Hvor er Bethany?

Episode med BlankoBlondie

Hør her, BlankoBlondie – Det er ikke kun ordforråd, du mangler. Det er hjerne! Naturligvis kan du ikke hamle op med Bethany! Det ville kræve lidt mere end de to brikker, du har at rykke rundt med. Og vi har jo set, hvordan du reagerer, når du bliver sur – Du skriger og tuder.Og pas du hellere dit eget manglende selvværd, lille pige. Du klynker og skal bekræftes vidt og bredt, når en eller anden ligegyldig idiot kalder dig tyk, og du vræler, når mændene ikke gider glo på dine kunstige patter. Bethany mangler ikke selvværd. Bethany magter bare ikke jubelidioter. Og sådan en er du fandme da prototypen på.

Ovenstående er et lille uddrag af episode på Facebook. Kommentaren fra Mascha, som affødte det hele, har jeg desværre ikke fået med, men det var som altid et eller andet pinligt. Svaret til Mascha bringer jeg her, eftersom jeg ikke havde lyst til en alt for grim episode på afholdt facebookvens væg. Og nåh ja, fordi jeg ved, I elsker drama og intriger.

God weekend.

B.

 

45 kommentarer

 • Anonymous

  til 10.21tak fordi at du nu har revet mig ud af den vildfarelse at Kjeld og Dirch, og frem for alt Jørgen Ryg ikke var morsomme – for deet har jeg nu altid ment at de var – hvem foreslår du så at jeg skal mene er morsomme? – sådan en omgang elitært pis – ja typisk dansk? Er det derfor du skal udtrykke din snotdumme holdning på engelsk?er det fordi du simpelthen ikke fatter det danske sprog?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Livet ser hæsligt ud igennem dansk komik og 'society-wannabe-nearly-almost-famous, but never quite', og de tre hudklumper er desværre ikke hverken værre eller bedre end resten af det tarvelige rakkerpakudskrab. Det er en lang og traurig række af ynkværdigt plat fra Dirch Passer, Jørgen Ryg og Keld Petersen til Caspar Christensen, Finn Nørbygaard, Anders Lund-Madsen, Erik Clausen og Rune Klan. Den højeste standard inden for denne nedværdigende disciplin er lysår under den absolut laveste fællesnævner, og det er så typisk dansk. Det eneste virkeligt sjove er altid ufrivillig, utilsigtet komik og ingen af dem, man oprigtigt griner af, aner at de var komikere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  HenrietteB. Demokratiet gælder fx. i folketinget. En stemme er en stemme værd. Der er ikke nogen stemmer der er mere værd end andre. Så gælder demokratiet i kommuner og regioner, og fx. i bestyrelser. Der er de demokratiske rettigheder som ytrings- og forsamlingsfrihed. Hvad har demokrati med en blog at gøre? Ingenting HenrietteB. Der behøver ikke at være demokrati, det behøver der heller ikke være på en arbejdsplads ( lederens ret til lede og fordele arbejdet ). DU er sådan set inde på B's blog,som selv bestemmer hvad den skal indeholde. Det kan man bare lade være med. B's blog er et koncept – hvor svært kan det være?!? Lad nu vær at blande begreberne sammen hele tiden. Ikk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  HenrietteB. Man skal ikke kaste perler for svin. Det kan være svært at gennemskue hvem der er perlerne – og hvem der er svinene. Hvilket tydeligt fremgår af dine indlæg. Prøv igen, entydigt – klart spyt. Fik du et los i røven fra lærerseminariet? Skal det gå ud over andre? Nu bruger du jo selv B's blog til noget med dit indre værdi gyroskop. Hvilket gør dig til ? Ikke en skid bedre end nogen andre. Du har lidt eller helt misforstået Gadaffi indlægget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrietteb

  Ja, hun kan bare lade være at tage sig af det. Og som en psykopats mor engang sagde til mig; livet er jo ikke for de knækkede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er heller ikke kendt for noget, så det skal du ikke høre et ondt ord for.Men vil gerne understrege, at Mascha Vang jo heldigvis kan se stort på Bethanys skriv. Hvorfor tage sig af en gammel sur krages ord? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HenrietteB

  Jeg har stort set ingen mening om Mascha – jeg kender hende ikke og ved stort set intet om hende, jeg har ikke set nogen af de udsendelser, hun har medvirket i… Fra hvor jeg sidder, ser hun såmænd meget sød ud. Men åbentbart kan hun ikke sin imperativ. Og så er man jo selv ude om det. Som om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så du synes altså også at Mascha er rimelig blank?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HenrietteB

