Se på mig, mens jeg brækker mig

Viva la revolución de Royal

Bethany er i sorg. Hun er bange for, hun ligger i skilsmisse med hjertebarnet, Ditte Okman, og det er smertefuldt, kan jeg godt fortælle jer! Så smertefuldt, at Bethany har været nødt til at skifte Fernet ud med finsprit og sende børneflokken på julemærkehjem før tid! Teenage break ups go home (Gå hjem med jer, teenageopbrud). For Okman har kritiseret kongehuset. Nærmere bestemt Frede og Mary. Det kan ingenlunde håndteres.

Men Ditte Menneskebarn, selvom du knuser Bethanys hjerte, kan du jo ikke undsige dig konsekvenser. Du er en ung mø, og jeg ser det som min forbandede pligt at korrekse dig, når du bevæger dig ud på et sidespor, og det gør du, min pige. Mor må banke i bordet. Mor må banke hårdt!

For det første: Tror du virkelig, at Fredeknægten og Mary ligefrem krævede renovering for en hel masse millioner, før de var villige til at flytte ind i palæet på Amalienborg? Nej, det tror du ikke, fordi du udmærket godt ved, at pågældende renovering var planlagt i mange år forinden. Skal vores slotte måske styrte i grus? SKAL DE? Hvad skal I lattédrikkende pigebørn så drømme om? For indrøm det nu – den eneste grund til, at I er så skidesure på kongehuset, er, at løbet er kørt. Som de semikendte I er, drømte I om Frede, slotte og hestevogne, indtil han fandt sin prinsesse, og I fik hængende patværk. Væk var drømmen, og nu må I hade alt det, I aldrig får! Face reality (Sidney Lee har en puls og er faktisk ikke en robot) og lad være med at være bitterfisser (!!).

For det andet: Tiggergang?!??!?!? Hvad helvede ævler du om??? Danske designere har aldrig været mere populære end nu, hvor de lækre kongske skabninger nærmest voldpuler ethvert dansk mærke i diverse internationale modeblade. Vis mig den danske designer, der ikke vil æde snegle (eat snails) for at få lov til at iføre Mary de nyeste fluebriller og PH-lamper, som var hun et juletræ hentet hjem fra Magasins miserable dekorationer.

For det trejde: Afrika! Åhhhhhh AFRIKA! De har det ikke så godt, hva! Og hvad, tror du, hjælper mest? At et af verdens mest beundrede par påpeger, at vi skal gøre en forskel, eller at I, lyseblå journalistgimper, kritiserer dem for at gøre det? Nu er I selvfølgelig ikke betalt af mine hårdtbetalte skattekroner, men det er jo heller ikke det, det handler om, vel? Det handler om at gøre en forskel, og der har I Mad & Vin-handlende pigebørn vist ikke noget at lade kongehuset høre for. Hvornår har I måske sidst haft indflydelsen til at tage på en diplomatisk rejse og få Cambodia til at bygge en skole for maltrakterede børn? Aldrig, siger du! Godt så – Bethany betaler kraftedemig hellere millioner i apanage til mennesker, der gør en forskel end 1000 kroner til nervesammenbrud (som I jo konstant rammes af) til mennesker, der ser en kildehenvisning i Washington Post som det ypperste af anerkendelse.

Og må jeg påpege, at I kraftedemig også skal være taknemmelige for det, I har: Rige, gamle mænd og en befolkning, der ikke kan se, at borgerlige pigebørn er 2011s svar på den yderste venstrefløj, som jo alle dage har afskyet kongehuset, sværget til økologiske feinschmeckerindkøb og pegen fingre af alt det, de aldrig kommer i nærheden af. 

B.

55 kommentarer

 • Anonymous

  Hos dig min sheik, for mine gamle kommer hjem fra Jylland i aften..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter 'guldstiverten' Taitto

  røgsløret kælemisJa tak! Hvor ses vi????! Hos dig eller hos dine forældre igen!!? Eller hos dine mand!?!???!!!111

