Dirt Central

Den Hellige Møllerøller af Blogstilstand

Engang troede jeg, at jeg var alene i verden. Jeg kendte ikke andre, som besad samme niveau af bitterhed som mig selv. Jeg troede simpelthen ikke, at de eksisterede, men så åbnede jeg døren til Blogstilstand, og verden blev med et en anden: Jeg var ikke længere alene.

Her i Blogstilstanden findes bitre mennesker, som gør selv mig bange. De er vrede, er de, og de elsker drama i et omfang, der får horrorfilm til at ligne noget, man burde sætte tvillingerne til at se. Det er dog vigtigt at notere sig, at de, på trods af deres forkærlighed for dramaet, aldrig selv er skyld i det. ALDRIG!!

Lad mig eksemplificere: Det er ikke Møllerøllers skyld, at det frygtelige drama, hvor hun blev beskyldt for at være selveste Bethany (Hvem var det egentlig frygteligt for, spørger jeg og peger på mig selv! Skulle Bethany være indeni Møllerøller? Må jeg være fri!), fortsætter, selvom hun lader sin udlevering og “anmeldelse” af den onde, onde Jespermand blive liggende på sin blog på trods af, at den unge mand har erkendt sin ugerning og fjernet sin “afsløring”. Det er ikke hendes skyld! Nok elsker hun drama, men bidrage til det? Never!

Følger man Møllerøllers blog ville man vide den slags! Sæt jer dog ind i sagerne tåber, inden I begynder at beskylde andre for at være selvgjorte offerlam, dramadyrkende og mobbemokker, som udser sig enkeltindivider, der skal mases helt ned i sølet. Og tror I mig ikke, vedhæfter jeg lige en smule dokumentation, så vi kan få renset Møllerøllers navn. Hun har måske en subtil forkærlighed for drama, men hun dyrker det ikke selv! Hun bidrager ikke til det! Og hun kunne aldrig drømme om at behandle andre , som hun selv gerne vil behandles…A-L-D-R-I-G!!

21 kommentarer

 • I wanna be John Elway! (spot selv referencen) …………………………………………………………………………………………………. Nej? Cartman South Park til "hvad vil du være når du bliver stor dag".

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  nej.. jeg vil bare gerne være Pamela!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Alle vil være Bethany!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  …. Jeg har seriøst sjældent været så godt underholdt som efter den her blog er startet, bedre drama skal man sgu lede længe efter… Tak for det – og især en stor tak til " all the haters", som åbenbart bare ikke kan holde sig væk fra alligevel følge med og kommentere. /LL

