Varmer op til ferie med ny flirt

Lørdag aften med Bethany

Bethany sidder allerede klar med Fernet, Bastogne og gummilagen. Ja, for det er jo i aften, der er Voice. I har sikkert læst rundt omkring, at jeg er ved at indgå forhold med en af deltagerne. Ja nemlig, Grødhoveder, det er Mathias Pachler.

Har lige studeret lækkerbuksens Facebook-væg, og der står:

“Er så pisseklar til i aften. I må meget gerne skrive MP til 1234 ti gange ca kl 20!! Jeg ville blive ekstraordinært glad hvis jeg skulle gå videre!”

Og nu er det ikke fordi, jeg vil opfordre jer til at stemme. Det ville jo være uretfærdigt. Og også lidt Lemmingeadfærd fra jeres side. Det prøver vi ligesom at komme bort fra.

MEN…

Gør det alligevel. Ellers kommer I saftsusemig til at fortryde det. I kan vel for helvede nok fatte, at Bethanys chancer for en omgang hor er noget større hvis skattebassen er høj af lykkerus. Har brug for al den hjælp, jeg kan få. Hans kæreste er nemlig ikke just glad for Bethanys tilnærmelser. Tror nu også, hun føler sig noget truet. Har trods alt oparbejdet et meget konkurrencedygtigt skræv med tiden. Og ja, så er jeg dælendullemig noget mere erfaren end den kønne unge blondine. Måske hun skulle tage en snak med fru Rachlin. Hun har nemlig ingen problemer med, at Bethany fantaserer om hendes skæppeskønne mand. Nææh, hun er så frisk, at hun har tilbudt både facial (proteinvæske i hele bærret)og trekant. Sørenspillemig en gæv tøs! Det kunne unge Barbie lære noget af. Ak, ungdommen i dag.

Godt! Så er det en aftale.

Og så gider jeg i øvrigt ikke høre et ondt ord mere omkring aldersforskellen. Bethany er cougar (gammel so) på den måde! Når Demi kan, så kan Bethany også!

 

Og så lige en sidevej: Har I læst Mads Holgers indlæg i Lorteavisen? Håber saftsusemig, han får Herpes. Hvis I skulle være så heldige, at I indtil nu har været uvidende om idiotens eksistens, kan jeg fortælle jer, at han er Klynkekussen Larrains eksmand.

En sidevej mere: Hvorfor kalder folk deres børn for William? Dengang Bethany gik i skole, blev man mobbet ud af landet, hvis man var i besiddelse af det navn. Og det forstår Bethany saftsusemig godt.

13 kommentarer

 • Esmaralda Caroline Chaplin

  Bethany er det ikke hende med de spaltede spidser?
  Kan ellers fortælle, at jeg har tænkt mig, at forholde mig helt rolig på Stengade 184 i aften – Var der ellers nogen af jer der så Ida Auken i weekend weekend? Hun er ellers en dejlig jammerlig teolog. Synes det er skønt, at man kan være kristen og miljøbevidst på samme tid. Har I ellers hørt, at Medina a.k.a. Andrea Hasselhof har forslået Christian Louboutin, at lave limegrønne skosåler til næste sæson. Det kalder jeg overskud når man tænker på, at hun også lavede velgørenhed i sidste uge med Søren fra Aqua eller Hej matematik eller bare ham der er gift med Lene.
  Kan I have en forfærdelig liderlig lørdag aften. Husk at give kram hvis I møder en luder. Det er pisse koldt, at stå udenfor i denne årstid, men vær opmærksom på, at det kan koste 50kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Det værste ved “Vildjam” er den danske udtale – det lyder lidt mere fornuftigt på engelsk, bortset fra at enhver englænder med respekt for sig selv, ville kalde William for Bill (måske synes englænderne også, at det er et tåbeligt navn ?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Hahaha “Vildjam”. Elsker det.

   Men ja, selvfølgelig synes de også det er et tåbeligt navn. For det er det jo!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frode

  Jeg gider sgu da ikke læse hulemanden Mads Holgers åndsvag pis og lort og da i sær ikke når han er eksmand til speltsplatfissen Latrina Lukketringmuskel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg elsker dig sgu. Du kan altid få mig til at grine. Held og lykke til dig og din lækkerbisken. Mums siger jeg bare…! Måske han er den kommende mand til at passe tvillingerne og Adolf? Pædagogmedhælper win!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Nåh, tak. :-)

   Og ja, hvis han gider passe ungerne imens jeg forlyster mig med andre mænd, så er det fandme win-win.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  William er et smukt, klassisk, internationalt navn – det er Mads Holger ikke!
  Min salig far hed i øvrigt William ;-)
  Din fortolkning af cougar er suveræn LOL

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Jeg fik udtrykket serveret tidligere på dagen, og tænkte at det skulle bruges fornuftigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Så kunne jeg alligevel godt lære Bethany noget om at være Bethany (Cougar = gammel so)

   Kærlig hilsen
   Candy Pleece

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Varmer op til ferie med ny flirt