Skål, Benjamin!

Tina Lund-dum

Bethany sad i aftes og så porno på Redtube, og når man siger hestepik, må man nødvendigvis også sige Tina Spejlblank Lund. Den ultimativt snotdumme, medieliderlige, blonde gås af en triviel ridepige med sponsorerede rober har af en eller anden årsag hidtil undgået Bethanys fabelagtige mundtøj og skarpe pen. Men det skal være slut. For er der nogen, jeg ikke magter, så er det kraftederstejlme da  nedturskosten Tina Lund og hendes mindst lige så blanke partner, Allan for-mange-hovedstød Nielsen. Og der er nok at tage fat på.

Tina Lund er endnu en af de gæs, som går under kategorien babe. Uden at være det. Ret skal dog være ret, for Lund kunne skam være en flot pige. Fast ridepigerøv, kønt fjæs og jeg skal komme efter dig. Det er hun bare ikke. Som ZangenSinken kommer hun under kategorien: Ordinær. Bethany kunne dog sagtens knække hende over på midten i en sen nattetime, hvis ikke det også var fordi, hun er så smaskhamrende spejlblank. Simpelthen så stupid og hysterisk irriterende at høre på. Man orker jo kraftedemig ikke hendes evindelige, overgearede kaglen. Gad vide om hun er født sådan, eller om hun bare er faldet af hesten tilpas mange gange? Og landet på hovedet. Uden hjelm.

Smaskedum er hun i hvert fald. Som da hun i tiden som deltager i Vild med Dans fik udtalt, at hun ikke havde spist hele dagen af frygt for ikke at være let nok, fordi hendes dansepartner skulle løfte hende. Flot, Lund-dum. Ponypigerne derude er nu friskt i gang med at sulte sig selv og brække sig i lårfede stråler, fordi du mener, det er det, der skal til for at være med i et lorteprogram på nationalt tv. Godt gået, hestegebis!

Gør det egentlig ikke ondt at være så dum? Eller er det værre at være en nærigrøv, der udnytter de små staldpiger til at muge ud i hesteboksene for mindre end mindstelønnen, mens du dåser rundt og påsætter falske øjenvipper, og leger kærlig stedmor for IdiotAllans små møgunger? Vi ved jo udmærket godt, at du hader de unger, niver dem i smug, og kun bruger dem for at vinde lidt på sympatikontoen. Som vist er lige så tom, som du er på indersiden af grødhovedet. Og hvor fandt du i øvrigt det store fjols af en kæreste? Om jeg må være så fri? I Inspiration (jeg ser det for mig. To blanke blondier ude og købe hæslige porcelænskøer. Prisløst) hvor I begge købte de der pissehamrende grimme designerkøer, som du har stående overalt i dit hjem, fordi de er dyre – kraftedemig ikke fordi de er pæne. Gud fri mig fucking vel. Smag følger tydeligvis ikke med mængden af dumhed. Måske I burde ha’ sparet på designerkøerne. Så kunne det være, I havde haft råd til at betale staldpiger og eget bryllup. Sgu da pinligt sådan at være tvunget til at gå tiggergang hos Se & Hør og andre sladderspalter for at få råd til drømmebryllupet.

Man må sgu da sætte tæring efter næring. Det gør vi da her på Gården. Hvis der ikke er råd til både Jaka bov og Fernet, så nøjes vi selvfølgelig med Fernet. Er der ikke råd til ny jomfrutrøster, så går Bethany i stalden (apropos hestepik). Und so weiter. (Og en so er gået videre i MGP)

40 kommentarer

 • Line

  Muligt at Tina Lund får sponsoreret hendes bryllup af se og hør. Men så længe man selv er enlig mor til 4 børn, så skal man vist bare holde kæft og sætte pris på at man selv får et kæmpe sponsorat fra alle skatteyderne hver gang børnepengene går ind!
  Og appopro børn, fatter ikke at du har afsløret din identitet når du har 4 børn!
  Jeg synes skam din blog er ok, men det er 50/50 om det ender som en fiasko eller en succes for ungerne i det lange løb…. Som barn ku man nok godt blive træt af kammeraternes drillen omkring hvor liderlig bitter mor hun konstant er. Men håber de tager det i stiv arm når den tid kommer (alt afhængig af hvor gamle ungerne er).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Jeg tror, du har misset det der med “Fiktiv identitet”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

   Synes virkelig det er på tide, at nogle sagde noget til hende Tina. Er sku’ også helt vildt træt af hende og det er på tide, at nogle siger det direkte til hende – en anelse jant-lovs-agtigt, men alligevel. . Man skal ikke tro man er noget bare fordi man har en røv på størrelse med . . jaa ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rune V

