Bethany - nu som brik

Kampen om Bethany Brik

Hvad er det, de politikliderlige ikke forstår? Bethany er røvligeglad med politik. RØV! Så derfor vælger hun at besvare Steen A. Jørgensen (som er??) fra Berlingske (det ved jeg til gengæld godt,hvad er: lorteavis) i et åbent svarbrev, så må det være nok. Nok er Bethany det mest interessante medierne (verden?) længe har set, men tiden er begrænset, og den skal kraftedemig ikke spildes på tåber, der igen og igen tror, at de er så vigtige, at de kan overhøre, når Bethany siger: Halt die Klappe (Hold lige klappen). Så én gang for alle og for Steen Jørgensen. (HEY – er du ham med den ene arm fra Sort Sun Lolly?) I så fald burde du vaske dit hår oftere.
Kære Bethany. (Kære?? Hvem forsøger du at narre, din fedterøv?)

Jeg ved godt, at det er de andre, der står for skud. Men! (Der er ikke noget men, lille ven)

Jeg skriver en historie om den debat, som dine indlæg om Anne Sophie Hermansen har rejst – eller snarere debatten om debatten. Alle elsker jo meta. (Alle? Det er vist kun blandt Berlingskes læsere, at det gælder. I siger jo en hel masse uden nogensinde at sige noget)

Det er mit indtryk, at du har trukket dig ud af debatten nu hvor, den begyndte at handle om røde og blå kvindefløje – du var blevet en brik, skriver du. Er det korrekt forstået? (Kan det forstås på andre måder? Og mangler du i øvrigt hjælp til din kommatering?)

Jeg vil også høre, om du har en holdning til, at Kvinfos direktør blåstempler dit blogindlæg om “meningsfissen Herpes”? Havde du regnet med det fra en kvindeforkæmper? (Hvem er hun? Og hvad er Kvinfo? Information om kvier? Køer ved Bethany en del om. Vi elsker mejeriprodukter her hos os).
I øvrigt – og jeg er nødt til at spørge – overvejer du, at dine – objektivt set – hårde personlige angreb gør ondt på folk? (Nej, men som enhver ved, så kan man skrive til Bethanys mail og bede hende om at lade være med at drille, så hører hun skam efter og tilføjer vedkommende på listen over mennesker, der helst vil være i fred. Behøver jeg at fortælle, at ingen endnu har skrevet? Alle elsker opmærksomheden)

Kan vi tage en telefonsnak eller foretrækker du mail? (Nej)

Jeg er ligeglad med din identitet, men jeg gætter på, at du gerne vil beholde din anonymitet? (Jeg er ikke anonym. Jeg er bare Bethany)
Håber at høre fra dig. (Det gjorde du så. Velbekomme)

Med venlig hilsen,

Steen A. Jørgenssen

28 kommentarer

 • B.

