Gæsteblog - Tosserne kommer

Et godt råd til MascaraMascha

Mascha Vang aka. BlankoBlondie var fuldstændig nedslået over, at en tilfældig idiot havde skrevet til hende: ”Mascha, du er for tyk”. Mascha fik det så skidt, at hun straks var nødt til at lave en afstemning på sin blog, hvor man ud fra billeder m. vægtangivelse kunne stemme på, i hvilken vægtklasse hun var pænest. Sådan er det, når man er uden skyggen af selvværd og kun har sit udseende at gøre godt med. Så må man prøve at få bekræftelse af andre.
Heldigvis for MascaraMascha har hun et hjernedødt publikum gjort af brunnæser, der kan afkræfte udsagnet om, at hun skulle være for tyk, så nu er BlankoBlondie heldigvis glad igen og propper atter cupcakes i alverdens farver i kæften.
Bethany tænker, at Mascha har brug for en psykolog. Det er ikke godt at være så usikker, at man ikke kan tage en verbal fod i fjæset, når man samtidig lever af at udstille sig selv som en dum, storbabset blondine. Living on the edge, Mascha (du lever på kanten, Mascha). Du, min pige, skal lære at sige: Fuck dig! Kom så, Mascha – sig det: “FUCK DIG” eller “FÅK DAJ” (hvis det gør udtalen lettere). Og lad så være med at rende rundt som sjatluder, der tigger drinks (her komplimenter) i bytte for patbilleder.
B.

11 kommentarer

  • Cecilie..

    Få dig dog et liv, den eneste der er til grin her, er sku da dig.. sidder og sviner folk til dagen og så kalder du folk uintelligente, haha.. en snotdum so, er hvad du er!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mascha har BEN i næsen, det er derfor den LØBER hele tidenDrilleren

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Donald!Nu har jeg kastet et blik på din blog, og nu forstår jeg bedre, hvorfor du rødmer når du går ombord i Bitterfissen. Ps. Det var faktisk ikke meningen, at Mascha skulle hagles sådan ned, men sådan er læserne herinde. En sæk bitre lopper.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Grinagtigt sprog, men jeg tror desværre at MaschaVang efter denne svada har tabt endnu mere af sit selvværd.Jeg tror at der er mange piger, som oplever så meget respons på deres udseende og på andre pigers udseende, så at litteraturens fornoyelser, sprogets udfordringer, arbejdslivets sejre og børn, amning og bleskift bliver til ikke-existerende domæner. Der er lissom ikke forbindelse mellem udseendet, glæden ved at blive beundret, glæden ved at se sexet ud, og så forplantningen.Jeg synes det er en pragtfuld blog og at blogg-navnet er meget vovet! Jeg rødmer hver gang jeg klikker mig ind her :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Nææ jeg vil ikke have at verden skal passe til mig… Det lyder bare spøjst at du bruger ordene "dum, ligegyldig og kortbenet" i samme kategori. At de korte ben "styrede" i gamle dage, betyder jo ikke at at kvinder skal til at få benforlængelse, fordi der står amazon-kvinder på menuen i dag. Ligesom det er fjollet at unge piger skal have lavet plastik patter, fordi at de små flade patter "styrede" engang i 20érne og nu regere elefant patterne..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Nok ikke FOR langbenet. Men hendes ben er da korte og uskønne. Det var vist i gamle dage at korte ben styrede. Men hvis du godt vil ha verden til at passe til dig så ok.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Lavbenet? ha ha.. Som om at der er noget galt i det. Det er da en total misforståelse at det er kun er langbenet der er smukt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hun ser dum og ligegyldig ud. Ingen klassisk skønhed, lavbenet og uuddannet. Men fed nej.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Mascha er sgu da ikke tyk!!!!!!!!!!! Men hun er fandeme grim!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gry

    Fuck – jeg er tyk! Så er der ingen der kan lide mig jo. Må hellere tabe mig, så jeg bliver et godt menneske igen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smukt brølt :-) i like ( jeg lider )

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gæsteblog - Tosserne kommer