Julehilsen fra Dytbat

Nytårsskandalen

– Af Dronning Bethany d. I

Nytårsaften er det god skik at se tilbage på året, der gik. Bethany kan ikke selv gøre det uden først og fremmest at sige tak. Tak. Jeg vil i aften mindes al den venlighed og opmærksomhed, som jeg har modtaget, ikke mindst i forbindelse med mine elskovsord til de danske bloggere og ej at forglemme Anne Sophia Hermansen. Af hjertet tak. Disse oplevelser har lagt et lys og en glæde ind over hele året, som har varmet og rørt mig mere, end jeg kan sige.

Selvom vi alle hver især nok kan finde meget at glædes over i det forløbne år, har det ikke desto mindre været et år præget af den økonomiske krise, der har ramt verden og dermed også det danske samfund. Med det i tankerne skal vi gå det nye år i møde, hvorfor vi nødvendigvis må gribe i egen slatne barm og tage ansvar. Vi skal først og fremmest handle lokalt, så pengene bliver indenfor de danske grænser. Køb derfor en dansk luder fremfor en namibisk, som alligevel bare sender grunkerne videre til en dødssyg svensk bagmand. Heri vil der være meget fornuft. Vi skal sammen bruge vores idérigdom, vores flid og skaberkraft. Det er egenskaber vi kan trække på, når vi nu søger at vriste os helt ud af krisens greb.

Bethany synes dog at spore, at der i disse år er tegn på, at vi er blevet mere egoistiske, at vi er blevet tilbøjelige til først og fremmest at kræve ind og sikre os selv, at vi hver især får det, vi selv mener at have krav på. Er vi ved at blive mistroiske overfor hinanden og tillægge hinanden mindre pæne motiver? Så er det ikke alene, en økonomisk krise vi befinder os i, så er det vore holdninger, der er ved at komme i skred, hvilket kan forgifte vort forhold til hinanden. Det går ikke. Vi skal tale pænt til hinanden. Vi skal være gavmilde med kussen, og vi skal huske kun at spytte på dem, der fortjener det som eksempelvis førtidspensionister, psykisk syge og fattige, der er til så stor belastning for vort samfund, at vi må se os nødsaget til at drive dem udi kollektiv depression og deraf selvmord. Vi mennesker lever jo i gensidige afhængighedsforhold. Det gælder i dag, som i går og til alle tider. Derfor er det vigtigt, at vi skiller os af med de individer, der ikke formår at bidrage, men kun forstår at nasse. Bethany skal gøre sit. Jeg foreslår, vi starter med Radio 24Lyv, landmændene og alle de andre på overførselsindkomster.

På årets sidste aften, hvor så mange samles med familie og venner, skal vi ikke glemme dem, som må fejre nytår langt herfra. Særligt tænker jeg på vore mænd på boreplatformene rundt omkring i verden. Beskidte, liderlige håndværkere sat på en opgave, som er yderst vanskelig og farefuld, men de udfører den målrettet og ansvarsbevidst og med stort mod. De skal være i vore tanker i aften. Og Bethany lover dem et slag fisse, ligeså snart de genindfinder sig på dansk jord.

Ved nytårstid går mine tanker som altid syd for grænsen. Pikken og kussen er en del af vort danske fællesskab. Det bånd er aldrig blevet brudt, det er vi stolte over. Hvert år er det en glæde for Ole T, børnene og jeg at komme på besøg rundt omkring i Underlivet. I år gik turen mange gange til analen, og til sommer planlægger vi et længere besøg på den Femøske onanilejr. Det ser vi meget hen til, og når jeg i aften sender mine nytårsønsker til Færøerne og til Grønland, vil jeg samtidig takke for den liderlighed, der vises mig og min familie, hvorend vi kommer frem. Bethany modtager glæde. Lad os møde det nye år med fortrøstning, og lad os vise hinanden tillid i stort som i småt. Det skal være mit ønske for året 2012.

Gud bevare Bethany og den anden dronning af Danmark, som med sine vise ord har inspireret ovenstående genistreg. Bethany er desværre allerede beruset og kan derfor ikke tænke selv. På den måde er nytårsaften som i går…og i morgen.

GODT NYTÅR.

9 kommentarer

 • Anonym

  Hvad stemmer du egentlig Bethany??:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Bethany stemmer på Prinsgemalen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anonym

   Han er også lækker, men nu tænker jeg mere på, hvad Bethany stemmer til folketingvalget??

   er det Joachim Olsen???

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Svaret er det samme.

   Prinsgemalen. Du forventer vel ikke, at jeg skal stemme på nogle af de andre røvbananer?

   Nææh, Bethany er alternativ på den måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ang. erotisk kapital

  Køb derfor en dansk luder fremfor en namibisk, som alligevel bare sender grunkerne videre til en dødssyg svensk bagmand.

  Missionærer med adgang til DR’s mikrofoner har en lille tilføjelse til den opfordring. De finder det vigtigt, at man gør sig de rette tanker om escortpigernes kvindelige værdier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saxo

  Et slag gratis god fisse til borebissen. For helvede B. hvor DU dog kan puste den ud i æteren. Magen til næstekærlighed kan vi mænd ikke modtage større i 2012. Selv det svageste oliebor bliver hårdt som diamant derved.

  GN B. din skøge

  PS: Husk selv også at stå for vask af lagner. Det sorte guld sviner mere end fernet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany, du vil skrige aFFF fryd når jeg bestiger dit bitre SKRÆV ;-)
  Godt nyr Sår fra Drilleren;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Pedersen

  Bethany d 1. af Danmark, Du er i sandhed en Dronning af folket <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Af hjertet Tak ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Julehilsen fra Dytbat