Find fluen

Episode på Facebook og Syg mand har brug for hjælp

Ja, sådan startede det. “Facebookven” delte dette link og opfordrede indtrængende folk til at melde sig. Så langt så godt.
Damens facebookvenner meddelte i flæng, at det ville de da gøre med det samme! Hellere i går end i dag. Alles gut (alt godt). Lige til en anden ven skrev, at han ikke havde i sinde at melde sig, men at han dog til gengæld heller ikke ønskede at modtage noget ved egen eventuelle sygdom. Så burde det vel være fair nok, mente han?
Det mente “Facebookven” ikke. Og den uvillige mand får prompte et svar a la: Så håber jeg ikke, at det var dig, der kunne ha’ reddet Rune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*Stilhed*
Bethany kan som bekendt aldrig holde sin kæft, og skriver til “Facebookven” (som jeg i øvrigt ikke kender), om hun ikke burde slappe af med at tvære skyldfølelse ud i hovedet på folk.
Facebookdame: Luk røven, Bethany!
Facebookdame: Ellers sletter jeg dig!!!!!!!!!!!!!!!!
Bethany: Ok, sure kost, 5 år. Slet mig bare. Det er jo som bekendt dig, som har tilføjet mig? Og jeg kender dig ikke. Så det kan vel aldrig blive mit tab?
Og så blev Bethany slettet. (Skål)
Folk er idioter, må Bethany atter konkludere. Hvorfor fanden bliver man ”ven” med Bethany, hvis man ikke kan tåle at blive sagt imod? Har umådeligt svært ved at forstå de mennesker, der sidder og griner når Bethany revser andre, men ikke selv kan tåle det mindste sus af modvind. Det er sgu da ækelt!
Bethany er ingens ven. Facebookven eller ej, så siger Bethany sin mening. Fat det dog! Hellere før end siden.
Nåh, men hvis I skulle føle for det, så kan I jo prøve at hjælpe Rune eller andre, som har brug  for knoglemarv. Ingen tvang, ingen hån hvis I ikke gider. Man kan jo kun opfordre.
Velbekomme.
B.

32 kommentarer

 • Bitter: jamen der er jo mange der hedder det.. Iiih jeg kan bare aldrig finde dig altså …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany Hansen, Pille :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså nu har jeg aldrig pralet af at være den stiveste pik i saunaen, men hvad hedder på på FB nu? For jeg kan slet ikke finde dig, buhuuuu…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  A hva? kan Jag Ik finne ud a at stave? naj, nu må du lige styrre daj.Det er jeg da egentlig ligeglad med. jeg staver og bøjer ord som en brækket arm, fordi jeg kommentere anonymt og det rager mig. :)Siger ikke at du er en "kopist". Jeg fattede bare ikke noget af, at du skulle skrive præcis det samme som hun (Bitteren) selv lige havde skrevet!At du ikke ser fjernsyn er bare en kæmpe løgn! Løgn, så det basker.. Heeej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og så kan jeg i øvrigt finde ud af at bøje verbet "at synes" korrekt. Jeg ville aldrig skrive "jeg syntes de er pisse weird". Dels er det ukorrekt brug af verber, pisseweird er i ét ord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ano 22:39: er det svært at citere korrekt? Min tekst står lige over kommentarboksen, og der står ikke "pisse" foran "weird". Jeg ser aldrig TV3 eller nogle andre kanaler for den sags skyld.Jeg opgiver den her diskussion, for hvis dette er at tage Bethanys ord i egen mund, så er Bethany mindst lige så meget kopist af mig som omvendt, og så kommer vi for alvor ud på en glidebane af et argument.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Manja: Syntes de er pisse weird? Hahaha.. Skru ned for dit tv3 fjernsyns forbrug. Dit sprog har taget skade. Du har ikke gjort mig noget?! Nej, jeg syntes bare det var spøjst, som at du tager bfissens egne ord i munden og slyngede dem ud på din egen omformulerede og amerikaniserede måde….. zzzzZZZZ…..Bfisse: Ja din surhed smitter, men jeg rager også alt til mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pissegod ide. Jeg vil gerne ha' facebookfjender. Har faktisk allerede samlet nogle stykker, men det er jo ret uofficielt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tager mig skam heller ikke af dem, jeg undrer mig bare og synes de er weird. Det kunne i øvrigt være oplagt at man kunne ansøge om fjendskab i stedet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manja, du skal ikke tage dig af de sure. Jeg smitter, så der er mange sure herinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym 02:39: Undskyld, hvad har jeg gjort? Hvordan lefler jeg for Bethany? Hvis jeg adder folk på Facebook, er det fordi jeg ønsker venskab med dem. Adder man Bethany på Facebook må man da gå ud fra, at hun ikke holder kæft, det er vel derfor, man har added hende i første omgang? Jeg forstår ikke helt din kritik af mig, men guds fred til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er helt ok, stopdetdog ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kichian… Det er ikke din holdning til 'det at give' som jeg angriber. Det er den latterlige bemærkning om Rune's forældre… Det er simpelthen det dummeste og mest usympatiske jeg nogensinde har hørt… Hvis det var et forsøg på at være morsom, er det HELT ved siden af IMO. Tak for svar 'derhjemme' omend jeg stadig ikke helt forstår hvad du mener. Formgivning i neon er velkomment…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg kom også til at tænkte på altruisme, som jeg er meget imod i Ayn Rands definition. Også kommer jeg til at tænke på at der nok ikke er så mange altruister som der gives udtryk for. Det er ikke personligt, men jeg bryder mig ikke om måden det er stillet op på. Kichians indlæg synes jeg er fint. KAT