  Skøn læsning og på tide at den dumme ko får sandheden at vide, næsten endnu bedre at se hende klynke men dog spille tapper i Go’ morgen danmark, hvis værter du godt snart kan tage under kærlig behandling… Beha selvfed Erichsen, Vejrpigen, “tyk og dum” eller endnu bedre vejpige Rikke “tynd og endnu dummere” Tjørring omend ingen af dem har stukket deres dumme næser så langt frem at de fortjener en sandhed.. åh tak, af hjertet tak Bitterfisse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Bethany eller hvad du nu ellers hedder.
  Jeg kom tilfældigvis herind fordi du er nævnt på politikken.
  Helt ærligt! Hvor gammel skal du forestille at være? Du er mindst lige så dum som du påstår Tina Lund er. For hvad hjælper det at skrive side op og side ned om hvor snotdum hende og hendes kæreste og for den sags skyld, også kærestens børn.
  På politikken står der at du er alene mor til 4 børn og drikker en smule for meget. Jeg ved ikke om det er rigtigt, men du må da komme ind i kampen. Jeg forstår ikke du sviner alt og alle til. Lav noget fornuftigt med dit liv, drik mindre og brug nogle pænere ord.
  Du skriver at vi intet kan gøre mod de realityidioter, og du frygter for den dag Sidney Lee og Tina Lund. Muligvis ikke, men hvad gør det at du bander og svovler over dem. Personligt frygter jeg for den dag, hvor unge tror at de kan indgyde sig respekt ved at sige “fuck dig din fucking luderfisse”. Fordi de har læst på en blog at det er sådan man gør, og at det er det over en million danskere godt kan lide at høre. For ja, der er over en million der har læst, eller i hvert fald klikket sig ind på denne blog.
  Nu kan du jo sige at jeg ikke er bedre selv, for jeg skriver en kommentar hvor jeg brokker mig over at du brokker dig. Det synes jeg dog ikke jeg gør, jeg forholder mig bare til hvad det er du skriver.
  Hilsen Cecilie på 16, der er glad for jeg har en mor der ikke bander så meget som du

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik

  Tina er bare dum.
  Hvordan det?
  Fordi hun er dum, blev der sagt.
  Jamen, hvad mener du?
  Hun er bare duuuuuuuum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, B – SÅ blev min mørke tirsdag morgen i et meget stille og pruttelugtende DSB-tog, på vej over Lars Tyndskids mark, lige skudt igang af den opsang til Tina Lund, som nationen har ventet på, siden hun viste os sine fortænder første gang.
  Du går satme hårdt til hende ja, men god underholdning skal man ikke kimse ad.

  PS: TAK fordi du har styr på nutids-r, etc. Be-fri-end-e!
  -Lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Bethany er god på den måde.

   Skål!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Meget kan man sige, men din blog får mig altid til at trække på smilebåndet :D Elsker du er så kold ..

  http://www.natasjasunivers.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ?

  Flot sprog. Det bidrager helt sikkert til noget positivt for fremtidens unge.
  Det man siger skal være mere værd end stilheden.
  Første og sidste gang jeg er fejlagtigt på besøg her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Der er så heller ikke brug for flere ærtehjerner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flot sprog. Det bidrager helt sikkert til noget positivt for fremtidens unge.

   Ingen tvivl om den sag. Sproget er helt politisk korrekt. Kustoderne i Socialdemokratiet har f.eks. længe ment, at skurvognsjargonen trængte til et tungt løft.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gry

   For pokker Rolf. Når du i tide og utide skal blære dig med din enorme samling af 27000 år gamle avisartikler, /som du ikke alene har klippet sirligt ud, gemt i århundreder og efterfølgende skannet ind, så du kan dele ud til højre og venstre, helt uden hensyntagen til at mange er jævnt ligeglade med hvad en eller anden dame sagde i 70’erne), er det så for meget at forlange at det er relevant???
   De underbygger jo end ikke din ellers så fantastiske argumentation – fordi de netop ikke har en flig af relevans…

   Du burde sgu omdøbe dig til Spild af tid!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gry

   Du ér sgu da en ærtehjerne… (håber det er ok at jeg copy/paster dine ord Bethany, men den mand er sgu da så umanerlig dum, at han skal have det at vide – og ja, jeg er også selv en ærtehjerne, fordi jeg ikke formår at komme med et selvspundet et af slagsen!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Hæ hæ. Det er nu engang Rolfs interesse ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • er det så for meget at forlange at det er relevant???

   Manu Sareen vil uden tvivl give dig medhold. Kønspolitik er irrelevant og det rene Sisyfosarbejde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vagina Dentata

   Op med humøret gamle dreng!
   I Vaginaens verden er der rigelig med plads til mangfoldighed, som den oraklet Rolf Rasmussen besidder. Gry, luk røven!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Nu må I fandme ta’ en dram! Hele bundtet

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gry

   Vaginaen må da have indtaget indtil flere af slagsen siden hun ligefrem kan mene at han er et orakel. Rolf er en anakronisme, er han. Og ja, skal nok tage den pokkers dram! Men ligefrem lukke røven? Aint gonna happen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Men ligefrem lukke røven?

