Hvad vil du, Sanne Søndergaard?

Gingerbusk

Tidligere udgivet på SE og HØR.

Sommetider bliver Bethany træt. Således også i denne uge.

Sanne Søndergaard (feministisk stand-up type) har fået klasket et billede af sit røde kussehår i Politiken for at provokere pøbelen, og man må erkende, at det lykkedes. Vorherre bevares, det er lamt! Man kan jo ikke engang se Abyssen, men Hr. og Fru Danmark fik i fællesskab Citronmånen galt i halsen, og himlede op, så Bethany var nødt til at lægge intravenøst drop med Fernet i dagevis.

Bethany begriber ikke al den palaver. Tag jer dog sammen, snerpede Åndsboller. I trænger fandme til diller og udblokning (Undskyld, Henningsen, nu skrev jeg det igen) hele bundtet! Det er kussehår, vi taler om! Ubehagelige kussehår godt nok, men alligevel…

Og så sidder Bethany sgu på lokummet, og bliver småirritabel i tarmen over hende Gingerbusk. Jovist, hun dækker sig ind under sin titel som stand-up’er, og skal dermed formodes at være sjov, men i virkeligheden er hun jo bare en vred feminist (Hvorfor er de altid så pissesure?!), der har fundet en ny måde at prædike på. Fred være med det, Bethany kommer oftest godt ud af det med de typer,men når jeg læser hendes artikel, får jeg den opfattelse, at hun gerne vil sætte dagsordenen for, hvordan en kusse skal se ud, og det pisser mig af. Ingen skal sgu komme og fortælle Bethany, hvordan en kusse skal se ud. Det bestemmer jeg for helvede da selv.

Bethany plukker kyllingen, for Bethany modtager størst glæde ved sex, når den er fucking kronraget. Det bliver jeg ikke mindre ægte af. Mindre mig selv. Eller mindre kvinde! ”Jaaamen, man ligner et barn, hvis man barberer frikadellen, og det svarer jo til, at mændene tænder på børn, og dermed er pædofile.” prædiker femierne i kor, så jeg er nødt til at ørle morgenens havregrød og akvavit op. HVAD? Tag jeres skrævhår og kast jer i fællesskab ud fra en bro. I er kraftedemig syge i potten, og hvis I tænker sådan, er det fandme da jeres tankegang, der er fucked up forskruet. Stil jer venligst i kø til en lobotomi, og lad os andre nyde vores sexliv. Med eller uden hår. Jeg shaver da også pikkemand på mine ofre, da den på den måde synes større, hvilket kommer alle til gode. I særdeleshed Bent Betjent og Ole Thestrup. Det betyder sgu da ikke, jeg tænder på mindreårige. (Vi tæller ikke episoden med buddrengen med. Vi begår alle fejl, og jeg bagte ham da en svesketærte bagefter).

PS. Spørger I Bethany, er det denunderfløjtemig en afvej uden lige, når man har behov for at smaske skræv- eller armhulehår i synet på folk, for at understrege sine meninger.

PPS. I forbindelse med denne klumme forsøgte jeg at vedhæfte et billede af Abyssen under en omfangsrig barbering, som et slags forsøg, men SE og HØR mente ikke, det var en god idé. Det begriber jeg ikke. Når nu vi ved, at fisser sælger – Ikke mindst Bethanys, skulle jeg hilse og sige. Selvsamme billede, sendte jeg i øvrigt til Morten Resen i håb om en One Direction koncertbillet. Er skuffet over den larmende stilhed fra hans side.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvad vil du, Sanne Søndergaard?