Mænd er svin!

Nasal-smølf, Skrævskæg og Sigøjner-Emmelie

Det passer ikke, når folk siger, at Bethany er gennemsyret af ondskab. Af klamydia, ja, men sgu ikke af ondskab. Bethany fortæller sandheder, og revser kun folk, der har fortjent det, og sjældent går det ud over nogens udseende. For man kan jo ikke gøre for, man er grim eller tyk. Teknisk set, kan man heller ikke gøre for, man er hjernedød, men det er noget andet, for det er man ikke nødvendigvis nødt til at udstille. Gør man det, så hakker spætten naturligvis. Det er kun retfærdigt.

Nuvel. Min lunte er kort i dag, for Posten går mig saftsusemig på nerverne. Det gør han tit med sit evindelige klak-klak-klak med brevsprækken. Ja, det kalder han den. Freak! Men det er jo stadig pisse irriterende. Derfor føler jeg mig tvunget til at gøre en undtagelse og sige noget om nogens udseende. Frustrationerne skal skrives (eller råbes) ud, ellers ender man med uhelbredeligt tungsind, og tvillingerne kan efterhånden ikke tåle flere blå mærker, uden det bliver for mistænkeligt.  Desuden smed konen sig selv for Bethanys crocs og bad om det ved at være så himmelråbende åndsbollet!

te

Therese Glahn frygter rynker, og håber ikke hun får så mange af slagsen, fortæller hun til noget dødssygt ugeblad, der giver mig behov for kalorier af ren kedsomhed. ”Sker det…”, fortsætter hun, og her må jeg kraftedemig slå hovedet hårdt ned i slagbænken og sige: Stop dig selv! Det er for sent, Therese! Du er 43, og ligner en rosin i bærret. Det svarer jo til, at du skulle frygte at lyde som irriterende-nasal-smølf – Også for sent, og lige så umuligt at gøre noget ved, som fx at få Zenia Stampe til at sige noget klogt (Den snotdumme skøge fortjener egentlig et afsnit for sig selv)! Et godt råd fra Bethany: Gro noget kønsbehåring i ansigtet a la Anni Fønsby. Det kunne måske camouflere lidt.

Har man sagt kønsbehåring, må man også sige Pilou Asbæk. Bethany elsker manden på højde med Jay, Jonas Kæmpelækker, Kaas-kæppen, Joey Moe, Anders Matthesen, Bengt Burg, Morten Resen, Christina Sederqvist , Kasper Kobberrød, Manu Sareen og Burhan G, men hvad fanden sker der for skægvæksten? Jeg så frækkerten på den røde løber til Zulu Awards, og det slog mig, at han må være i gang med noget støttekampagne for hende Gingerbusk-jeg-er-nødt-til-at-flashe-fissehår-for-at-få-opmærksomhed, for det lignede satme til forveksling hendes vilde busk, der sad fast i fjæset på ham. Pilou, min skat, Bethany venter på Gården med gummilagener og barberkost. Det er muligt, skægget er anlagt i forbindelse med en filmrolle, men der er grænser for, hvor meget tolerance jeg har for, at du fucker dit skønne udseende op på den måde. Du er jo nærmest blevet umulig at masturbere til.

Og skal vi lige nakke en mere, inden jeg skal afsted til Rumba og udenlandsk diller, må det blive Skovtrolden Melodunte- Emmelie, der pt. er ubegribeligt overhypet og spået en 1. plads i morgendagens Melodi Grand Prix. Ligner en sigøjner, og der er sået kraftig tvivl om hendes påståede royale ophav. Bethany tror, det er på sin plads at kalde hende en lille bastard. Og nu vi er ved bastarder, så stiller X-Factor Linda op for et andet land. Mage til vendekåbe og feltmadras skal man edderrøvme lede længe efter. Men hun er også færing, og som sådan halvperker (halv-etnisk-udfordret, hvis det andet er for meget for jer). De er svære at stole på.

Med ønsket om en våd weekend. Skål!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mænd er svin!