Forleden blev jeg gjort opmærksom på en særdeles tåkrummende artikel, hvor LadyGagawannabedamen blandt andet (mundlort) udtalte dette:

Jeg har læst et sted, at du aldrig har stemt til et folketingsvalg, er det rigtigt?

»Ja. Nogle gange har jeg ikke fået valgkort, andre gange har jeg ikke haft tid«.

Men har du tænkt dig at stemme til dette folketingsvalg? (Interviewet fandt sted før folketingsvalget i torsdags, red.).

»Nej, for jeg ved slet ikke, hvad vi stemmer om. Hvad stemmer man om?«.

Vi stemmer om, hvem der skal sidde i Folketinget de næste fire år …

»Altså, hvem der skal være statsminister? Nå, shit. Nej, jeg skal heller ikke stemme denne gang, for jeg har ikke tid til at sætte mig nok ind i tingene. Men jeg vil opfordre alle andre til at stemme og så videre (…) Lad os snakke om noget andet«.

I læste rigtigt.

Vores kære Dan Rachlin var ikke sen til at have en mening om dette, og straks var EB, Tv2 osv. på pletten. “Dan Rachlin sviner Medina” bla bla bla… (I er jo åndsboller, for fanden! Må være praktikanter hele bundtet. Jeg skal eddermaneme vise jer, hvad det er at svine, hvis I er i tvivl om, hvordan den slags fungerer.)

Medina er selvfølgelig snotfornærmet på Facebook og Twitter, men hendes fans er endnu værre. Hjernedøde Lemminger. Synes Dan Rachlin er en idiot, til grin og ikke kan tages alvorligt. Man kan mene, hvad man vil om Dan (den skønne fyr <3), men det eneste Bethany ikke kan tage alvorligt er kraftedemig da, at tågehornet Medina ikke anede, at der var valg, og hvad Danmark skulle stemme om. Fandme pinligt, Medina!! Mere er der sgu da ikke at sige til det! Medina er sanger og ikke politiker, det er jeg helt med på, men hun er fandme da borger i Danmark og rollemodel for en masse unge mennesker (gud hjælpe os), og det forpligter sgu til lidt mere end at fise rundt og synge dåsepop. Ja, ikke engang det duer du jo til. Vorherre bevares!

Kærlig hilsen

Bethany

19 kommentarer

  • Anonymous

    Vagina Dentata siger:<3 – – – – -Prut for noget volapyk, den hjernedøde gås formår at fylde på vores unge. En hjerne til Medina, tak…og gerne ASAP!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Seneste statusupdate fra den ellers dejlige dame: "Did you know I always sleep with my windows open??? Literally.. Even when it's minus degrees.! I need fresh air constantly metaphorically :)"

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Prøv at tænke sig, at danskere har så høje tanker om sig selv, når vi udgør 0,000000000001% af jordens overflade. Bye DK! Ciao! Tschüss! Ich hätte fast "Auf Wiedersehen" gesagt.. Stimmt ja nicht..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    DK er for lille til at blive tegnet på et Danmarkskort.. Er træt af alle de dullede kællinger, der søger efter opmærksomhed, hvad enten vi taler Medina eller Ditte O. (P.s. Ditte O. ligner altså til forveksling Miss Piggy fra Muppet Show – blot med fregner)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • En af de (mange) ting der kan pisse mig af er, når en offentlig person som Medina så tydeligt og højrystet er så dum og ignorant! Man burde ties ihjel for at udtale sig sådan om valget i DK!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Selvfølgelig kan hun da læse… Ellers kunne hun jo ikke have skrevet de dybe sangtekster til sine 3 albums?! (kan I lugte ironien?) Dybe og brugbare tekster, til når man skal brække sig i lårtykke stråler i kummen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hun er en skændsel for ungdommen – skræmmende at min datter på 8 er totalt vild med hende. Hun har vist sniffet lidt for meget coke (Oh yes – den er god nok….), og læst for få aviser. Kan hun læse?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Medina, den tomme gås.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Fedt skrevet Sisse-Sofie..Vildt grineren link!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg danser rundt som en parakit på retalin hver gang der kommer en medinasang på, jeg savler over hende(s krop, i ansigtet ligner hun altså en mellemting mellem en mand og en hest) på MTV, og jeg klapper i mine fede hænder når jeg ser hendes hjernedøde eksmand udtale sig om hans gode celebrityvenner. ( http://www.youtube.com/watch?v=BNuzNj6oLjw <— helt klart et kig værd!)det overrasker mig ikke at hun kommer med sådan nogle udtalelser, men derfor kan det jo godt forarge af helvedes til. Må indrømme at jeg har svært ved at tro på at der overhovedet findes et menneske i Danmark som ikke ved hvad vi stemmer til. At hun ikke tager stilling og højst sansynligt ikke fatter en hujende papfis af hvad der bliver sagt er mig mere troværdigt, men jeg forestiller mig lidt at hendes udtalelser er lidt ala mariyah Carey der synes det er snyd at børnene i sultramte lande er så tynde. Fordi det er "sejt" at opponere, og antage et synspunkt der for mange unge mennesker virker dejligt nemt, og på den måde legaliserer deres egen ugidelighed. Det er usmageligt at den form for glorificering af det hjernedøde og ansvarsløse overhovedet skal have plads i medierne, at Medina tillader sig at være så ignorantisk på trods af at hun ved hvor hypet hun er og hvor mange mennesker der konstant proklamerer "medina er så effing sej, jeg vil være som hende blablabla".På den anden side så har hun vel, som så mange andre kunstnere, foranlediget af den amerikanske kultur, opgivet nogen form for moralsk stillingtagen allerede første gang hun smed tøjet og flashede hendes anoreksitynde maddikekrop.Det kan dog ikke stoppe mig i at skrige vildt begejstret med når hun synger "min mand har en swagger lissom lille, lille wayne" og i øvrigt drømme om at være så fast i kødet at jeg kan pull off en bikini bestående af fem sølvkæder a 15 cm.ingen kommercielle personer burde dog have "helle", og det har Medina vidst lidt i øjeblikket. Så er det godt hun kan komme med sådan nogle outrages udtalelser så man akn rive hende lidt ned fra piedestalen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh gud… jeg synes pludselig slet ikke jeg er så dårlig et forbillede for min søster på 12 alligevel. Tak Bethany.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det uhyggelige er da at andre hjernelamme medløbere bare tager Medinas udsagn for gode varer og bare siger "nej nej vi skal da heller ikke stemme – endsige sætte os ind i det."Fordi det er cool at være dum. Jammerligt. Kan være Median kan overleve fordi hun tjener kassen – men hjernelam medløber er for dum til at tjene kassen og for dum til at fatte at man skal vide lidt om Danmark for at få et liv med bare lidt indhold i.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg syntes dælme også det er pinligt, ikke at vide hvad vi stemte om.. Derudover syntes jeg sgu det er underligt, man ikke sætter sig ind i landets politik, og sætter sit kryds, og deltager i demokratiet..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gry

