Bethany infiltrerer Ditte O.

Lun i skrævet på Casper Christensen

Gensyn:

I sjaskfugtige bomuldstrusser og appelsinhudsbefængte lår sad Bethany i dag og læste på Se & Hør online. Noget jeg virkelig værdsætter i hverdagen – i modsætning til de fleste af mine tumpede fans, som er for fine og intellektuelle til at vedkende sig deres hang til drama og sladder. I følger Bethany, Kyllingehjerner! Ser I ikke paradokset?

Og selvom hyrdetimen med Se & Hør medfører en oplagt mulighed for at brække sig over småfrigide Annette Heick, der praler med sit manglende sexliv, skal vi i stedet tale lidt om Casper Christensen og hans brud med yndlingssprøjten. Og lad os da lige få noget på det rene før vi fortsætter. Jeg ved godt, at jeg sommetider har talt dårligt om Casper, når han har lagt sig ud med Anders Matthesen. Det gør man bare ikke. Lige så vel som man heller ikke krydser klinger med Dan R. Bethany bliver så fandens rasende over den slags! Men som alle ved, har Bethany en svaghed for store dejlige tissemænd. Sådan en har Casper, og han er ikke bange for at vise den frem. Det scorer man altså pluspoint på i Bethanys lille sorte bog. Udover det, ynder han også at lave den dyre med eget køn. I hvert fald på film. Og det sætter ligesom dagsordenen. Jeg er nede med Casper C. Vi har endda haft en kort (kodyl kort, faktisk) flirt kørende henne på Twitter. Han er vild med Abyssen. Selvfølgelig er han det.

Men, nuvel. Casper har fået sparket, fordi han gjorde, som så mange andre åndsamøber i Mediegalskaben ligeledes har for vane: Overskred grænsen mellem privatliv og offentligt liv. Eller også var det fordi, han stillede kulturministeren grænseoverskridende spørgsmål. Jeg ved det fandme da ikke, men jeg synes, det er en oplagt mulighed for at lukke noget lørdagsgalde ud, og mine fans tørster jo efter mine viise ord. To fede fluer med et smæk! SLAM. Nåhmen, Bethany er kraftedemig ikke nede med den slags! Man er sgu da et gaffelansigt af rang, hvis man ikke kan skrive skidt og lort om andre uden at skulle jage dem ned i privaten. Hvad helvede er det for noget? Skulle Bethany nu også til at bruge alt det private snavs, I kaster i hovedet på mig, når I gerne så et eller andet fjols få én med Bethanys snaskede kost? Skulle jeg? Det ville kraftedemig være kønt!

Men sagen er den, at ære ikke er et kendt begreb længere. Ej heller god journalistik. Pøblen er pisseligeglade med etik og moral, hvis de kan få et billede af vores fantastiske kronprinsesse uden makeup. Helst i bikini. Og som efterspørgsel – så udbud. I don’t like (jeg er ikke liderlig…endnu). I vores verden er det mere grænseoverskridende at skrive “KUSSE”, “gigantdiller” og “fede idiot” (bare spørg Facebook og liberalistkusserne) end det er at lægge private korrespondancer ud i offentligheden og opsøge kulturministeren, når han betræder gaden sammen med sin familie. Det er værre at kalde Lasse Rimmer en skidespræller, end det er at opsøge Bethanys naboer. Der må edderperkme være en blonde!

Måske skulle Bethany overveje at lave den dyre med både Se & Hør og Casper C? Som et velgørende formål, selvfølgelig. De uvorne unger har tydeligvis brug for mig. Det er da klart som skrævjuice. Bethany er så sandelig god på den måde. Og nu skal jeg fandme læse ugens Se & Hør. Farveller!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethany infiltrerer Ditte O.