Fra Klynkekusser til Klynkeklunker

Take it to the ASH (røven)

Bethany har forsøgt. Det har hun virkelig. At styre temperamentet. For hun har i vandfaldsassocierende mængder kastet op over mediestormen skabt af tidligere indlæg om Berlingskes/Alm. Brands Anne Sophia Hermansen, men det her er simpelthen for skidt til at være løgn. Bitches you gotta see this (bistik, det må I se):

 

 ASH (røv) følte du dig tvunget, da du i stor stil delte Bethanys indlæg om MorMille? Gjorde nogen dig fortræd, da både din facebook, twitter og ynkelige blog blev taget i brug til at dele Bethanys ord? Hvordan hører du ikke til den gruppe af ligestillingsævlende kællinger, der starter med at elske Bethany, men sidenhen kommer til at hade hende, fordi hun ikke makker ret? Hvordan er du ikke selv en mobber, som i nedgørende vendinger sviner folk til, men klynker til de store farlige mænd (fra Berlingskes Bæhus og ej at forglemme Søren Pind), når det rammer dig selv? Hvordan kan du overhovedet frasige dig at være en del af det dobbeltmoralske, medieliderlige kartel, som skjuler sig bag seriøse facader, men i virkeligheden er allerhelvedes våde i bomuldstrussen, når den etablerede presse – som du selv er en del af – er i nærheden?

Vi, underbuksemenneskerne, spørger dig, fordi vi er så snotdumme, at vi ikke fatter, hvordan sådan en som dig overhovedet tillades taletid i statsstøttede medier, idet du må være med til at nedbryde samtlige dobbeltmoralske dimensioner! Handler det om, at den danske befolkning er ligeså fulde af løgn, som du selv er, hvorfor de gider lytte til dit ordonani? Eller handler det om, du kraftedemig er så pivfalsk, at du får en blokfløjte skruet forkert sammen til at lyde som toner fra det himmelske? Føj for satanihelvede. Han har det varmt. Satan altså.

Og nu hvor vi er ved det, så tager vi lige en bonus for Arveprins Knud:

 

Engleblanke Angela, som på nationalt tv brokker sig over, at Bethany anvender grove vendinger og ikke formår at forholde sig til substansen, men som præmis anvender Ad Hominem-retorik for at blive hørt. Knep mig hårdt i røven, kran.

Bethany

31 kommentarer

 • Gnæk Gnæk

  Problemet med Anne Sophie Herpes er, at hun er blevet taget i en uddannelse i litteratur og som følge af tidernes brunst er blevet optaget i prostitutionslauget. (med mottoet: Kneb og bræk!)

  Sagen er, at ASH ikke kan skrive – når hun skal virke åndfuld, så skriver hun af fra de gymnasiestile, som hun fik så pæne karakterer for fordi hun daskede læreren med patterne. Det gør dem ikke læseværdige.

  Når hun så belærer bollevennerne af begge dubiøse køn om natioanaløkonomi og finansiering, så tager hun det som fornærmende diskriminering, at hun ikke kan transponere en matrice.

  ASH kan IKKE skrive – det kan Bethany – at ordbrugen så er direkte: Det vedrører ikke det fundamentale faktum. NEJ, ASH ordet faktum har INTET med analsex at gøre!

  Men som prostitueret må ASH sande, at ingen gider lytte til en udkneppet luder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stensom

  Underholding har bl.a til formål, at aflede med distraktioner, så man får fokus væk fra nogle væsentlige ting ( og kan i nogle tilfælde øge forbruget).

  I romertiden var de mere “effektive” med underholdning end tv3, tv2, tv5skod, tv5skodplus, Berlingske, ekstra bladet etc. Romerne havde eksempelvis colosseum, hvor soldater rendte rundt nede på banen, og sparkede til afhuggede menneskehoveder til tilskuernes store fornøjelse.
  Når befolkningen bliver afledt, og ikke tager stilling til hvad som helst, så er det noget nemmere for magten at føre politik.

  Hvor vil jeg hen med det? Jo, det var ikke englænderne, som opfandt fodbolden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for jeres fine kommentarer. Alle som en. Bethany er lidt blå og ædru i dag, så vil nøjes med et lille “Skål”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Følgende er en lille henvendelse til jer begge: (BF + ASH) Hvad med at tage stilling og forholde jer til andet end jeres egen lille navle. Hvor er det ynkeligt og virkelig tragisk at i ikke kan finde vigtigere områder at bruge jeres energi.

  Hvis i har så meget tid på hænderne kan det være i skulle rejse ud i virkeligheden (dvs. ud af DK) og få et indtryk af hvad der i kæmpes med i hverdagen. Men hvis man endelig skulle kommentere denne blog, så er værd at starte med danskernes konfliktskyhed og såkaldt ytringsfrihed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Radio27/4

   Ditto! Hvad laver du her, oh-almægtige moralens vogter?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Tidsfordriv og virkelighedsflugt når jeg har brug for lidt tom underholdning. På niveau med en reality aften på TV3..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Radio27/4

   Stakkels dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • tsn

   Bare kom igang

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pusse

   Er Danmark ikke virkeligt? Næh, nu har jeg da aldrig….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jens