  Det er eddermame ondt internet, det her.Jeg troede, demokratiet var for os alle, men det gælder åbentbart ikke den, som ikke kender sin imperativ eller den, som har formastet sig til – medgivet – at opføre sig grådigt ved at tage imod et par donationer. Så ka' det nok være at de, som er bedre til dansk grammatik og samtidig har en ren og asketisk sjæl, skal sørge for at kanøfle vedkommende!Jeg bruger det her sted til at kalibrere mit indre vædi-gyroskop – på mærkværdigvis sker der altid det, at en underfundig følelse vokser i mit indre når jeg ser mennesker, jeg ikke engang bryder mig synderligt om, blive kanøflet og vredet gennem bitterfissens og hendes ondskabsfulde pøbelvældes maskineri. Følelsen er empati og så ved jeg, at jeg ikke er helt galt afmarcheret. Det er ikke rigtig synd for Gaddafi, men det er faktisk synd at latterliggøre og nedgøre mennesker, som måske ikke rigtig har mentale ressourcer til at forsvare sig eller slå igen. Find dog nogen på din egen størrelse at slå på, sagde man, da jeg var barn og ung. Så vidt jeg ved, er det stadig et godt princip.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg kunne aldrig blive ked af at få et barn med Downs syndrom.. men jeg ville blive rigtig ked af det hvis jeg fik en pige der blev som Mascha…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Folk med Downssyndrom er fantastiske mennesker. Man skal såmænd ikke være ked af at få et barn med Downs. De vokser aldrig fra mor og fars kærlighed, og de gør aldrig noget af kold beregning. De har humor, bliver let begejstrede, men deres verden kan også bryde sammen pga. småting. Generelt. De er jo også individiualister.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  "Jeg har mødt Mascha, og hun var faktisk vildt sød! Så kan det ikke være lige meget om hun har en højt IQ?"Sjovt det siger man jo også tit om handicappede folk med Downs syndrom:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det engelsk, det der?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sådan Beth! You told her!!… except you didn't.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Marianne aka Mascha kan få hældt hele verdens beholdning af silikone i forlygterne,uden det fjerner fokus fra det faktum at hun ligner en rotte med de tænder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kendte ikke lige hende frk Vang, men hendes patter er da fantastiske at glo på! Faktisk det eneste hos hende der er værd at glo på! Hvis hun samtidig er lige så uintelligent som hun påstås at være, ja så er hun min nye drømmekvinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg holder meget af små blonde kvinder, men de skal helst hedde noget a la Carla Del Ponte. Carla din dejlige, modige kvinde. Mit livs blondine. U.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun hedder Marianne. Men synes åbenbart at Mascha lyder bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hun hedder da ikke Mascha, gør hun? Stakkels pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fik vi lissom det på plads.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har mødt Mascha, og hun var faktisk vildt sød! Så kan det ikke være lige meget om hun har en højt IQ? DET TROR JEG NOK! (OG NEJ – Jeg er IKKE Mascha!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! Ja, det må du kraftedemig nok sige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tjae, der har været nogle skumle typer forbi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I har hygget jer, hva'?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ano. 22.35. Godnat . Ano 22.28. Vi hader oss dig. Du er grim i din mund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Paradise Hotel er forhistorien til de unge mødere…. mindes at Mascha for noget tid siden udtalte i tv noget i retning af… "at få nye patter var det samme som at købe et par bukser"

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ano. 21:06 + 21:13. Som B. Ville sige: jeres kommentarer siger hvis rigeligt om jer selv :-) gå nu i seng børn ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg fucking hader B. Du er så fucking lam – du burde få en ordenlig ……., så kunne det være du kunne lære lidt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bryder mig ikke om at Mascha taler nedsættende ti Bethany på FB.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja selvfølgelig ano. 20:54. ( Mascha ). Vi ælsker BETHANY !!! Ikk dig jo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ano 20.54/Mascha: Selvfølgelig havde vi det! Pis af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  I er squ da dumme og høre på allesammen, hvis det nu havde været omvendt ( bethany havde sagt: gå ud og kaste op) så havde i klappet i jeres små hænder – få jer et liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Anonym 20.21 : Fyre bliver liderlige selv når de dyresex…………………………………………………………

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Gad vide hvor mange halvimpotente mænd der har hende i gokkekassen ? Det tænder mig at tænke på om gutterne på byggepladsen afholder fællesgokning. Gid det var mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mente begrænset, til kommentaren ovenfor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvorfor er det at når en kvinde sviner eller kritisere en anden(falsk)kvinde, som Mascha, så er det på grund af dårlig selvværd eller misundelse.Kunne det ikke være at vi er flere kvinder der faktisk syntes det er synd at små/unge piger ser op til kvinder som Mascha? At man skal have et ubegrænset sprogbrug og fyldt med farvelade og silikone for at være "lækker"? At man er træt af at glo på den ene inkompetente Barbie, der ikke har andet i hovedet end mode, penge, BMI-tal, reality tv og medie-luderi (hvis det er et ord altså)..Det behøver ikke have noget med dårligt selvværd og misundelse at gøre. Det jo tydeligt for enhver hvem der har haft dårligt selværd eller har, siden I er kommet til at opfører jer sådan og se sådan ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg troede godt nok ikke at kvinden var 32 år gammel. Det er faktisk sørgeligt. Hun er sku på den forkerte side af 16 med den opførsel. Men der findes vel gerotofile mænd mellem 17 og 25, som tænker i patter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • og nu vi har proppen af'e:Masja, der er noget, der hedder imperativ.jeg byder dig (jeg opfordrer dig): smut ud og hykl!smut ud og ytr!smut ud og bræk!ellers kan du smutte ud at/og brække dig med dsb.er sprog ikke fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • shippe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Snappy comebacks er vidst ikke hendes stærke side. Men hvad kan man også forvente af kvinden der i Paradise Hotels talentkonkurrence valgte at hælde vand udover sin hvide t-shirt.. og shippe(!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaste op? Smut ud og kaste op? Nej?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jamen… det er bare så … blankt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HVAAAAR?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jamen…. o.O

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvor er Bethany?