Offentlig Vanvidshore

Bethany om Big Brother

“Hvorfor ser du det reality-tv, når du hader det så meget, Bethany”? Spørger Grødhovederne konstant, når Bethany flejner skråt over endnu en imbecil røvbanan i et vilkårligt realityshow.

Og det er jo egentlig et hjernelamt spørgsmål, hvis man tænker over det. For Bethany hader det ikke, Bethany elsker det og ser det sådan set ikke for at føle mig bedre end ærtehjernerne, det er der jo alligevel ingen tvivl om, at jeg er. Nej, det er fordi jeg er et menneske med utroligt mange nederen egenskaber. Dobbeltmoralsk, selvmodsigende, nedladende og generelt en røvirriterende bitter kælling. Ingen smalle steder i Bredgade på dén konto!

Nåh, men skulle vi komme sagen. For Bethany har selvklart set første afsnit af Big Brother. Ligesom alle de andre idioter. Og for helvede, hvor var det dog umanerligt ringe! For det første fik jeg vanvidskløe i mine gigtplagede hænder af ren og skær trang til at vappe hende skrigeballonen af en vært med psykofægtende arme et par på skrinet. (Havde Paula Larrain været inde over dér? Hun ved jo et og andet om, hvordan man gestikulerer). For fanden, hvor havde jeg lyst til at svinge narkosekøllen! Godt, at jeg tog et kursus i anger management sidste år. Ok, blev tvunget så. Og så ikke mere om den sag! Sinken blev sgu da udskrevet efter en uge. For det andet var jeg fandme i tvivl om, det var udvælgelsen til Big Brother eller Paradise Hotel, vi var havnet i. I kunne i hvert fald godt ha’ narret mig! Jeg måtte derfor le højt og sjatpisse lidt i forklædet over følgende udsagn, jeg faldt over i Politiken:

»I aften vil du opdage, at vi har fundet nogle personligheder, man har lyst til at lære at kende. De har nogle lag og dimensioner, man ikke finder i andre reality-programmer. Det er folk, der har en historie at fortælle«, siger Jesper Jürgensen.

Du er jo fucking fuld af løgn, stodder! De 16 udvalgte deltagere var da MINDST lige så blanke, som tosserne på PH. Den ene dulle mere tarvelig og snotdum end den anden.

Jeg citerer: “Jeg vil gerne være buddhist. Jeg ved bare ikke rigtigt, hvad det er. Det er bare sådan en stille og rolig religion”.

Og så var der moderen, der havde tabt et ton, og dermed var parat til at indtage realityverdenen for at udleve sit nye tynde og ikke mindst villige jeg. Fint nok med løst skræv, søster lystig. Hvis da ikke det var fordi, at du samtidig forlader din søn i helt op til tre fucking måneder. Hvad helvede er du for en ko af en mor? Pas din unge, og hvis du har brug for bekræftelse af ny slankere krop så opret en profil på scor.dk og del filet ud til højre og venstre.

Vi skal da heller ikke glemme Aalborg Hoen hvis største ønske var et sæt gigantiske plasticjunger. Det overrasker dog ikke nogen. Kællinger fra Aalborg har det med at sætte pris på den slags samt kamphunde, dynejakker og Cult Shakers. Bethany tænker, det er passende at kalde det lokum af en by for Havneluderen.

Og hvis vi lige skal komme ind på mændene også, hvis man altså kan kalde dem det, så var det en forsamling teenageknægte med et lille tvist af en smule ældre og mere selvfede mænd. Bethany magter det kraftedemig ikke. Hvad blev der af Christian Brøns ( <3 ), Sverre, Carsten og Dildo Jill? Mennesker med lidt mere personlighed og mere på hjertet end ønsket om større patter og flere par nye sko.

“Ej, men Bethany, giv dem nu lige en chance”. Gu’ vil jeg da fucking røv! Flet skrævet eller jeg puler dig ind i fremtiden med en kinaradise. Bethany kender en tom dåse, når hun ser en. Bethany er god på den måde.

Bethany frygter, hvad det skal ende med. For første gang nogensinde har jeg droppet Paradise Hotel. Jeg væmmes over det kommende realityfreakshow ”Divaer i Junglen” ,og de unge mødre har jeg boykottet, fordi de kraftedemig får fjernet unger, som jeg får fjernet hæmorider og kondylomer. Javist, jeg skal se Big Brother igen i aften. Men jeg er kraftedemig bange for, at det bliver enden på reality-tv for Bethany. Tør næsten ikke tænke tanken til ende. Der skal trods alt være noget at tage sig til, når man ikke skider, Wordfeuder (SKRABLER), æder, drikker og generer ungerne.

Der er dog et par små plusser. Hvis det SKAL være: De har valgt de billige typer, der gerne boller foran kameraerne. Chokoladedrengen Umar(?) har en ualmindeligt lækker krop og helt sikkert en kæmpe diller. (Vil helt sikkert gøre mig umage for at få et glimt af den.)

