Mediegalskab

Græd mig en fucking flod, Pulverhekse!

Det sker ikke så ofte, at Bethany gider beskæftige sig med det lort, aviserne skriver. Men i dag vil jeg alligevel knytte et par ord til Puleteknikkens seneste artikel (som jeg i øvrigt er lidt begejstret for, fordi jeg kommer lidt i bomuldstrussen, når Klynkekusserne gør sig selv fuldstændig håbløst til grin. Kraftedemig ren englepik dér). Nåh men, som også skrevet på Facebook:

Kan godt se det, Rahbæ. Skulle selvfølgelig ha’ understreget, at det var dit tidligere firma, der gik konkurs. Ikke det nuværende. UNDSKYLD. Men nu hvor vi er ved det, er der så styr på økonomien? Og hvad siger I, fæhoveder, vil I en tur i retten sammen med Bethany? Så skal vi saftsusemig hygge os! Jeg giver en omgang Bermuda på huset bagefter.

Og så er jeg i samme moment nødt til at få rettet en misforståelse af de helt store. Kan kraftedemig mærke, at hæmoriden irriteres unødigt, og det duer simpelthen ikke med al det lort, der for tiden strømmer ud af mig. Puleteknikken skriver:

For en uge siden udkom Bethanys værste eller bedste blogindlæg (alt efter temperament) så i bogform: ‘En Bitterfisses Bekendelser’, udgivet på Forlaget Turbulenz. En bog, der i skrivende stund ligger på fjerdepladsen på Arnold Buscks bestsellerliste.

Hør her, Tommy Grønkål. Bogen er ikke bare Bethanys gamle blogindlæg kylet ind i et overordentligt fint omslag. Det er jeg saftsusemig træt af at høre på. Både fra dig og de imbecile anmeldere jeg skal trækkes med! Der er masser af nyt og helt fantastisk stof fra Bethanys skræv, og hele lortet hænger sammen på en måde, så alle med et minimum af hjerne kan følge med. Ej at forglemme Spindoktor Prebens tanker, som burde få den sidste rest af åndsamøber til at forstå.

Og græd mig så en fucking flod, Pulverhekse! I jamrer, gør I. Men I elsker opmærksomheden. Det I jo gøre, eftersom I aldrig har frabedt jer den! Kun en enkelt har i tidens løb frabedt sig Bethanys skarpe tunge, og det har jeg naturligvis respekteret. Det ved alle, der kender mig. Bethany er god og retfærdig på den måde.

Og nu må I ha’ mig undskyldt. Pilou A. er blevet forlovet med sin kæreste, så jeg skal ud og opstøve trøstediller i rigelige mængder. Forhåbentlig fra Mathias Pachler, Morten Resen og Thomas Blachman.

64 kommentarer

  • Er der ikke én derude der gider brække sig udover denne blog, og dermed gøre os allesammen en tjeneste?

    http://aebleblomstblog.blogspot.com/

    Det er jo simpelthen så skamfuldt hvad unge kællinger bruger deres tid på i denne åh-så-fucking-senmoderne verden. Brug tiden fornuftigt – løb ud på motorvejen og sæt dig ned, dumme blogger ko. Lad være med at poste stupide ting om dit nyeste ‘loppefund’. ARGH!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anonym

      Hun bygger jo bare “rede”. Det gør alle kvinder når de har født. Også prøver hun at skabe et hjem for små midler. Det er da en fin blog.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er da en komplet ligegyldig blog! Pakket med crap og billeder af SENGETØJ og grimt keramik!

      Studerer religionssociologi! Intet under at vores samfund er ved at bukke under. Sådan noget elitært humanisme skaber intet fornuftigt, men spilder bare dyrebare studiekroner. Få dog en uddannelse hvor du kan skabe noget, og ikke spilde samfundets tid – og ikke mindst optage en plads på internettet!

      Bygger rede min røv. Det der er bare endnu et eksempel på at folk vil showcase deres pauvre liv for at få dem selv til få det bedre. ARGH.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hun ku da være meget værre – hun kan da både stave og sætte sætninger sammen.
      Og mht studiet, så holder hun jo orlov, så der kan stadig blive noget nyttigt af hende.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Orlov.

