Bethany i Se & Hør

Herpesudbrud

Meningsfissen Anne Sophia Herpes, som det skal handle om i dag, var en overgang og til min store ærgrelse svært begejstret for Bethany. På trods af Bethanys tidligere udtale om, at kvinden er gal, kunne Frøken Herpes nemlig ikke stå for blogindlægget om Vigfus Valdemar og Elva Indiana, som hun smed overalt på internettet og i glædesrus delte med sine hjernedøde Marimekkoveninder, som ser speltbrød, voksduge og selvgjorte skrubbemasker som vejen til Nirvana.

AS Herpes var faktisk så ramt af indlægget, at hun brugte de rædsomme børnenavne i sit eget efterfølgende blogindlæg. Velbekomme, Herpes. Det er ingen skade til at sige tak, men det er måske for meget at forlange af en sammenbrudt liberalist med en usmagelig funktionalistisk tilgang til alt andet end sig selv?

Nåh, men lykken var kortvarig, for det er trods alt sjovere at grine af andre end ad sig selv. Det var nemlig Bethany umuligt at holde kæft, når hun på facebook konstant øjnede Herpes’ samtaler med røvslikkende mænd og de snobbede speltkusser. Og eftersom Herpes har rigtig svært ved at blive sagt imod, så endte det venskab. Bethany blev fjernet fra Herpes’ facebookabonnenter. Hun måtte ud i kulden. Herpes havde fået nok! Men nu skal det ikke alt sammen handle om Bethany, for selvom Bethany er det mest interessante Blogstilstanden nogensinde har set, så er det som bekendt De andre, der står for skud.

Anne Sophia Herpes blogger på Berlingske.dk. Og den får ikke for lidt. Damen er blevet bitter (på den dårlige måde,  om jeg må be’!). Og roder vi lidt i karrierekvindens bekendelser (bekendelser mit åbne numsehul! Hun bekender ikke en skid, men bruger tiden på at polere sit image som selvstændig karrierekvinde, hvilket ikke ligefrem kan associeres til hendes flirtende jeg-boller-mig-gerne-til-toppen-attitude, som hendes facebooksamtaler stinker af), finder vi fx et indlæg om selvfede kloner af nogle danskere.

Fandme sjovt som hun ud fra sit eget røvsyge Østerbroliv kan finde en rolle til os alle, men dér var den igen: Funktionalismen. Vi er nemlig alle spejle, som Herpes glor i, fordi hun desperat leder efter genkendelsens glæde. Men den er væk. Hun ser ikke længere noget pænt, men kun en voldbollet masse af kaos og grånuancer, som hun ikke længere kan forstå og identificere sig med, men kun sætte tomme Cafe Latte-anskuelser på.

Og trivialiteterne vil ingen ende tage. Sidst men ikke mindst står ”Frede” og Mary for tur. Monarki mm. gøres op i penge og kildehenvisninger fra Ekstra Bladet (EB – nu med videnskabeligt belæg). Knaldede du dig til den henvisning, Jan Körner? Pil snitterne fra kongehuset! De er dansk kulturarv, en gave til diplomatiet og sammen med Christiania den største turistattraktion, Danmark nogensinde har haft. Fede og Frede til folket, siger Bethany bare!

Men man forstår det vel godt. Herpesudbruddets bitterhed. Hun havde alt kørende for sig, inklusiv udseende, og så får man et sammenbrud og bliver aldrig rigtig sig selv igen, hvorfor man nu må hade alt det, man ikke længere kan genkende sig selv i. Sgu da også ærgerligt. Hvis man altså tænker over det. Men det gør vi ærlig talt ikke, vel?

Bethany

(Indlægget er også udgivet på denfri.dk)

11 kommentarer

 • Stensom

  Anne Sofie kunne passende fortsætte med “idioten” hvor statisterne har frygtelig travlt med, at gardere deres borgelige anseelse.

  Jeg kunne ik lade vær.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stensom

  øhhh Dostojevskijs kældermennesket, som den kloge, “smukke”, intelligente, “graciøse”, succesfulde, velhavende, respekterede Anne Sofie Hermansen udreder på sin blog, virker lidt som en taktisk, komtemplativ label-tolkning, eller måske har hun googlet det. Kældermennesket handler ikke om mennesker som ikke kan finde en plads i samfundet, den handler om, at glemme sit eget ego, meget apropos.

  Jeg kunne ik la vær.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fuck! Er Buster Larsen død????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bitterfissen er Buster Larsens genfærd camoufleret som en gal skraldespand med et eneste højt motiv…. at tirre mens tiden- den vigtige resource-driver lallende forbi.Interessant ligeså meget eller lidt som en gammel slidt beskidt og uvasket karklud /Holger Danske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fanfuckingtastic..;-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Må jeg i al beskedenhed foreslå Bethany at udvide kampen til også at omfatte de andre bankduller på bordellet: Ulrikke Ekelund fra BRF, Elsebeth Toftmann Asmussen fra Realkredit Danmark, Ane Arnth Jensen fra Realkreditrådet, Frøsig fra Sydbank og Sten Bocian fra Danske Bank.Hvorfor skal din harme være reserveret Anne Sofie Herpes fra Alm. Brand Bank?De andres kønsdele og andre åbninger markedsføres jo også med røde plydssofaer, Vild med Svans og en aroma af gæret urin.Lad os kæmpe for at disse krypto svenskere, der gav dyreporno et dårligt omdømme, forvises til Yokkmokk og deponeres sammen med radioaktiv affald og svært belastede kriminelle.Lad os kæmpe med platte vittigheder, perfide bemærkninger og lumre forslag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter Taitto

  Eminent skrevet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • .. man får jo helt ondt af hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gudesmukt indhold.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethany i Se & Hør