Ingen Facebook, Ingen venner

Løst og fast – Nej, det handler ikke om afføring

Sidder på Kontoret og hænger. Chefen er ude af huset, og derfor har jeg frit slag til at poke folk på Facebook (Hvis jeg havde sådan en), drikke kaffe, læse blogzzzzzzzZZzz og drømme om weekend og sove længe. Ja, det kan jeg, for Tvillinger på 2 og datter på 4½ skal med Hellerupbror i sommerhus. Bethany skal sove, se TV, læse og spise forskellige chokolader salater.

Har læst flere Ditte O. blogindlæg, og jeg kan ikke helt finde ud af hvad det er hun har med Camilla Framnes (hed hun vist) fra De dumme mødre. Nåh, men den dame ser godt nok meget TV. Og får kommentarer som får jer herinde til at ligne små katolske skolepiger. Mon hun har fået tilsendt trusselsbreve nogensinde? Eller vil folk også kun svine hende i al åbenhed – ligesom her. For der er kraftedemig aldrig landet et ærligt trusselsbrev i min indbakke. Masser af tilbud om sex men INGEN trusselsbreve.

Nåh, men hvis jeg ikke var totalt undercover, så ville jeg gerne drikke kaffe med Ditte O. og diskutere TV-udsendelser, for vi ser vist de samme ting. Der er i øvrigt premiere på Singleliv i næste uge, vidste du det? Jeg kender to fra det program. Den ene har herpes. Det erfarede jeg på den triste måde.

Ved stadig ikke, hvordan jeg skal klare mig uden Facebook. Jeg har brug for at skrive bitre statusopdateringer og spille Diskofil og Abba for jer. Hvad helvede var der også i vejen med at hedde Bitre Bethany? Det var da overhovedet ikke fisseagtigt. Ham Zuckerberg er fandme også herre grim! Jeg siger det bare.

Bethany

30 kommentarer

 • Så er mænd da også nogle kællinger (what else is new), for lur mig om ikke der har været en enkelt mandekælling eller 2 forbi og lave sure opkast over Bbbbbethanys bitre indlæg… Skål!(og nu har jeg frådende kastet mig over ungernes elskede rejechips, fuck de er ækle, men ganske skønne når man er småsnaldret – de sover, og jeg må købe dem nogle nye imorgen) Hep hep