  Kære B.Var lidt lige som dig engang. Har nu fået det meget bedre. Husk lige, at hvis man ikke kan tilgive andre deres fejl kan man heller ikke tilgive sine egne.Faktisk synes jeg det er lidt sørgeligt, at du ikke tror du skader andre, sårer andre med dine indlæg og dermed sårer dig selv. Dine medmennesker kan lige så lidt gøre for at de er blevet født som du kan – og livet er ikke spor let for de fleste. Det kan godt være du gør det for sjovt og blot er ubetænksom, men du rammer nogle mennesker, der kun har fortjent at blive behandlet med respekt. Hvis nogen er ubegavede kan de jo ligesom ikke gøre for det. Det er værre med dig, du er kvik nok til at vide bedre.B.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bethany…du er det kvindelige modstykke til Dolph…og Danmark trænger til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Men det , at Bjarke er anonym ligesom os andre fimser herinde, gør, at det hele virker lidt fesent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hæ hæ. Bethany er da ikke en mand. Men hun kan drikke jer under bordet. Det er sikkert og vist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hele det her kønspolitiske postyr giver jo ingen mening for os, der ved, at Bethany i virkeligheden er en småkvabset ungersvend i en ungdomshybel på Bopa Plads. Giv den gas, Bjarke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Drilleren har kun dette at sige: Mageløst ti hi, måske jeg burde undlade ti hi, men hva faen ;-)Drilleren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ja ja, skal jeg noook…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen de er jo også begge fra Berlingske…Men jeg har rigeligt gang i den. Og der er også gang i den herinde, problemet er bare, at det meste trafik nu kommer fra FB, og blogindlæg bliver diskuteret der fremfor her. Det må I selv ligge og rode med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jamen Hermansen gør jo det samme som Bethany, eller endnu værre angriber kongehuset, de kan ikke så godt forsvare sig. Det kan Hermansen………heller ikke, det får hun andre til. Hun er ikke et kældermenneske men en mediaonanist. Ytringsfriheden – detalje. Mht Ninka som har ikke har videnskabelig baggrund for det hun belærer andre om – lever i en kernesund familie, det skal der jo endelig ikke stilles spørgsmålstegn ved. Slemme slemme Bethany.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Service info:http://www.facebook.com/profile.php?id=666908503Han er lige blevet venner med ASh, som har lukket sin væg for omverdenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du glemte Big gay Al !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ej, hvis alle andre skal have en så vil jeg ikke! Fuldstændigt åndssvagt, men sådan er det..Har du tænkt over den onsdags brevkasse? Så kunne der komme lidt gang i den her inde. Mr (klamme) Gord fik jo klemt pikken i en piklås og ligger pt på sygehuset, så den "underholdning" er røget! Jeg har nemlig gang i en æblekage og vil gerne vide hvad skal først? Rasp eller æblemos? Hvilken slags alkohol kan man drikke til æblekage?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Venner er overvurderede.Det er lidt ligesom ham i den der serie med de små runde dukker. Har glemt hvad den hed. Den med Cartman og Kenny.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fordi ingen gider være min ven og det jo lidt pinligt overfor gamle skolekammerater! Det kan du jo nok se..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen jeg hedder Bethany Hansen, så der er ikke noget at anmelde mig for. :-)Men det er korrekt, at det meste sker på FB lige nu. Hvorfor er du ikke selv på Facebook så?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Og uden kommaer… For så hurtigt snakker jeg når jeg er desperat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bethany… Måske skulle jeg anmelde din profil på facebook så du kan få din bitre fisse helt tilbage hertil. Alt det saftige foregår på facebook hører jeg. Det kan jeg ikke følge med i.. Vræl, Hyl og Irriterende. :(Hvis ikke du er her ender jeg med at have deltaget i en give-away, ædt 14 cupcakes og meldt mig til børnetøj home party…Se, jeg er desperat og føler mig udenfor fællesskabet……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvis man ikke vil diskuteres på internettet, skal man ikke udstille sit liv på internettet. Visdom for hjernedøde?Intet medie før Bethany har nogensinde skabt så meget opmærksomhed for alle mulige kendte og ubekendte. Ja, Go figure. Liberal Alliance havde sgu sikkert fået flere stemmer, hvis B. blog om ASH var kommert før valget.De "udstillede" elsker det. De lever for det. andet indhold har de sikkert ikke i deres liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Der er da ingen, der kan lide at blive skrevet så grimt om! "Du" kan da ikke forvente, at folk (som aldrig har hørt om dig, før de får et link om, at de er blevet nævnt) skal skrive en mail til dig og bede dig om at få lov til at lade være med at blive gjort til grin på denne blog. I så tilfælde vil man jo i øvrigt nok alligevel frygte, at du bare vil offentliggøre en sådan til endnu mere spot. Det er fint at diskutere meninger, men at blive personlig og ond, som du har været i tidligere indlæg fx. om Ninkas skilsmisse, det er der ingen undskyldning for. Uanset hvem der er bag den her blog, og hvad dets egentlige projekt er, så er den blottet for empati og dybt ubehagelig. Og til tilhængerne som om lidt slagter mig for denne kommentar, så har jeg bare et ord: voksenmobning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah!!Lad os hellere debattere debatten om debatten, der startede debatten – om debatten – hvor er den på vej hen?Og kommer den frem? Eller stopper den? Eller kommer der en kraftig tilbagetrækning?Det er møgspændende det her – Elsker dig sgi stadig Bethany.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bethany har ramt en niche i blogtilstanden, og hold kæft hvor er det befriende. Og selvfølgelig nok lidt provokerende for dem som er vant til at sætte dagsorden. I har sku da selv tilsvinet B. Klar til indlæggelse, slattenfissen bla bla bla. Kældermenneske – har I læst bogen ? Som B selv har skrevet – alle vil have et stk med Bethany. Men hun er sin egen, det beviser hun hele tiden. Nu vil I tage debatten om debatten op – ved fælles hjælp. Start hos Jer selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja og pinlige Paula Larrain der truer Kvinfos direktør på hendes facebook fordi hun tillader sig at grine af Bethanys blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Havde ASH ligefrem forventet søstersolidaritet fra Kvinfos direktør, efter at hun har svinet hende og Kvinfo til gennem laaaang tid – ja, ligefrem søsat en kampagne for at få Kvinfo lukket? Meget mærkelig dame, men nuttet at denne selvudråbte powerkvinde nu opfører sig som et lille klynkeoffer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen? Er det brevet slut? Han sagde jo ikke noget?En utrolig lang indledning til ingenting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Har Bethany nogensinde fattet en brik af det hele, nej da…Mr. Gord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha. Tillykke til Steen. Han er da sød som han prøver at forsvare ASH. Minder mig om den lidt kiksede historielærer med fløjlsbukserne, der prøver at mægle når tonen i skolegården bliver en tand for hård. Glemmer han ikke lige at ASH stort set ikke skriver om andet end brok over andre? Eller gælder det ikke fordi hun skriver for B.dk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Til Steen A. Jørgensen.Foretrækker du din anal træning stående eller liggende?Mvh Anonym

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er for skøn Bethany!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethany - nu som brik