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære stopdetdog. Jeg er simpelthen så træt af "mig mig mig" tilgangen, til snart sagt alting. Giv mig, Se mig, Rend mig…Det er muligt, at det er den personlige historie som er nødvendig for at sælge budskabet om vævs- og organdonation. Personligt synes jeg bare det er fattigt, at de selv samme godhjertede mennesker ikke har fået øje på donation noget tidligere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det svarer pænt meget til "Hvis I ikke knepper mig lige omgående, sletter jeg min profil og så kan I fanme lære det!"-profilerne, som man jævnligt støder på på et alternativt site.Jeg kommer aldrig til at forstå den handlingsmåde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kichian, det var dog den dummeste kommentar jeg længe har læst… "Hvis nu Runes forældre havde været mindre egoistiske og havde produceret mindst en søskende til manden, så havde der ikke været brug for at tigge væv på FB"?? Kender ikke Rune eller Runes forældre (og gudskelov heller ikke dig), og mener heller ikke at søskende er en garanti for et match, men den kommentar er simpelthen for latterlig… PS; du mangler at svare på en kommentar 'ovre hos mig'… Og når jeg tænker på hvad du skrev dér, giver ovenstående kommentar endnu mindre mening… Var det 'hattedame' du kaldte os? Glædelig mandag morgen… Fy for skjorten! Bethany, pardon jeg ørler lige i dit kommentarfelt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  "Det var off topic, jeg forstår ikke hvorfor man adder Bethany, hvis man ikke kan håndtere Bethany. Take a stand!" Fantastisk som du dog kan omformulere en sætning, spammet med lidt engelsk, som Bfissen selv afsluttede sit indlæg med, Manja.Kan du ikke lefle for Bfissen uden at det er så fandens indlysende? Udover det kan jeg desværre ikke være på donor holdet. Hvis jeg havde haft en rygrad, havde jeg gjort det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er tydeligvis forelsket, skifter du også snart til sommersby?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pøh, smertefuldt, med den nye metode tager det bare en uge på medicin og nogle timer hooket up til nogle gevaldige nåle…Det var off topic, jeg forstår ikke hvorfor man adder Bethany, hvis man ikke kan håndtere Bethany. Take a stand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis nu Runes forældre havde været mindre egoistiske og havde produceret mindst en søskende til manden, så havde der ikke været brug for at tigge væv på FB.På den anden side, så havde det jo også forhindret en masse mennesker i at vise, hvor altruistiske de er, sådan rent vævsmæssigt. Dejlige personer alle sammen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja;) jeg kan godt lide Bethanys utilslørede meninger, Bethany kan måske blive opfattet som et røvhul. Men det er hun ikke. Føj, det er der så mange andre der er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det regner jeg så med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er faktisk mere respektfuldt at sige nej. End at sige ja, og så ikke følge op på det. Jeg har det ikke skidt med at sige nej. Men det ville nage min samvittighed at sige ja og ikke gøre andet. Jeg tror desværre heller ikke det er alle der får taget prøver af dem som har lovet det. Man kan altid regne med et røvhul som mig. Nej er nej. Ja er ja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha Gry. Ja, hvis de bruger mine organer (gud forbyde det)så vil vedkommende sgu da være kronisk beruset.Louise: Det drikker jeg gerne på! Men facebookidioterne er INTET mod kommentatorerne på denfri. Fuck, hvor de hader Bethany.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany er omgivet af idioter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Flad af grin! 'åh neeeeeeej – pls2not delete me!' Folk må få lige hvad de vil af mig når jeg er død, men det er nok ret brugt af hurrapiller mm – på den anden side kan det være de får SUPER optur på af mine organer haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu vil jeg ha' en fernet…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nok de færreste, der rent faktisk letter røven og bliver testet (eller hvordan fanden det nu foregår). Men det koster jo ikke noget, at se godt ud på skrift.Og ja, Neger. Det var fandme sjovt med sådan en "trussel". Tissede i bukserne af grin faktisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt ærligt man… jeg synes da også det er synd for Rune, men fanme nej om jeg gider melde mig til noget når folk trækker skyldfølelseskortet! Men synes nu stadig det er sjovt at folk ser det som verdens største trussel at slette en fra FB! Ooooh no!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg vil kun hjælpe en hvis vedkommendes overlevelse betyder noget for mig. Og ville aldrig gennemgå en smertefuld proces for at hjælpe en fremmed. Derfor forlanger jeg intet af andre. Ingen skal have mine organer når jeg er død, og jeg ønsker heller ikke noget fra andre. Det vælger vi selv. KAT

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor jeg hader de der selvretfærdige koste.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Find fluen