Nogen burde søge hjælp (og det er ikke mig)

Man ved aldrig, hvornår man får brug for en hestedildo

Let’s face it ( lad os ansigte det?), “The abyss” kan bare ikke få det stort nok. Jamen, jeg skammer mig ikke! Har født tvillinger og datter (hvordan tror I måske, at Marys skræv ser ud?! Eller.. fik hun mon kejsersnit?).

Nåh, men ovre i det meget, meget populære indlæg om Madorglet (I hader hende virkelig, hva’?), var der pludselig en, garanteret en fra Onanikartellet (vig bort), som mente, at Pilles smykkestativ lignede en hestedildo. Hvad synes I?

Jeg synes ikke, det ligner en hestedildo, og det er absolut ikke fordi jeg har erfaring på området (mindre kan gøre det, trods alt)! Men jeg ser da bestemt muligheder i Kreakragens rædsomme “smykkestativ”.

Man har det lidt som dengang i kuponnyhederne, hvor kvinden på billedet helt uskyldigt sad og masserede nakken med massageapparatet, ik’?

Virkelig dårlig undercovervibrator, siger jeg bare.

Bethany!

30 kommentarer

 • Jeg tror det er Lars Løkke.. De er i hvert fald begge lige kedelige i længden :-p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er også blevet nysgerrig.. Ikke så meget omkring, hvem BB er. Mere hvem der gemmer sig bag den anonyme freak. Sideshow Bob? Er det dig? T.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claus

  Ikke så slemt som sexlegetøj til dyr, der går op i en. Og min terapeut har mange andre grunde til mine besøg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis man går op i sexlegetøj til dyr, burde man måske søge terapi :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha..Jamen det er sgu tungtvejende beviser, hva'?Absurd: Nogle må jo gå op i det. De har nok brug for en adresse at sende trusselsbreve til.Claus: Tarok! Ham havde jeg helt glemt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym 18:28 – Er vi ikke snart færdige med det der "hvem-kender-hvem"-leg? Who cares?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claus

  Menneskecentrikere! Dildoen er da til heste. Hvis jeg var hest og havde fået et føl på tværs, skulle der mere end et gennemsnitligt Tarok-lem for at hoppen her til at vrinske igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bethany kender Ditte Okman og de er fra samme by.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pille – det vil jeg faktisk også :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • *have

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg holder mig altså bare til at hænge smykker derpå… Alt det der perverse noget, er slet ikke mig. Jeg vil sgu hellere hav en kage og en cola :-p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaha! Stik nogle søm i den, så er den super velegnet til spanking! Blodet skal fandme sprøjte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B – Ja lige indtil man ser de der ting der stikker ud, så forsvinder alle tanker om dildoer i hvert fald ud af mit hoved, men der skulle vel nok være nogen fra onanikartellet der tænder på den slags ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I toppen gør den! Indrøm det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • denlangeneger: Ja jeg forstår altså heller ikke det med dildo.. Men det må folk selv ligge or rode med. Det fortæller vist mere om dem, end om mig ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HendeDer: Har du overvejet at pudse dine briller? Eller måske købe et par.. Det er sgu da tydeligt på billedet at det er lilla.. Og nej, jeg bruger skam et kamera, men tak for rosen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er da lilla? Men udover det så er pink sgu da fedt! :DMen synes nu godt det var lidt søgt med en dildo, det ligner det da overhovedet ikke. Tilgengæld forstod jeg ikke det der julepynt man kunne købe overalt for et par år siden som var formet som en buttplug. Og som der var MANGE kvinder der havde stående fremme. Jeg døde af grin hver gang jeg så det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pille: Nå, du tager også billeder med en af de der telefoner, der har auto-correct på farverne, kan jeg forstå….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med hensyn til Ninkas blog: Jeg magter ikke urtekusser. Jeg magter slet ikke at beskæftige mig med at kigge på bloggen. Kernesund mig i røven. Jeg kan ikke leve uden bitter, bastogne, chokolade og sovs!! Jeg vil i hvert fald ikke. Så må jeg veje de fem kilo for meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den står vist helt for jeres egen regning, hvis i mener den ligner en hestedildo :-p .. Desuden må en af jer være farveblinde, hvis i ikke kan se forkel på lilla og pink.. Vi er jo nogen der gerne vil have lidt farve i vores hjem :-)Jeg er desuden ikke til hestepikke, sex er en by i rusland herhjemme ;-)Og Møblet er nemlig super fedt, men skal males fordi det er grimt i overfladen på toppen, og for at passe ind herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo Claus, men jeg har det bare sådan: Hvis man virkelig er til hestepikke så skal den sgu da i det mindste ligne en!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Når man laver sådan en anordning så ber´man selv om det !NN

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det var sjovt at læse alle kommentarer i begyndelsen, men for at få en bid af kagen, ( eller hvad pokker ved jeg) er der jævnligt nu kommentarer til B. om: "har du set dette og dette.." I dag er det så Anja. Ny trend åbenbart at bruge sin tid på at surfe på nettet i håb om at finde et eller andet der rigtig kan pilles i og så kan vi alle sammen rakke det/dem ned bagefter, for vi har jo ikke selv nogle brådne kar?. Hold kæft- få jer dog et liv.! Fedt læsestof ofte, også kommentarerne, men hvad med at holde jer til de personer der selv ber´om det ved at kommenterer stå for skud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Pis. Indtil jeg læste at damen vil male det. Det er fandme dumt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fuck dildoen. Det skab på billedet nedenunder er sgu meget fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claus

  Jeg har dæleme set mange menneskedildoer, der ikke ligner menneskepikke. Og er i øvrigt ikke med i noget kartel – klarer mig fint på/med egen hånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvorfra får man den idé, at skrigende pink ville være en god farve til nogetsomhelst??I don't get it.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine: HA! Jeg er helt vildt med den logiske opstilling: Stor, grim og med grene stikkende ud – helt sikkert ikke en hestepik :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg vidste slet ikke der fandtes dildoer til heste!Men en hestepik ligner det ikke umiddelbart… Den er både større, grimmere (utroligt med sandt) og har ikke pinde stikkende ud fra sig! Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  B! Har du set Ninkas blog? http://www.kernesundfamilie.dk/blog/ …….. Særligt videoerne er guf.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nogen burde søge hjælp (og det er ikke mig)