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fitterbissen 7.11. kl 22.05Ja kongehuset og den lille havfrue. Glem ikke hende!Og jeg er nu pisse ligeglad med hvem du er, for du skriver som kun få magter. Det er er lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvis man ikke bløder blåt, så er man fandeme ikke kongelig. Så er man en småborgerlig, snobbet (om end noget stram) fisse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Peter Taitto, du er sgu' en guttermand, og ikke sådan at drive gæk med ;-)Skal vi knalde?KhKælemissen bag 'eminent røgslør' indlæget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og nej, selvfølgelig er jeg ikke Ditte Okman, for så gad jeg kraftedemig ikke sidde her og råbe af jer! Så pis nu af med alle jeres teorier og ;););) som om I har regnet det hele ud. Det har I ikke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er virkelig vild med dig, Stopdetdog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og ja selvom jeg er så klog, så kan det ske at jeg satte et 't' for lidt i debatør… som i debattør… En undskyldning skal lyde herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forstår ikke hvorfor det er relevant om Ditte er Bethany eller omvendt? Hvis det er tilfældet er det da befriende at Ditte/Bethany er i stand til at sætte ind i et modstridende synspunkt i en sådan grad. Modsat så fantastisk mange andre bloggere/debattører (B., jeg ved godt at du ikke er debatør).Prosit…Og nu har jeg rejst ret meget, og er generelt ret klog, sådan helt overordnet, på alle ting, og ved, som bare en af ufatteligt mange ting, at vores kronsprinsepar er ganske kendt i verden over. Ikke på linie med Brad&Angelina, men for folk hvis oplysningsniveau strækker sig længere end E! eller tilsvarende Celeb-gossip så er Mary og Frederik kendte.Blev der sagt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  08.04: Lige præcis :)05.42: Føler mig på ingen måde som en afvist mandsling, da jeg er til fyre. Havde det været anderledes, havde jeg bestemt heller ikke været til Ditter. (Og nej, ved ikke, hvad det billede ligner!).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er Bethany? Hvad mon hun laver? Mon hun sover? Narh, Bethany er ikke typen, der sover. Lidt li'som Chuck Norris.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det var dog en løjerlig diskussion. Får helt lyst til at drikke kaffe og tænke dybe tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ditte Okman er også fiktiv! Hvem har nogensinde set hende?m

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  7.15. Det er ikke den rigtige indgangsvinkel at gætte. Bethany er en litterær genre – var det Kvindfos direktør som sagde det? Det er korrekt. Bethany er bare Bethany, det er det eneste rigtige at forholde sig til. Anders And er Anders And. Mickey Mouse er en lille dum og øretæveindbydende mus IMO. Men de er jo fiktive. Man kan kun forholde sig til de oplysninger B selv giver. Så jo du kan godt udelukke D.O. B har svaret benægtende, hun er ikke Okman.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Herpes er jo heller ikke dronning Margrethe ( trods alt ). Selvom om jeg et kort øjeblik troede hun var royal. Man kan have så mange sjove tanker om andre. Hverken B eller D.O kommer fra rendestenen, det er sku da tydeligt – de er bare lidt rebelske. Det er så godt at de ytrer sig – siger det andre tænker. De gør det bare lidt mere markant – for det skal jo trænge igennem ikk. Gid jeg havde det retoriske talent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  En fiktiv person? eller identitet? Og i så fald udelukker dette vel ikke, at hun i virkeligheden er Ditte O?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bethany er IKKE Ditte Okman, jeg har spurgt Bethany. Og hun svarede nej. Ditte Okman ville jo heller ikke have interesse i at skrive et indlæg som B. Fat dog at Bethany er en fiktiv person. Og luk så røven og lad være med det gætteri, det er ikke fair.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter Taitto

  "Sublimt røgslør Ditte! Men vi ved jo godt at Bethany Bitterfissen= Ditte OkmanNice try :)"Tænk engang. Den tanke fik jeg også. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg synes vi betaler alt for meget overførselsindkomst til Bethany og Prins Henrik. Det burde være muligt at spare nogle penge, ved at de kunne lave nogle ting sammen!? Skrive digte, eller sådan noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Av, det er ikke sjovt at være en afvist mandsling! Iøvrigt ser hun da dejlig ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tør godt mene, at Kim Larsen er mere talentfuld end alle jer til sammen! En skam at nogle mennesker har så meget ondt i røven over, at andre rent faktisk dur til noget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Dig og Ditte O er lige klamme. I er født i en rendesten og forbliver i rendestenen! Møgfisse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja, det er urkomisk at læserne ikke har fattet, at Bethany (aka Ditte Okman) via sit seneste blog-skriv skaber trafik til Ditte Okmans blog (aka Bethany). Og sådan får det forvirrede pigebarn pludselig 'comeback' i offentlighedens bevidsthed…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sublimt røgslør Ditte! Men vi ved jo godt at Bethany Bitterfissen= Ditte OkmanNice try : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  "Hvad skal I lattédrikkende pigebørn så drømme om? For indrøm det nu – den eneste grund til, at I er så skidesure på kongehuset, er, at løbet er kørt. Som de semikendte I er, drømte I om Frede, slotte og hestevogne, indtil han fandt sin prinsesse, og I fik hængende patværk. Væk var drømmen, og nu må I hade alt det, I aldrig får!"Spot on!Det er det ASH og hendes slæng af andre enlige mødre, er onde over. Deres tid er forpasset, de bedste mænd har vi andre jo taget, så JO de har grund til at være kede GG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvorfor siger du tak til ham når jeg blev beordret til at konsumere fækalier?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, beklager, Peter. Men Bethany elsker Ditte O. Teddy: Tak for din kommentar. :-) (Men det passer ikke)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selv Christiania lokker flere turister til landet, end symbolet på enevælden gør. Lad nu bare kongehuset dø…Det er en uværdig udgift og ekstremt provokerende/forkert, at der fødes en snobbet flok; der per automatik er bedre end os andre.(Og det er altså ikke pga. misundelse, jeg mener dette)Udover ovenstående, så er jeg slående enig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter Taitto