  Når jeg tror at bethany er blevet et hult ekko af sig selv, skifter hun gear og giver den yderligere gas. Imponerende. Intet mindre. Vederstyggelighederne når nye højder. Fremragende. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Begriber ikke medierne! At ASH – og en lang række af de andre skribenter – med absolut intet på hjerte, ikke bare får spalteplads, men rent faktisk modtager penge for det. Mediestøtte. Går meget ind for ‘lean-metoden’ som i det private; har det her nogen (som helst!!) værdi for slutforbrugeren? Hvis ikke; skær væk/fjern spild! (Her er i det mindste forfriskende og ingen selvhøjtidelige toner over lovprisning af egen formåen)

  Der er så meget kammerateri og lemmingeadfærd i mediebranche. Men hvordan i himlens navn ASH er blevet blandt kronprinsesserne på Berlinske, må da siges at være et mysterium. Nu folk er trætte af at klikke på hendes artikler, må en forfremmelse da være nærliggende medielogik??!!!

  Nu har de en gang, en aftale om x antal kronikker om ugen, eller hvad de nu måtte producere. En omgang forceret tomgangssnak. Kejserens nye Klæder.

  Medierne skal muligvis genopfinde sig selv – men langt det meste er affald. Støj. Og vi har produceret en endeløs række af selvhøjtidelige djøf’ere, journalister og lignende – der absolut intet bidrager med til samfundet! Men er vant til et liv på solsiden, som de ikke vil give fra sig. I bedste fald gentager de sig selv. I værste; gentager de hinanden. Lad dem få et job – og lad dem blogge, skrive læserbreve med mere i deres fritid, hvis de har så meget at berette om. Særligt når de har et forhold til andet end deres lille, sammenspiste verden af Kbh K. og kulturelite. Lad falde hvad ikke kan stå!

  Hvordan (så mange!)/man kan leve af at være professionel blogger er et tegn på, at der er noget virkelig galt i samfundet. At de så oveni købet er liberale og har den tro på, at de er enormt ‘selvkørende’, iværksættere og slet ikke har brug for de fagforeninger, der har skaffet dem de ublu takster som freelancere også bruger, er krampagtigt pinligt. -Fordi de en gang i mellem laver et interview med en af deres semikendis-veninder til et dameblad, gæsteforelæser, holder et foredrag eller bliver professionel kommunikationsrådgiver. Christ!

  Blottede for selvindsigt, er hvad de er, de liberale løvinder. Vi gider ikke høre med om café latte, personlige trænere, yoga, stresshåndtering som I er helt på toppen med – vi vil høre om de erhvervsresultater, der i det hele taget retfærdiggør, at I fortjener at høres. Sjovt nok er de virkelig seriøse erhvervskvinder ikke at finde i de blogs – som forfattere af endeløs ligegyldige kronikker og skriblerier, der skulle have været forblevet på deres private Facebook-profil.

  I en en parodi. Kliché. Kloner af hinanden. Hvis I blev lidt mere ‘Jer selv’ og droppede designerlivsstilen, var I måske værd at høre på. Jeres løftede pegefingre hører hjemme i Jeres dameblade. Ikke i aviserne. Piger, vi vil til enhver tid gerne høre på Jer, hvis det var fordi, I havde noget som helst at sige, der havde en værdi for andre end Jer selv. At have været flittig, fået gode karakterer og kunne sin kommatering er ikke nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Det eneste de sølle medieludere fra generation X er i stand til, er at bekræfte hinanden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vagina Dentata

  ASH – Hvem helvede har du kneppet for at få adgang til spalterne med dit Alt for Dåserne-ævl? Kvinden kan jo hverken skrive, endsige gøre sig som sexobjekt. Til det formål er madammen ganske enkelt for gennempulet…

  Angela Brink – Er det ikke hende der skriver om cafe latte og speltboller i Østerbro Lokalavis? Det siger vist det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • saxo

  –3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tsn

  Skøre kælling. Jeg har aldrig underbukser på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nummi

   Har jeg heller ikke. Medmindre jeg skal i Netto, og dog…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrik

  Bethany, din adoptivsøn hedder Adolf kan jeg forstå. Jeg så nogle klip med en Basher Henrik på youtube, er du sikker på at det ikke er Adolf som laver ballade med elefanthue på? Håber du har styr på ham. Mvh stikker Ulrik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stensom

  ASH er nutidens snedroning. Hun er en yndefuld, smerteløs kvinde, som er pil rådden indeni.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LOC

   Yndefuld? Hun er en elefant på besøgt hos Royal Copenhagen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Hun der da hverken yndefuld eller køn, men en flirtende jysk tranlampe, der bilder sig ind, hun er københavner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ASH er en flot dame. Det kommer man ikke udenom. Om det så hjælper på det indvendige kan jo diskuteres.

   Velbekomme

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gnæk Gnæk

   Tja, grimme prostituerede har problemer med omsætningen.
   Men:
   “Hun haver så nyeligen regnet galt
   For hver som faldt
   Var end en galt
   uden spelt.”

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrik

  Haha. ASH spiller jo med fordækte kort, vil godt diskutere debattonen på nettet. Det var vist kun et forsøg på at få ram på Bethany. Sig mig lider hun af storhedsvanvid ? Underbuksemenneskeindlægget var grimt. Nej, stødende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LOC

  Du fanger momentet og går ikke hjem i nat. BF fucking rules! Touch down!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Touché!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fra Klynkekusser til Klynkeklunker