      Det er bare endnu en ordkonstruktion lavet af dovne feminister og mænd i sweatre. Herefter brugt i metermål som en latterlig undskyldning for ikke at bidrage med noget konstruktivt! Den eneste måde hun kan bidrage på, er ved at finde noget andet at lave. Og hvis hun gør det, har hun spildt ALLES tid ved overhovedet at være gået i gang med noget så exceptionelt dumt som religionssociologi.

      Beklager – det er disse tendenser der gør at inderne og kinøjserne de overhaler os. De spilder fandme ikke tiden med sådan noget pjat, men studerer noget ordentligt i stedet for. Noget der bringer deres samfund fremad, i stedet for at diskutere ammestuesnak og tåbelige gamle bøger, skrevet i en tid hvor man troede jorden var flad.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bygger rede min røv.

      Hun virker da heller ikke særlig aktiv inden for de infrekvente pligter.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • DMC

      Summa summarum:
      Bygger rede min røv, breder røven ud i reden, i 2023 varsles der bred røv.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • i 2023 varsles der bred røv.

      Det vil derfor blive en infrekvent pligt at vugge med hofterne.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anonym

      Religionssociologi er skam et vigtigt fag. Og vægtigt. Det kommer an på hvilket job og muligheder man får. Så tror jeg du skal overveje et læsekursus. Kvinden bor i New Zealand, hvorfor hun næppe kommer til at spilde dine skattekroner.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kan du forklare mig på én sætning (du må godt bruge to) hvad man skaber når man læser religionssociologi?

      Og det er dødenpinemig dig der skal lære at læse. Hun bor m i d l e r t i d i g t på Kiwiøen og skal bagefter hjem til DK.

      Kvaj.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anonym

      Så har jeg læst forkert. Det skal jeg nok tage på mig. Jeg har simpelthen ikke lyst til at forklare dig noget. Du lyder som typen der postulerer istedet for at argumentere. Og hvad jeg end måtte mene er jeg overbevist om at du vil forsøge at nedgøre.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nej. Jeg vil meget gerne høre hvordan du mener at religionssociologi bidrager positivt til betalingsbalancen. Jeg vil nemlig gerne oplyses.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Berit Andersen

      Jeg kan forklare dig det i ét ord, Pælesidder.

      Deltagelse.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anonym

      Hvis jeg skal svare på dine præmisser kan jeg ikke svare. Men som udgangspunkt er den kultur der er knyttet til en religion determinerende for folks adfærd og handlemåder. Og hvis man kan formidle den viden, kan man opnå større forståelse, og blive bedre til at løse konflikter. Det kan måske være med til at gøre det lettere at åbne op for nye markeder.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jensen

      Hvis jeg eksempelvis skal forstå(læs: vise forståelse for) nogle tilfældige middelalderkulturers syge middelaldereligionsideologi for at fædrelandet skal kunne eksportere smør og ost og mælkepulver til dem, så vil jeg hellere æde osten i mig selv og smide smørret ud og gemme pulveret til sværere tider.
      Og hvis du spørger mig…lad hellere være..så ville mit svar være, at religion laver squ flere konflikter end nok så mange religionssociologer kan overkomme at løse. Bare min mening.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anonym

      Ja Jensen, der er nogle ting man bare har lidt svært ved at forstå. Især hvis man er lidt unuanceret og primitiv. Eller man bare bevidst vil misforstå og fordreje noget.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jensen

      Når jeg hører ordet religionssociolog er det første billede der tegner sig på nethinden et af Sherin Kankan, religionssociolog, som arbejder på kalifatets indførelse i Vesteuropa. Når det er sket, får vi masser af tid til andre gøremål end at sidde og skrive på diverse blogge. De er lukkede til den tid. Al debat er forstummet. Så lad os nyde de sidste år i frihed og debattere så længe, det varer.
      Venlig hilsen

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anonym

      Jeg forstår hvor du vil hen, det skal gavne samfundet, som du siger. Våbenhandel gavner faktisk, det er verdens største marked, så det gavner i den grad. Narkotika etc. er verdens næststørste forretning, så det gavner temmelig meget samfundet. Prostitution, menneskehandel er verdens tredje største forretning i verden. Så vores misbrug er til stor gavn for samfundet, problemet med religion og kirker f.eks er, der er ikke noget misbrug, så sjovt nok står kirkerne tomme.
      M.V.H

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anonym

      Jeg er imponeret over dine uovertrufne evne til at drage paralleler og konkludere. Du prøver, det gør du virkelig at få verden til at passe ind i din tomme hjerne. Sig mig er du ikke ham der Arne fra Ruds- Vedby? Som er født d. 08/03. Hva’!
      Det går ad helvede til, bare fordi B. har valgt at bruge sin tid på dumme høns.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det går ad helvede til, bare fordi B. har valgt at bruge sin tid på dumme høns.

