Iben Hejre gi'r den som Bethany

De sidste Mohikanere

Mediegalskaben lever i allerhøjeste grad op til sit navn. De er edderperkme gale, er de! Alt imens Bethany muger ud, lægger kartofler, pølser og bedækker postbudet, svirrer rygterne. Ja, for de kan jo tydeligvis slet ikke få nok af Bethany. Medierne. Og nu skal det altså hedde sig, at MetroXpress og Se & Hør har særlige, fordelagtige forbindelser til mig. Jeg citerer fra Puleteknikken:

Det har ikke været let for den danske presse at få hul igennem til Bitterfissen Bethany.

Bitterfissen, Bethany eller hvad man nu foretrækker at kalde hende, lader kun til at ville tale med MetroXpress og Se og Hør.

Ifølge rygtemøllen skyldes det, at disse to medier har særlige, fordelagtige forbindelser til bloggeren.

Hvad helvede skal det sige, Åndsboller? Antyder I, at nogle forlyster sig i Abyssen i bytte for interviews og viise ord? Må jeg være så fri! Bethany er overhovedet ikke til salg for en god gnaver. Eller..nu sidder jeg her og fylder jeg jer med løgn igen, èn er jo frisk med fileten, men det er for en gangs skyld ikke det, der foregår. Der er ikke fejet noget ind under måtten, om man så må sige.

Nej. Jeg skal betro jer noget. Det særlige og fordelagtige ved MetroXpress og Se & Hør er hhv. Chefredaktør Jonas Kæmpelækker Rathje og Nyhedschef Lise Godbid Bondesen. Saftsusemig lækre mennesker fra inderst til yderst, og jeg kan da godt indrømme, at jeg mangt en nat har haft overflod i gæringsprocessen over de to. Men vi laver altså ikke den dyre. Desværre. Ville saftsusemig gi’ mit højre skåneærme for en tur i elskovsgyngen med Lise og Jonas. Ak ja. Nåh, men hvor kom vi fra? Skal fandme ikke sidde her og dagdrømme midt i polering af kandelabre, rektalåbning og sølvtøj.

Skåret ind til skambenet: Grunden til at Godbid og Kæmpelækker har direkte telefonforbindelse til Gården og Abyssen er helt simpelt, at de gengiver mine udtalelser i overensstemmelse med det faktiske i stedet for at dyrke overskrifter, der kan få læseren til at glemme at givne journalister har trukket deres uddannelse på kendiswannabeernes (kendte, der vil være bier) højborg: JHS, og ikke kan skrive to ord uden en copy paste kilde burde være på sin plads.

Bethany vil gå så langt som at kalde Jonas og Lise ‘De sidste Mohikanere’ indenfor dansk journalistik. Og der vil jeg da samtidig benytte lejligheden at inkludere Kjeld Hybel, som er den fucking eneste årsag til, at Puleteknikken fik deres telefoninterview.  At han så var frisk på lidt webcambilleder, tæller kun på plussiden. Er trods alt ikke hver dag, jeg viser missen til fremmede. Eller…nåh, I ved hvad jeg mener. Hybel var i hvert fald frisk på den måde. Tænker, han har en ordentlig svaber hengemt i buksen og kan ét og andet på et cykelstativ.

Bethany har fantasien i orden. Det skal jeg da lige love for.

2 kommentarer

 • Lunas månebarn

  Kære Bethany!

  Jeg har nu læst en del af dine indlæg, og jeg må simpelthen rose dig!
  Ikke nok med at det er fantastisk god humor, så er det samtidig ting jeg selv til tider tænker (og iøvrigt også får skrevet i min Facebookstatus når temperamentet er der til det) – du er seriøst genial!

  Jeg er vild med din blog, og jeg glæder mig til at følge den i fremtiden!

  kh månebarnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Tak. Det er jeg glad for! Skål og røv-ikon!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Iben Hejre gi'r den som Bethany