Sanne Søndergaard, Kusser og Vrede feminister

Bethany om hår i røven

Fra Bogen “En Bitterfisses bekendelser”

Det var lige godt satans. Endnu engang har Bethany været ved at omskære sig selv. Men sådan kan det gå, når man holder af at beskære buskletten. Jovist, Bethany bruger Venus, og jeg skal komme efter dig, men akke nej, når jeg barberer røvhul, er det åbenbart dømt til at gå galt. Også selv om man sidder dér på hug med fuld belysning og spejl, så man kan følge med. Det er de fordømte, blomkålslignende tingester, der stikker ud af mit numsehul. Og fordi jeg er en smule løs bag til, kan jeg ikke bare presse dem op – to sekunder går der, så har de sneget sig ud igen.

Bethany har skam forsøgt sig med brasiliansk voksbehandling hos den lokale Svetlana, men det var ingen succes. Dér lå man. Med enden i vejret, mens klorinrusseren forarbejdede skrævet, så en smule elskovssaft var uundgåeligt. Og havde vi så bare kunnet nøjes med det. Men Bethany blev ikke bare behandlet af en russer. Hun havde sgu også de røde svin på besøg, hvilket voksdukken åbenbart ikke lige tog højde for. Tamponsnoren sad fast i voksstriben, Svetlana rev, Bethany hylede, og “svup” sagde det, da min skamlæbebehåring blev hevet af, for ud røg også den gennemblødte tampon, som efter sin sprøjtende himmelflugt landede på væggen med et tydeligt klask. Derefter måtte Bethany selvfølgelig revse russeren. Fandme om hun skulle stå der og hive min dyre tampax ud af kussen, som havde man penge som en anden Joakim von And.

Underlivsbehåring hos kvinder er en besynderlig sag. Lidt ligesom bussemænd. Alle har det, men ingen taler om det. Men Bethany gør dog. For vi har jo masser af hårvækst i skrævet, røven og ned af lårene, og jeg kan godt sige jer, vi fortjener en smule anerkendelse for at holde lortet nede. Hvorfor fanden tror I, man har opfundet Mors Dag?

Visse mænd er dog vilde med en voldsom bjørn frem for en spæd, lille mis. Faktisk har Bethany hørt, at voldsom skrævbehåring er tilbage i modebilledet, hvilket man så udmærket kan forstå. Det må immervæk tiltale mange mænd. De er jo konkurrenceorienterede, så mon ikke det vil give et ekstra lille ryk i pikkemanden, hvis de skal grave sig frem til kusse, klit og rektalindgang? Hos Bethany skal de så grave endnu mere på grund af hæmoriderne, men ingen har sagt, det skulle være nemt at tiltuske sig et stykke med Bethany. Man skal kraftedemig ikke gå for at være lettilgængelig.

2 kommentarer

 • Mexes

  Jeg foretrækker at kvinde undlader at barbere sig, hverken i den ene eller den anden ende. Nu har jeg så også blot været sammen med kvinder der havde let behåring af natur, men jeg har altid blevet mest tiltalt og opstemt af dem, når deres kønsbehåring (med en i undtagelse af bikini-linjen, måske) har været fuldt udvokset. Også når det gælder numsen, jeg synes faktisk det ser sødt og sexet ud med lidt hår på numsen. Og nej jeg er (i forhold til min egen opfattelse), ikke en sær freak eller en langhåret hippie, jeg er blot en ung almindelig fyr, der kæmper en kamp, for at få kommunikeret et budskab ud om at kønsbehåring ikke er kriminelt, og at numsehår ikke nødvendigvis frastødende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Helt enig Mexes, jeg foretrækker altså også kvinden undlader at sætte sig på hug for shave sig i numsen, nu er forfængeligheden da også gået for vidt. Desuden er kvinders behåring der omkring så begrænset generelt, at det faktisk bare er frækt og sexet at se på, modsat mænds behåring der.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sanne Søndergaard, Kusser og Vrede feminister