    Har sagt det før og siger det igen – hun tyvstjæler fra Kaj og Andrea:"Selvom vi kan hade på hinandenOg selvom du virkelig kan pisse mig afSå vil jeg altid være din for hey for fan'Ja vi to hører sammen (sammen sammen sammen sammen)Og selvom vi to har helt forskellig smagSå skal det ikke skille os adDet er jo latterligt Selvom vi to skændes hver eneste dagSå hører vi to sammen (sammen sammen sammen sammen)"Minder i teorien om "Jeg er dreng, jeg er en pigeJeg synger dybt, jeg synger højtMen når man kan lide at syngeBetyder det jo ikke en døjt.For selvom der er forskel på os toSå er vi gode venner kan i tro.Jeg kan bedst lide jazz med saxerJeg kan lide en stille sangSå vi synger begge slagserSå´n omtrent hver anden gang.For selvom der er forskel på os toSå er vi gode vener kan i tro."Si'r det bare….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wow.. det er sgu lige til at blive lam i kæben over.. Selv min søn på 12 har en mening om valget.. Jeg melder mig til at adoptere Medina! Så får hun stuearrest i en måned, mens jeg inddoktrinerer hende. "Nej du skal ikke ud at synge! Vi har familiepropaganda-aften! Spis nogle agurker og hold kæft og hør efter!!"Pigen trænger til en far..;D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg blev lidt chokeret da jeg læste at hun ikke engang vidste hvorfor man skulle stemme, det ville jeg tro at hele befolkningen havde hørt om, fordi det stod jo alle steder, blev lidt mundlam da jeg ikke troede sådan noget ville komme fra hende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Jeg syntes sgu at Dan Rachlin har nosser.. INGEN tøt sige et ondt ord om Medina.. Selvom hun er ligeså medieL…. som de andre piger der har været nævnt herinde på de seneste. Udgiver det samme bras med ringe tekster gang på gang. Alle har bare en trang til at skamrose damen for hvad, egentlig?! Og hatten af for Ditte O. med at sammenligne medinas bras bog med Camilla Framnes bog.. Syntes det var mærkeligt at alle kun kunne klappe i hænderne og en bog der er baseret på medinas "hårde" arbejde med en digtafon…Jeg skruer væk når hendes sange komme i radion! Jeg Gider ikke læse om hendes måde at klatte de penge på, hun får ind fra musik forladte danskere og teenagers… Hun skulle pakke sine sydfrugter og flytte til USA. Jeg gider ikke glo på hende mere. Hun skal fandme ikke være en del af dansk kultur arv! Fandme nej! Hvad fanden sker der egentlig med danskernes musiksmag?!Ps. Anne, Hun ligner jo en hest i virkeligheden…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hahaha…Jamen det er sgu i orden! Men Medina render sgu da også halvnøgen rundt hele tiden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hjemme hos os lytter vi utrolig meget til Medina og Justin Bieber. Og det er den anden beboer i husstanden Rasmus på snart ni år, der er musikministeren. Men helt ærligt ikk'… Jeg synes hun er lækker, men hun skal nok bare tie stille og være lækker. Og fitterbissen, du må gerne 'vor herrebevares' mig, men jeg ved ikke bedre, og eftersom jeg kun har set dig i stram bikini, så er der jo ikke meget at sammenligned med <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Åbent brev til Joey Moes groupie