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lene, so true! Jeg læser og har aldrig skrevet kommentar på nogen blog. Det er fordi jeg er mega anonym. Hilsen anonym. (måske er jeg B!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Om jeg fatter at der er nogen der har tid og lyst til at skrive kommentar efter kommentar om at NU gider de ikke læse med mere. Jamen så lad dog vær og lad os andre nyde denne nye sjove blog i fred! Og jo man kan godt læse med selvom man ikke skriver noget i kommentarfeltet HVER gang. I skulle prøve det….Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yes, så er jeg herre sej, stopdetdog. Og t-shirts er en god idé.Kærlig hilsenB!!!Og Chilotte, du har vist fået noget galt i halsen hvis du tror du kan udtale dig om min "oprindelige" ide med bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh hvad, Bethany… Nu hedder du bare 'B'… Det er ligesom Beyoncé! S-VEDIGT siger jeg bare…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Rolfiedrengen :)Nu er der mange måder man kan generere hits på :)Ja jeg mener efter de sidste par dage, at kvaliteten er dalet rigtig rigtig meget.Fra at være en bred satire/sarkasme/humoristisk blog der langede ud efter alt og alle er den skitet til at være noget personage fnidder/fnadder nogle få imellem.Det finder jeg ikke særlig elegant og heller ikke morsomt, så den oprindelige idé gik lidt fløjten i de sidste par indlæg/dage.Det er da muligt B kommer stærkt tilbage, så skal jeg være den første til at læse videre, men som det har ændret sig ser jeg ikke det store potentiale i hverken konceptet, bloggen eller min lyst til at være fast læser :)Så simpelt er det, og det står skrevet længere oppe også- og det er ganske vist./Chilotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror jeg skal have mig en T-shirt med teksten "I <3 Bitterfissen"Alternativt kunne ikke-tilhængerne jo vælge "I <3 to hate Bitterfissen";-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chilotte, jeg er nok bare uintelligent, (det fastslog jeg også i min første kommentar i en af de allerførste indlæg), men jeg har svært ved at se, hvornår du benytter dig af din "sarkasme" og hvornår du er reel. Mener du, at bloggen nu er kedelig, modsat sidst, hvor du godt kunne lide den? Tror du, at 3-4 læsere har genereret 47.000 sidevisninger? Det ville fandeme være sejt, hvis det var sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yes, alle de anonyme er mig selv, og jeg har selv genereret 47000 sidevisninger. Det er sådan det er, kloge Chilotte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Okay korrektion af min teori om mulige læsere på bloggen: Møller, undertegnede og en anonym der i teorien kunne være dig selv hvergang./Chilotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ha ha ha Bethany! Du er fanderme for underholdende. "Selvgjort offerlam". Det er jo genialt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  48.000 hits tvivler jeg nu på når man kigger kommentarer igennem, så er der vel en 6-8 stykker ialt der skriver :)/Chilotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det handlede såmænd ikke om et "såret ego", men om at markere, at nej! Det er ikke gratis at hænge andre mennesker ud, bare fordi man gemmer sig bag en usynlig IP-adresse i et anonymiseret blogsystem, hvor udbyderen forståeligt nok fralægger sig ethvert ansvar for indholdet. Af samme grund får mig eget blogindlæg lov at blive stående – til skræk og advarsel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ud af 48.000 hits, kan hun nok godt undvære to…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Møller:Mjaeh måske, er ihvertfald blevet noget fnidder/fnadder istedet for noget satirisk morsomt.Ikke noget jeg gider spilde mere tid på hvis der ikke kommer en væsentlig ændring i indholdet.Føler mig ganske enkelt slet ikke underholdt længere og gider ikke læse om diverse blog-uenigheder.Forudser "Bethany" får meget svært ved at komme tilbage efter de sidste 3-4 indlæg./Chilotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Virkelig indholdsrigt, og meget meget lidt børnehave-agtigt at være parat til at lade Sydøstjyllands politi spilde tid på at pleje et såret ego. Manner, hvor blir du ramt af dine egne argumenter i nakken, Møller!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen det var så forudsigeligt, kære Bethany… Det er jo det, jeg hele tiden har sagt – jeg lægger ikke nødvendigvis fingrene imellem. Den store forskel på dig og mig er sgu bare, at jeg ikke er så fej, at jeg behøver gemme mig bag en anonym IP-adresse for at sige, hvad jeg mener.Rolig, Chilotte – Bethany er bare sur over, at jeg har afsløret, at hun ikke magter sit projekt. Og at jeg er bedre til at sætte kommaer :-). Bloggen er en døgnflue. Og noget skulle der jo ske her i agurketiden. Fred være med det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Forstår ikke helt du hele tiden vil fremhæve Møller i dine sidste indlæg, bliver faktisk en smule ensporet og kedeligt.Og når der nu er så mange andre blogs at tage af/kigge på, så virker det ærlig talt en smule isenesat.Jeg troede du kom stærkt igen, og så bliver jeg mødt med endnu et 2verdens kedeligste indslag" der omhandler retfærdighed/selvretfærdighed i en lille lukket klub – æv !Måske kommer du stærkt tilbage, det kan man da håbe for blogland, men ligenu minder det mest om de sidste krampetrækninger som ikke mange gider læse eller kommentere./Chilotte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dirt Central