  Det var lige godt pokkers!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter: Man må næsten sige alt om alle herinde, men Ditte O. er fredet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har faktisk mødt mange indvandrere og flygtninge som er glade for kongehuset. Det er da positivt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du sikker på at det ikke i virkeligheden er verdens mest beundrede og forgudede par…..gennem hele verdenshistorien? ALLE mennesker i hele verden og de fleste dyr kender Pingo og Mary, og de beundrer dem fordi de er så….øøøh beundringsværdige. Og turister i millardvis tager opstilling udenfor Amalienborg hvor de bare står og beundrer dem. Er det det du mener?Og jeg vil aldeles ikke spise afføring. Hvorfor skulle jeg dog gøre noget sådan? Tossehoved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvfølgelig har de det, din spasser. At vi overhovedet har turister i dette land er fandme pga. det kongehus.Æd den lort din slappe ringmuskel gav slip på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany for helvede. Nu rabler det altså for dig. Hvad var det lige du kaldte Pingo og Mary? "et af verdens mest beundrede par"??!!!! Det er simpelthen så sjovt, at jeg kom til at pølse i bukserne af grin. Har du NOGENSINDE spurgt nogen udenfor Danmark, om de har så meget som hørt om de to? Det skulle du gøre. (hint: det har de ikke) "et af verdens mest beundrede par" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bittert, virkelig bittert og ligesom vi royal skråstreg bittertilhængere kan lide det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvis jeg må tillade mig at mægle så kunne man måske foreslå at i begge har lidt ret. Jeg synes Ditte har ret i at kongehuset er til at lukke op og skide i. Men du har ret i at det ikke giver mening at have ondt i røven på andres vegne. Så længe man ikke selv ofrer sine goder for Afrikanerne giver det lidet mening at kræve at andre skal gøre det. Gu er kongehuset for rige og gu er det spil af danskernes penge at holde dem som kæledyr – men det er jo ikke Fredes skyld at vi bliver ved at smide penge i nakken på dem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Han er en krukke. Anne Dorte Michelsen fra Tøsedrengene er sku gennemgående træls IMO. Ellers var det sjovt at se Afrikasangen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak, LOC! Dig elsker jeg også.Og nej, det kan jeg kraftedemig ikke. Manden har jo afskrevet sine børn, og så er han den mest arrogante stodder man nogensinde har set!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kan du ikke lide Kim Larsen. Det er nærmest forbudt at sige højt . Kan ikke snuppe ham. Ps. han ligner en der spiser med et fejeblad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  http://www.youtube.com/watch?v=5d9IDrr8d8s&feature=relatedTil Bethany fra LOC, for kun én kan du takke for dit held – det dig selv. Ohhh, dybde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany rocker til Abba, Laban, Guns N roses og Bon jovi! Og Peter Belli naturligvis.Men ikke Kim Larsen, det kæmpesvin!"Du skuffer mig, Bethany" …Tror du ikke jeg er røvligeglad, hva' din store snotbolle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg holder med Ditte her. Hold da kæft hvor er det anstrengende når de der rige royale mennesker stiller op over for os jævnt fattige, og skal gøre os klar over dem, der har det endnu værre end os. Come da on altså…vi er sgu da godt klar over det, for det er os der er 2 skridt fra rendestenen, sgu da ikke Frede og Mary. Det er bare pisseklam branding af dem selv, og "velgørenhed" for andres penge.Kan simpekthen ikke komme mig over, at du er fucking royaaaal bitch! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg holder med Ditte Okman. Du skuffer mig Bethany!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  aaaaaaaaaaj wanna boom bang bang with your bodyo. Gonna rock you like a bodyo.Rock med os Bitterfisse. Hvad rocker du til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hellere Frede og Mary end en horebuk ( som i Italien ) til præsident. Og en speltkusse som firstlady.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla t

  Jeg elsker både Bethany og Ditte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Enig. Bitterfissen er Ditte O…eller Kim Larsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du er bare SÅ meget Ditte O selv!!!!!!!!!!!!!1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha du er genial :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, jeg er bare Bethany.18.32: Hvis du kan skrive bedre efter indtagelse af en flaske finsprit, så værsgo! Åndsamøbe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Stakkels Ditte! Hun lyder som en der har alvorligt ondt i røven!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sublimt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Synes dit angreb rammer helt ved siden af..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Dorthe K, er det dig?/Hormonella

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Se på mig, mens jeg brækker mig