Studieværter

For gustne til lååårve

Tidligere udgivet på SE og HØR

Der er så meget, Bethany ikke forstår før kl. 12 og Fernet. Fx at der blev brugt mere tid på at få afsløret, hvem der stod bag Beths, end der bliver brugt på at få hevet Søren og Eddy hjem fra noget piratskib i Somalia. Havde de dog bare kaldt meningsfissen, Anne Sophia Hermansen, for liberalistkusse, eller vendt det møgbeskidte spejl mod andre, der ikke kunne tåle det, før de drog afsted. Så havde de kraftedemig ikke siddet dernede endnu. Forestil jer, at være en løve under en storvildtsjagt. Sådan følte Bethany sig.

Nuvel. Det har været en ren helvedesuge. Sneen vælter ned, så Posten har svært ved at komme frem, og alle mine illusioner er bristede som en jomfrus mødom i et sømandsgangbang, thi jeg har måtte sande, at monsterpenis på 45 centimeter ikke eksisterer, samt en påstand om at Rolf er ren, svarer til at kalde ”Natholdet” underholdende. Jeg magter det ikke.

Lige så lidt som jeg magter at få de kærlighedskugler, jeg fik tilsendt af Skovfogeden, til at sidde fast i Abyssen. Hvad fanden er det for noget? Idioten har åbenbart lokumslæst ”50 stykker med Psykopatmand”, og fik den åndssvage idé at sende mig et par skrævkugler, jeg kan stæse rundt med, når jeg eksempelvis hypper kartofler. Kraftedemig. De kan jo ikke sidde fast i mit meget rummelige skræv, så nu har jeg tapet dem op med gaffa. Når jeg tænker over det, skulle jeg nok ha’ onduleret tjørnehækken først, for nu bliver det denondelynemig en alternativ form for brasiliansk voks, når lortet skal rives af igen.

Men lad os flytte fokus fra meningsfyldt til kraftidioter. Jeg har skimmet programmet ”For lækker til love”, som jo tydeligvis må være den største joke siden Mette Frederiksen. Hold kæft, hvor er det debilt. Mage til hjernelamme eksistenser skal man fandme lede længe efter! Godt scoret, TV3. I må virkelig ha’ lagt jer i selen.

Det, jeg ikke forstår, er, hvordan man overhovedet kan fejle så meget i opdragelsen af sine børn. Hvem er forældrene? Hvordan helvede skaber man et afkom, der i sådan en grad får Rosemary’s baby til at ligne et dydsmønster på lykkepiller? Man har så travlt med at nedgøre de liderlige grødhoveder på Horehotellet i Paradis, når de ligger og boller foran rullende kameraer. Herregud, de er bare menneskelige, og øver sig jo bare på noget, der med stor sikkerhed, bliver deres levebrød i fremtiden. Værre står det kraftedemig til med de hule, ”Forumanerligtklammetilkærligheds”-typer, der dømmer folk ud fra udseende alene. Hvilket egentlig er hysterisk morsomt på en helt paradoksal måde, når nu de selv minder om noget, der skulle ha’ været en plet på lagenet – Men i stedet blev en plet på Bethanys TV-skærm…og samfundet.

Faktum er, at lækre mennesker aldrig kunne drømme om at svine andres udseende til. Det ved Bethany, for Bethany er ikke lækker, og derfor slår selverkendelsen hårdt, når jeg en sjælden gang synker så lavt at skrive, at Tina Lund-dum har hestegebis, og Zangensinken ligner en gris.

Melanie, Panda, Kay og Co., I er ikke lækre. I er, på en god dag, allerhøjst ordinære. Og hvad end I måtte ha’ kørende for jer, drukner saftsusemig fuldstændigt, så snart I åbner jeres klamme kæft. Jeg medgiver at med så små indtørrede ærtehjerner, som I render rundt med, ville det ha’ været smart med et udseende til at kompensere. Sådan ligger landet desværre ikke. I har intet. I er nulbon’er. Og fordi I er så gennemsyrede ubehagelige, er det ok, jeg fortæller jer det. Bethany er god på den måde.

PS. Er der nogen, der gider spørge Numse-Rasmus, om hans nye sang er dedikeret til mig? Skål!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Studieværter