Branding Bethany

Bethany vs. Laudrup

Som I ved, så er Bethany åben overfor nye jobudfordringer. Har efter nøje overvejelse besluttet ikke at søge statsministerposten. Magter det simpelthen ikke. Bethany kan ikke begrænse sin ytringsfrihed. Og det ved vi jo, at man er nødt til, hvis man har noget som helst med Borgen at gøre.
Det bringer os til en anden stor stilling: Landstrænerposten. Bethany kunne godt se sig selv svinge pisken over en flok veltrænede fyre, og har desuden helt styr på hjørne, offside og glidende tacklinger. Og tanken om, at være i omklædningsrum med de pt. Uduelige drenge er bestemt ikke utiltalende. Bendtner må GERNE tabe sæben, lad os bare sige det sådan.
Imidlertid er der jo en konkurrent til den eftertragtede post. Vores alle sammens Laudrup. Helt personligt synes jeg, at det ville være ganske fantastisk, hvis han blev vores nye landstræner. (Jeg gider jo nok ikke i sidste ende, alligevel).
 
Uanset hvad, så ER det på tide, at noget sker. Landsholdet har ikke vist en hujende brandskid det sidste stykke tid, og det er mere end på tide at Morten Olsen træder af. (Det er lidt ligesom med Dronningen, der bare må fatte, at der skal nye hoveder under kronen – aka Frederik. Altså, hvis den krone ikke bare skal brændes. Kraftedemig træt af at betale for deres luksusliv).
 
Og hvilket bedre tidspunkt end nu hvor Laudrup har været i udlandet, og fået lidt erfaring der (læs: Getafe, Spartak Moskva og Mallorca. Man kan ikke forvente, at I grødhoveder ved den slags).

Vi skal jo heller ikke glemme, at det trods alt var Laudrup der førte Bundby til guldet i 2005 – noget de ikke har set siden, og heller ikke skal have nogen forhåbninger om at komme til igen. Magter man den opgave, magter man også landstrænerposten.

Laudrup er efter min mening et fuldstændig logisk valg. Hvis man ser bort fra Bethany naturligvis.
Og gider I så godt få noget gang i Blogstilstanden, så jeg ikke skal spilde min tid med at sidde og skrive om foldboldtrænere?!?! I er kraftedemig så tåkrummende røvsyge, at Bethany overvejer at droppe jer helt. Det ville være mere spændende at skrive om hæmorider og sårskorper end jeres træningsprogrammer, blomsterbørn (Seriøst, havde faren ingen indflydelse på de ungers navne?) og røvslikkende Grimmehund-har-tegnet-mig indlæg. You all suck! (I suger allesammen).
B.

15 kommentarer

 • Kjeld

  Ok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia K. er ret venlig i virkeligheden. Det er jeg ikke.Ano 22.55: Hahaha..Jaja, fordi de lige vinder en enkelt kamp så er det helt fjong? Du er da tåbelig. Og det er du ligegyldigt hvilket navn du skriver under i øvrigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Årets mest malplacerede indlæg; de har da liget spillet deres bedste kamp i umindelige tider, og Bendtner havde i den grad et fast greb om sæben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fitterbissen jeg forstår ikke, hvorfor du ikke søger Pia K's job? Jeg er sikker på, du om nogen kan overgå hende! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej vorherre bevares, Maria!! Jeg er bare vokset op med mange mænd omkring mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du mandhaftig i dit indlæg i dag! Jeg troede kun, det var dillermedistere, der kunne skrive så passioneret om fodbold. Bundby – det er jo en slags fodbold-slang! Er du i virkeligheden en bitter pik?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er informeret om Joey og de andre. Det gærer over i trusserne ved tanken. Bethany <3 Joey Moe.Tænker menage a trois m. Joey og Jeanett. Suk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Joey Moe som blogger!! Øhhh…gotta call somebody!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan informere om at bloggers delight udvider deres celebblogafdeling væsenligt i nærmeste fremtid med:Joey moe, Anne Lindfjeld (hende den rødhårede rock n roll babe fra mtv) og jim lyngvild er også at se i deres header..= der burde komme rigeligt af indlæg du kan skrive om! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sårskorper!! Gider du lige. Tak for mad. For fanden Bethany!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  THE ABYSS FOR PRESIDENT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt ærligt, Bethany! Bare fordi vi andre skriver lorteindlæg behøver du sgu da ikke at følge trop! Christ… man kan sgu da heller ikke regne med en skid mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja: JA! Det kan du så takke de uduelige bloggere for! Der er jo INTET at komme efter!Terese: Det ville bestemt højne niveauet. Men igen, det ville heller ikke kræve så meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahaha! Ville elske at se Bethany som landstræner! Så kan det sgu være at de uduelige drenge kunne lære at præstere noget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fodboldindlæg???? Nu tager jeg den lur, jeg trænger til

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Branding Bethany