Afløb

Facebook statusopdateringer

Orker simpelthen ikke folks statusopdateringer på Facebook. Kan jeg bare slette hele baduljen, eller hvad? For det driver mig kraftedemig til vanvid, i en grad man sjældent har set mage.

Bethany er da ved den søde julegrød flintrende ligeglad med om Tulle har fået en tand, lagt sin første dej eller taget sit første fucking skridt. Det er mig også uendelig ligegyldigt om Bruno halter, fordi han skulle løbe for langt efter en bold, eller at Pussi har vundet sin første udstilling som trimmet puddelhund.

Men det kan man bare ikke sige, vel? For så er man jo en idiot.

B.

2 kommentarer

  • Nu får jeg præstationsangst. Pis.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kender følelsen og sådan har jeg det også i Blogland. Jeg leder efter blogs at følge. Og jeg mener faktisk "leder" som i noget, jeg gør aktivt. For langt de fleste af dem, jeg kommer forbi, er Bloglands svar på Facebook-opdateringer a la "dagens jordbærhøst: 32 stk" og "åh nej. Nu er jeg snottet igen". Nu får din blog en chance, men hvis jeg én gang fanger dig i at starte et indlæg med ordene "Det er bare så herligt, når vuggestuen/ børnehaven/ naboen/ min mand…" uden tilsat sarkasme, så er jeg den, der er smuttet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Afløb