   Det er ikke alle vådområder, der er lige interessante.
   Jeg
   er f.eks. til whisky og den slags.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jensen

   I denne verden eller kun på denne blog???

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gossip Girl

  Tror nu ikke hestepigen mangler pik- hun må da i hvert til fælde ha fået sin del, nu hun er med rogn!!! Stakkels unge….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sjovt alt det tuderi som man skal høre fra en fordrukken fed kælling som tydeligvis bare mangler en omgang pik. Du er jo ligeså blank som dem du skriver om…mon ikke den ene grund til du skriver din blog er et pinlig råb på opmærksomhed og din indre medieluder!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Ah, nu kan man vist ikke kalde Bethany for blank.

   Og opmærksomheden har jeg gang på gang takket nej til. Hvis jeg var så medieliderlig ville det også være ret dumt at skrive under pseudonym.

   Du er vist en ærtehjerne på afveje, lille Mette.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Only Talking

   Jamen, det er jo lyv at du ikke råber om opmærksomheden sødde! Du er en kommentarluder af rang. Og hvis ikke du skrev under pseudonym var interessen for lortebloggen helt væk.

   Og så duer det ikke at du kommenterer din egen blog under pseudo-pseudonym Vagina Dentata – vi holder øje!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vagina Dentata

   Tak for roserne Only Talking, men vi er IKKE Bette-pigens alter-ego, snarere en sjælefrænde… ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Kommentarluder? Mmh.

   Og tro det eller lad være, jeg er ligeglad, jeg behøver ikke kommentere under andre navne. Der er rent faktisk Grødhoveder, der læser det lort, jeg skriver.

   Spasserfjæs.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Åh B. du kunne da godt tá en gratis tjans på Tinas s(t)utteri. Så sart plejer du ikk at være.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jensen

   Det da ren masochisme, det De bedriver.

   De får så ondt i røven af at læse med, så her kommer et gratis råd:

   Bliv væk.

   Langt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vagina Dentata

   Vaginaen bliver noget så træt og slatten, når hun læser stupide bemærkninger som ‘Mettes’….Bette-pigen får i den grad pik. Vi har såmænd lige været til dildo-homeparty, og så vidt jeg erindrer faldt furien for en ordentlig Sort Sambo, der blot ved synet, ville få en vindtør vagina som din til at sprække, modløse Mette…
   Her på kvisten er vi såmænd svært begejstrede for Lund & Nielsen (aka førtidspensionisternes svar på Barbie & Ken).
   Og hvor grisehandleren har Hitler ude på lokummet, har kvisten tilsvarende pyntet vores das med Tina & Allans bryllupsbillede.Synet af de to tåber er altid garanti for lind og let afføring. Prøv det kære Mette (Lisa Lents, Lisbeth Østergaard, eller hvad du nu hedder i virkeligheden…).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Modløse Mette…hahahaha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru_Snublekyse

  Åhh tak! Troede jeg var den eneste der ikke kunne udstå ridegåsens skingre stemme..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Nah. Det er nok mere reglen end undtagelsen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  For fanden da oss… endelig fik du åbnet for slusen på den konto… Har ikk fulgt dig så længe, men blir nødt til at lede efter noget i samme retning bare med retning mod Amalie… som gør at jeg er nødt til at boycutte Paradise Ho’s i år… hun skal kommentere med hjælp fra hendes fucking barbiedukker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Man får jo fandme lyst til at hænge sig selv ved tanken!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det var satme en umanérlig vandet tilsvining.
  Er Bethany er ved at være tømt for gode idéer?

  Det er en skam.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   …sagde fuckfjæset, der sidder og forventer at få alt serveret på et sølvfad, fordi hun ikke selv har fantasi nok til at spytte et ærligt bogstav ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo, man ser lidt den der Fernet skinne igennem.
  Men det skald er sgu da også være plads til lørdag aften. Især når det gik som det gik i gran prix. Jeg har set, det ikke faldt ud som det skulle jo.
  Når det så er nedfældet her, må jeg give dig ret i een ting i ovenstående:
  Hvad sker der lige for tendensen til at moralprædike og vise de purunge piger vejen frem til usundt liv i helvede ? Føj ! Hvis man ikke kan være sin rolle bevidst og efterleve den, så skulle man frasige sig retten til at være rollemodel !
  Eller ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Tænk på alle de fremtidige Tina Lund og Sidney Lee, der kommer til at regere universet.

   Vi kan intet gøre mod de realityidioter.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skål, Benjamin!