20 kommentarer

 • Mikkel

  Nu kan jeg kende dig igen, Bethany. Troede du var brændt ud. Men nu har vi dig tilbage. Essensen af Ovenstående er ikke kun superfucking grineren, men ovenikøbet sandt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Man kan ikke gøre alle tilfredse. Det kunne jeg heller ikke drømme om at prøve på. Bethany er egoistisk på den måde.

   God aften, Mikkel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofo von Sofos

  Har læst nogle af dine indlæg og begynder hastigt at kede mig.
  Gentagelse på gentagelse. Samme tilsvining af alt og alle. Samme skældsord, og det hele ikke specielt godt skrevet.
  Hvad med om du i en tænksom stund vendte blikket indad og tog et kig på hende Bethany. Hun virker som en person med lavt selvværd bag alle paraderne. Lavt selvværd kombineret med notorisk ondt i røven over alt og alle.
  Er det underholdende: ikke rigtigt, men tak for kigget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Enig. Går ud og hænger mig selv med det samme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kan vel også godt elske at hade noget ;- )
  Jeg elsker at hade Paradise, siger HVERT år at jeg ikke skal se det lort, men ender alligevel altid op med at sidde og glo på det, alle de kedelige aftner der ikke kommer andet.

  Rina
  http://tanke-univers.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Omg Bethany.. Du er VIRKELIG det mest geniale menneske jeg har mødt! Elsker at sidde og læse din blog, og grine i timevis over hvordan du skriver din 100% ærlige mening omkring alt.. Du har også lært mig millioner af nye svin-ord, så tak for det, for det er lidt kedeligt og bruge de samme om og om igen..

  Og da du skrev om Fie, jeg kunne ikke være mere enig! Syntes at hun er en opmærksomhedskrævende trunte som er mere dobbeltmoralsk en fanden selv! Hun siger at hun ikke vil være kendt, hun vil bare være anerkendt! Vorherre på lokum! Åh gud!
  Og det her indlæg, G-E-N-I-A-L-T!!
  Men i så fald, jeg vil blive ved med at følge dig, for du er fandmne for genial! #GotRespectForYouGirl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stensom

  Det som jeg synes er for dårligt når sociologer disputere deres tidsskrifter indenfor medie og realitypul (som indebære 3 – 5 års hård forskning efter masterdegree) er, at universitetet udnytter dem på det groveste bagefter, og lover dem guld og grønne skove, hvis bare lige de laver en poststock på minimumsløn efter phd afhandlingen. Når de så har færdiggjort deres poststock, og der stadigvæk ikke er nogen virksomheder som vil ansætte dem, så kan de eventuelt ( hvis de er villige til at blive pulet af professoren på skrivebordet) få lov til, at lave endnu en poststock med lav løn, og alle phrofessorene bliver så glade, mens de sidder dagen lang på deres kontor, og glor på deres egen lønseddel. Det er skammeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Panseren

   Så skriv dog ordenligt, fjols!

   …og hvad fanden er en poststock?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • stensom

   Hva fik du egentlig af din stedfar i konfirmationsgave? En jagtgevær og en cocio?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Virgilio Haufniensis

   Post-Doc menes der vist her- Og du har ret, det er ret vrøvlet skrevet, det ovenfor. Og nedenfor. (idiot-alarmen truer med at ringe!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • stensom

   spændende

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • BB

   ja, hvad tror du… Tumpe:)??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • stensom

   Har du altid været så spændende, eller er det lige sket for nyligt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mors Dreng

  Hej, mit navn er Ib Bent Jens-Ole Arnoldi Laugesen.
  Jeg er ved at skrive en Ph.D om BigBrother og de implikationer udsendelsesrækken har haft på dansk kultur, og på mediebilledet i det hele taget. Jeg vil gerne blotlægge den marginalisering der fremkommer ved at tilsyneladende ubegavede mennesker eksponeres med fokus på psykologisk fremmedgørelse, klikedannelse og deraf følgende kropslig intimitet.
  Jeg ønsker at belyse følgende:
  1) Forventer seeren at der kopuleres?
  2) Kan seeren identificere sig med denne kopulation?
  3) Er seeren villig til selv efterfølgende at kopulere sin partner?
  På forhånd tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stensom

  Det ville være alletiders hvis alle deltagere bliver ristet inde i sædbulen, og at man kan se det live. Hvis brandmændende ikke når frem i tide – det kunne være alletiders.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitterfissen Bethany

  Årh, jeg elsker krydsogtværs. Gerne fra Familie Journalen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil følge med på din blog og læse alt hvad du skriver om reality shows – rille sovsen – så slipper jeg for at se det og kan løse krydsogtværs i stedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Offentlig Vanvidshore