      . . . og hanerne i hønsegården.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Betina Jensen

      AngryAss
      Totalt håbløst og frastødende måde du skriver på, måske du selv skulle løbe ud på motorvejen….gerne foran en lastbil!!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone R

    Hmmm…undrer mig over at du kalder dig Bitterfissen, da det er helt tydeligt, at du er en mand!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Rahbek irreterer ikke mig fordi hun bager kager og krøller hår. For min skyld kan hun lave slangekrøller i sit røvskæg. For helvede det hun gør, gør andre kvinder sku da også. Men at de samme pulverhekse fylder så meget dom de gør er synd. Det hænger i min bevidsthed ikke sammen med ytringsfrihed og demokrati, at skabe et ensidigt mediebillede hvor kun udvalgte har taletid. Eller ihvertfald dominerer. De respekterer kun deres egen ytringsfrihed. Det er lidt skræmmende at mange af dem kender hinanden på kryds og tværs. Fuck hvor det bare rager mig hvad de bruger deres liv på. De vil gerne tro at de er irreterende. De vil bare gerne lægges mærke til.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • J-boy

    Gaab, hvor er her blevet kedeligt

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Har du kraftedemig ret i. Hvorfor sidder du også her og hænger, din idiot?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Du tænker forkert. Du skal ikke tænke på, hvad Bitterfissen Bethany kan gøre for dig, men hvad du kan gøre for samfundet.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • DMC

      Måske ville det hjælpe at læse noget så “exceptionelt dumt som religionssociologi”? Fortryder at jeg ikke selv fik den geniale rederøvsstrategi.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Pernille Rahbæ vil hive Bethany i retten. Rahbæ burde fandme idømmes dagbøder indtil den dag hun lukker sin jammerlige hjemmeside. Man er jo civiliseret og har på freelance journalist niveau undersøgt Bethanys indsigt. Hvis ikke det er skilsmisse grund, at bruge tid på Rahbæs amatøragtige lokal tv, så overbeviste ægtefællen mig fortræffeligt. Af frygt for tab af ægteskab og begyndende siven af blod ud af øre og øjne måtte jeg væk fra den kattebakke af en hjemmeside. Hun har været gift med Reimer Bo, nok derfor man for år tilbage, i en tidlig morgentime, kunne møde en pattestiv Reimer Bo. Alkohol påvirker som bekendt lystcenteret. Reimer gad ikke dø af druk og gad sgu nok heller ikke style sengen, men det har hun fået afrettet sin nye kæreste til – quelle surprise (Keld er sur på benzinpriserne). Kæresten tør heller ikke købe blomster til Rahbæen. Gå da ned til blomstersvansen, han har læst alle kællingebladene og ved hvilke blomster der står i vaserne hos klonerne af din kastrationsliderlige kæreste! Nå, må hellere få overstået weekenden så der igen er et afsnit af Gufstav, divaneserne og kinøjseren i urtehaven.

    Cock up!

    Jeg-tar-den-fede-i-skideren-conny.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Ingen leflen herfra – det har du frabedt og det respekterer jeg – men hold nu op, hvor mit kedelige liv løftes lidt, når de fine SPK’er får et drag over nakken – det er sgu sjovt.

    God weekend derude

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Hvis B har overskud til sin brevkasse har jeg lige et spørgsmål. Kære B. Hvis sort slanker, hvor stor er en negertissemand så i virkeligheden. Er B erfaren på den måde? Kh SpeltÅse

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Sort slanker ikke. Det er en skrøne kun dumme kvinder hopper på. Det siger Trinny og Susanna selv.

      En negerdiller er præcis så stor, som en negerdiller skal være. Føles det ikke sådan, har du saftsusemig glemt dine knibeøvelser for længe!

