Hvad er klammere end Bethanys skræv?

Bethany på Denfri.dk

I sidder og savner Bethany, og derfor går I amok på So-su’er, Nordmænd og damer, der hader tykke børn og andre, som har fortjent det. Fremragende!! Fortsæt endelig.

Hvis I vil læse et indlæg fra B. i dag, bliver det på denfri.dk, hvor Bethany har besluttet (af ren kærlighed) at skrive lidt.

B.

9 kommentarer

 • Anonymous

  Nej, jeg så det ikke. Heldigvis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så I pikken med lort på? Man mangler vist en moderator derinde. :-)Og mht. godt selskab, så er jeg jo heller ikke selv det bedste, vel? Så vi passer nok som fod i hose. Og nej, tror sgu heller ikke, at der er MANGE der ynder at leve på den måde. Det må de naturligvis selv ligge og rode med, men ingen kan forhindre B. i at ytre sin mening omkring det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hold dig væk fra dem Bethany, de er ikke godt selskab. God damm. Jeg mener det. Lad os nu blive enige om at de fleste mennesker ikke er sådan. Ja, du fik nogle uhumske kommentarer, gys.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg opfatter de mennesker som depravrede. Selvom de selv påstår at herre/slave forhold er meget udbedte, så nægter jeg at tro på det. Det er de samme mennesker som bliver ved med at fortælle om deres lyster, tage billeder og tilægge andre samme værdier. De skræmmer mig sgu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man må kommentere hvor man vil. :-) Efterhånden er der jo også flere kommentarer på FB end her. Så det går nok!Desuden er Bethany ikke kommet sig over de uhumske kommentarer på den fri.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Må jeg godt kommentere dit indlæg på denfri her ? Hvis ikke kan det slettes jo. To voksne mennesker der giver deres gensidige samtykke må gøre hvad de vil. Korrekt. Men jeg synes Bethanys indlæg er velfunderet, og det er på tide at nogen ytrer sig. Alt for ofte har jeg, men også mange andre kvinder oplevet at de såkaldte Herrere pådutter kvinder deres seksualitet, de taler ofte om hvad de er til. Ude af kontekst og uden at nogen har spurgt dem. " Alle kvinder kan lide at få klap i måsen ". Det er der nogle af dem der påstår. Det er klamt for os der ikke er til den slags. Jeg betragter slag, ydmygelser osv som voldelige handlinger. Og krummer tæer på jeres vegne over jeres udstyr. I trænger til at nogen siger sin mening, det er på tide. Gør hvad I vil, med lad for helvede være med ( de af jer der har den vane ), at tro at alle andre tænder på at rende rundt i fastelavnskostume og få slag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kristin72. Det er ægte kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Uha Bethany, var lige ovre for at se hvad du har gang i. Sådan en tissekonelås er ikke noget for mig. Godt du skriver om det, de er syge i roen. Bliv ikke for længe derovre, de vil prøve at lokke dig i fordærv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne nordmannen tar alle innspillene som rene kjærlighetserklæringer ha ha. Er ikke så selvhøytidelig nemlig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvad er klammere end Bethanys skræv?