Bethany om hår i røven

Bethany inviterer Lotte Reimar, Huxi Bach og Christina Folden til bunkepul på Gården

Forleden sad Bethany og ledte efter gode råd til, hvordan man undgår fæces på pikkemanden i forbindelse med analsex. Tarmskylninger er nemlig ikke nok, når det gælder Bethanys kanal, for jeg har allermest lyst til denne form for skampuling efter indtagelse af 1½ liter kaffe og en svesketærte. Ingen tarmskylning kan kontrollere det, kan jeg betro jer. Midt i det hele telefonerede Homofrisør Monroe. Jeg aner gudhjælpemig ikke, hvad han sidder og gokker til på internettet, og det kommer jo heller ikke mig ved. Personligt tænder jeg på ponyridning og cremetærter. Men snak til side. Monroe havde surfet på nettet – formentlig nøgen – og kunne berette, at nogle blogtyper mente, at når man kan finde på at parre (selvhøjtidelige) Lasse Rimming og Ditte Okman som radiopar, så ville Bethany og Huxi Bach være en endnu større succes. Hvilket jeg kun kan gi’ dem ret i, da jeg generelt er mere fantastisk end andre. Saftsusemig, Bethany kunne knække den mand over på midten og penetrere ham med en pigtrådskølle i et snuptag.

Det skulle vise sig, at det var de yderst bollebare kvinder, Lotte Reimar og Christina Folden, der havde fundet på den geniale idé. To kvinder, der kunne mistænkes for at være et par knastørre speltkusser, men umiddelbart virker utroligt friske med fileterne. De har så denne klumme i Ekstra Bladet ”Livets gang i MILF County” (mine tanker henledes til Marimekkodåser, der konstant går og frygter for, at deres velpolerede overflade skal krakelere lige i fjæset på dem selv), som Bethany intet kender til, da jeg hellere vil masturbere med en stavblender i heftige omdrejninger end at læse den avis. Indtil de tilbyder mig et højtbetalt job naturligvis. Noget har man vel lært af sit efterhånden to-årige kendisliv. Og som tidligere glædespige for folket, er jeg på det rene med, at alt kan købes for penge. Det satte eksempelvis Otto Brandenburg stor pris på.

Hvor kom vi fra? Jo. Bethany har lagt sig i missionærstilling og inviteret til bunkepul, men umiddelbart virker damerne lidt ængstelige for kælderen og alle mine remedier. Måske de skal tages med tvang, for de trænger bestemt til et stykke højtbelagt Bethany – også på blogfronten. Godt nok er de et par gæve tøser, der fx tør revse en konkurrence i ”Alt for dullerne” – jo, det kræver mod i cupcakekredse – men de trænger til at få flået den sidste rest vanilleglasur ud af røvhullerne. Velbekomme.

Bethany venter på Gården. Vi spiser kl. 19, og der er kalvefrikassé og Citronfromage på menuen. Huxi Kaksi, du er også inviteret! Jeg kan føle i ligtornen, der er basis for et fast, symbiotisk forhold – I mindst en uge. Medbring eventuelt kamerahold, så har vi kraftedemig årets bedste 4-stjerners middag i kassen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethany om hår i røven