      Kh.
      Bets

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anonym

      Hahahahaaaaaa, word!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tsk tsk tsk… Det er sg da bare fordi hun er blevet tøsesur – hende Rahbæ.
    Så skal du bare ha’ den med gaflen. Få lige styr på hønsene igen altså;-D
    Guten wochenende, som vi siger hernede i det sorteste udkantsDK.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Karikaturtegninger er jo som bekendt satire. Hvordan hænger det sammen at man værner så meget om ytringsfriheden at man må tegne næsten hvad/ hvem som helst. Men B må ikke skrive satirisk uden det bliver opfattet som noget meget personligt og injurierende. Hold nu op.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mælk

    Hej Bethany.

    Jeg er stor fan af din blog, men er begyndt at være temmelig skuffet over dine seneste blogindlæg. Du må da have andet at byde på end at skrive om andres udtagelser om dig selv.

    Kom med noget nyt! Ligesom de giver dig medieomtale når de kommenterer dig, giver du dem mindst ligeså meget når du nedværdiger dig til at svare.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Hej Mælk,

      Hvis du keder dig så læs Bogen eller skrot Bethany. Det er mit gode råd til dig.

      Og jeg har i øvrigt intet imod at give idioterne omtale. Er jo kraftedemig det, jeg lever af, dit Grødhoved.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Så hvis man som medieperson bliver mobbet, SÅ skal det for retten, er man derimod ikke en medieperson, men ukendt og bliver mobbet, så svare advokaten ikke når telefonen ringer.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Næh, så er der sgu ikke så meget at komme efter!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Berit Anita Andersen

    Nu spørger jeg igen (og ser igennem med, at der ikke blevet svaret sidst): Er ham Preben single?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Blander mig dælme ikke i Prebens kærlighedsliv!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mediedrengene finder også Berit Anita Andersen’s spørgsmål irrelevant.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Berit Anita Andersen

      Det kom lidt uventet. Jeg vil vende tilbage, når jeg har tænkt lidt. Jeg er jo ikke helt ung længere, og kunne godt bruge noget i noget overalls.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det indgår vel i dine overvejelser, at singler også kan have forpligtelser til anden side ?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Berit Anita Andersen

      Preben kan simpelthen lejes! Penge snakker, som vi siger herover;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næppe

    Åh, tilbage fra cafe og tænker bare: Bethany er altså så dejlig på den måde!

    Og, ja! FUCKING medieliderlige pulverhekse! Du taler da endda pænere end de fleste om Rahbæ. Hvis kranen vidste, hvad vi alle i virkeligheden tænker….

    WORD UP!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Det har hun nok efterhånden fundet ud af..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi står med et stort digitalt problem, hvor alverdens landsbytosser kan svine andre til på nettet og slippe af sted med det.

    Det analoge problem består i, at skiderikkerneRådhuspladsen passer kaniner.

    Bitterfissen Bethany passer ifølge eget udsagn høns.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • DMC

      Hahaha, grineren at fællesnævneren var at alle Singapuritanerne kunne udpege røvhullet når det gjaldt kvindens anatomi. (Røvhuspladsen)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • DMC

      …Den eneste som kan stå op af og gå i seng samtidigt, konstant…

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • De øvrige anatomiske detaljer kan kun have akademisk interesse. De kan ikke bruges til at signalere med.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • DMC

      Åbenbart ikke, stå stille og for alt i verden lad være med at vrikke med røven. “Show your Tits” og der er garanti for at voldsvinet løber skrigende bort eller Benhor?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • DMC

      ..Ben Hor i stedet for.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • DMC

      Svensk hur og det blev til hor osv, hvis det var for mystico.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror, du skal lægge et link et sted, der er lidt mere tydeligt… Der er jo nogen, der er kommet senere til end andre ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Det rager mig en høstblomst. Man har fandme lov at tænke selv!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • DMC

      Jeg har lavet! Nu vil jeg tørres og belønnes bagefter ;-/

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det sjovt B. Jeg sad lige og moslede rundt på din hjemmeside as we speak og ledte efter, hvor du havde skrevet, at nu kunne man ikke længere frabede sig din opmærksomhed, siden ingen har gjort det udover Newyorker back in the days. Når nu så mange er så trætte af dig, så er det da sjovt, at de ikke beder dig om at ignorere dig, når du altid har været så sød at give dem den mulighed?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mediegalskab