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er fandme kun kællinger der kan finde på at forfølge hinanden rundt på den måde. KÆLLINGER. Lad dog den Bitterfisse be.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, jeg er fuldstændig enig. Men jeg bliver nu ved med at være en sur kælling. Kan jo ikke andet.Skål!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes stadig du skal gå efter B-bethany, then again – haters vil nok blive ved med at indberette dig. Verden er af lave når man ikke kan få lov at være en sur kælling uden at blive lagt i gabestok. De kan sku da bare lade være med at læse skidtet, hvis de ikke kan klare det. Du ved, kan du ikke klare lugten i bageriet, så SKRID!Anyway. What do I know?! Napper et glas vino mere inden jeg skriver noget jeg fortryder ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kvinden: Det skal vel heller ikke være ens det hele :-)Ano 19:30 : Aner ikke hvad du fabler om. Har du også bundet en bitter i dag? Men altså, synes du skal skrive til Harry Potters mor og fortælle hende det samme. Sgu da ikke så godt hellere at ville være en hokus pokus dreng end sig selv. Du bør lægge din bekymring der.Rikke: Bare ikke det samme!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heldigvis er du stadig på twitter, B.! Der kan man også samle på fans og venner- OG så kan man komme af med sin bitterhed på 140 tegn! Woohoo. Screw Sukkerbjerget!- Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er en Helt igennem god blog , men hvorfor leve undercover liv og leve et liv som B hvorfor ikke være ærlig om dig selv ? Du virker som en selvstændig kvinde i dine blogs , men din egen virkelig med minus job dine børn og økonomi osv er jo en helt anden , Du er et godt nok menneske og behøver ikke gemme dig bag Beth..Kærlig Hilsen en bekymret bekendt ville klæde dig ikke forsætte med at lyve om dit liv og den der fantasi verden med job osv.Dagens råd elsk dig selv som du er , ikke hvad du ønsker at være .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så googlede man lidt på Bitterfisse og andre halvsexede udtryk og så landede jeg her. Kæft, en blog du har her! Jeg har ikke læst meget mere end dette indlæg, men her er dælme da en hel anden stil end andre blogge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg TROR det var mig der skrev det… det føltes som mig, men jeg bliver pludselig i tvivl, måske havde jeg en ud af kroppen oplevelse og blev samtidig besat af Bethanys ånd… eller af en af de anonyme pokeronanister… uha… det er en usikker verden vi laver i!Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aaarrrhhgg anonym, det er ca. lige så belastende som at sige "ved du hvad? Ej prøv at gætte?" Hvis du har noget på Bethany, så kom i gang… Det andet der er spild af kommentarplads. Som f.eks. kan bruges til at dele skrævhistorier og effekt-lyde…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du sikker Katrine? Sikker på det ikke er mig??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt se, at du ved bedre. Du ved mere om mig end jeg selv gør.Flot.Jeg tror, vi skal til at indføre lidt censur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  argh… ovenstående er skrevet af mig, Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  @ stopdetdog værsgo' http://instantrimshot.com/hehe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hæ hæ hæ B du aner jo ikke hvad du snakker om, du har sikkert ikke engang opdaget at du har dummet dig for så havde du slettet det. Klø du bare på !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ZZZZZZZZZ Med 4000 sidevisninger om dagen behøver jeg næppe sidde og skvadre med mig selv.Jeg gider ikke lege med jer ludomaner og onanikarteller mere. Gå væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det var virkelig dårlig sex. Og det er bare ikke fedt at udvide sine kønssygdomme med en omgang herpes. For det er jo OGSÅ kronisk.Har virkelig været uheldig på skrævkontoen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor mange identiteter skal du egentlig holde styr på B ? Må være lidt hårdt at skulle skrive så mange kommentarer hele tiden. Enten har du ingen børn ellers har du intet job, ellers er du bare elendig til alt hvad du gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg skulle måske have afsluttet mit spørgsmål med en "Badum tsssscccchhhh", Katrine…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  AlleHaderDig: Øhhhh, hvor fanden kom det lige ind i billede – kan du ikke kende forskel på et B og C????Ja, B der er squ nogle der er mere bitre end dig, kan du ikke tilbyde dem bastogne og en dram? Det er vist tydeligvis MEGET tiltrængt :D /C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  @ stopdetdog, ved at dyrke herredårlig sex måske?!FB er meget sart… eller folk er emsige og melder andre hele tiden. Et af mine familiemedlemmer blev på få dage verdensberømt fordi han blev bannet fra FB… grunden dertil var så godt materiale at verdenspressen kastede sig frådende over det!Udnyt det Bethany… du kan blive berømt!! ;) Hvad med bare at oprette en profil hvor du kalder dig Bethany Sauerkraut!Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan får man herpes på en trist måde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hold da op. Det må snart konstateres, at Bitterfissen slet ikke er så bitterfisset sammenlignet med ovenstående meget meget sure menneske og mange af de andre særedeles vrede kommentatorer.Jeg forstår det simpelthen ikke.Facebook sucks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AlleHaderDig

  Det går ikke, så godt med at huske hvad profil du skriver fra.Det må da være træls at være så bælst i kryderen at man skal sidde og skrive med sig selv.Håber du rådner op i helvede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  AlleHaderDig: Det kan du da tydeligvis heller ikke have, siden du har tid til at sidde herinde og læse med i smug – eller er din chef også ude af huset??? MUHAHAHAHA/C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FuckZucker da? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AlleHaderDig

  Du har jo intet job din bums.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læste en artikel om at "holde op" med FB (for dit vedkommende under tvang og ufrivilligt), – at det skulle være lige så svært som at holde op med at ryge. Jeg er hardcore begge, så jeg føler med dig, har prøvet kold tyrker på både smøgen og Facen, – det holder overhovedet ikke. Hurra for tv´et og dets værdiløse underholdnings tv oversigt, – på sin hvis minder det om FB, – det sker meget lidt! – desværre kan man ikke poke eller status opdatere på tv, – sejt hvis man kunne, – henover skærmen løber kommentator spor fra seerne om pågældende program. Shit jeg mistede min røde tråd i ævl, – sorry.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror han har mange fordomme, domestic!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ny profil som Bbethany? Zuckerberg har vel næppe noget imod folk der stammer. Eller…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ingen Facebook, Ingen venner