Bethany i Korsbæk

Hjernedøde ekspertudtalelser og kærlighed til Claes

Nu sidder Bethany sgu og bliver harm i underpermissionerne! Det er muligt, der findes større problemer ude i verden end Claes Bangs danse-exit, men det må andre altså tage sig af – det orker jeg ikke at beskæftige mig med. Så kunne man jo ikke bestille andet!

Elisa Lykke har udtalt sig til Lorteavisen, Ekstra Bladet. Selvfølgelig har hun det. Om Claes. Søde, skønne Claes der burde tage på rekreation i Bethanys kælder. Det er åbenbart ikke forbeholdt AS Herpes at udtale sig om ting, man ikke har forstand på. Skulle du ikke bare lade være, Elisa? Skulle du ikke? Det synes Bethany. Og så holde dig til at dåse rundt på det røde tæppe med hjernedøde Zangensinken og plagiere Medinas nøgenbilleder, fordi du har et sygt behov for at vise verden, at dine utallige timer i Fitness-centret betaler sig. Vi har opdaget det. Du er en midaldrende dame med krop som en 25-årig. Du kan stoppe nu. Velbekomme.

Bethany fatter ikke den tendens med at spørge såkaldte eksperter ud om ting og personer, de har hat begreb om. Det svarer lidt til dengang, hvor Mediepsykopaten Dej Pølsemand og Vibeke Mandehader påstod, at Bethany måtte være en mand, selvom alle med almindelig sund fornuft ved, at Bethany er en erotisk gudinde, der drukner mænd i sin sjaskvåde Abysse. Lad os slå en ting fast: I aner hat og bjælder! Hele fucking bundtet. Og I burde lære at holde jeres kæft, hvis I ikke evner at skjule det faktum lige så godt som Bethany.

Og så synes jeg i øvrigt, at folk burde lukke deres fede røve om, hvorvidt filejsen taler sandt eller ej. Selvfølgelig gør han det, og det kræver saftsusemig da nosser af elefantstørrelse at indrømme, man har problemer med angst. Bethany donerer et skåneærme til en hjemløs, hver gang det sker. For det er vigtigt. Fandme vigtigt! At få sat fokus på at alle mennesker, kan rammes af den slags. Også superlækre skuespillere, der burde ligge vandret på Bethanys pinebænk 24/7.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethany i Korsbæk