Få lige styr på jeres prioriteringer, Grødhoveder!

Meningsfissen Dan Rachlin

Kan forstå på det hele, at meningsfissen Dan Rachlin har fået suttet så meget gump i dag, at det svarer til en aggressiv Lene Hansson tarmskylning – godt med venner på Facebook, hva’ Dansemand! Kan desværre ikke begribe at dele linket fra hans Facebookvæg, hvor han sidder og flæber over, at nogen måske har ytret noget grimt om ham, men er du vimmer, hvor kan den “mand” blive ynkeligt pigesur, og det ser altså grimt ud, når man selv har det med at lange ud til højre og venstre. Det svarer jo til, at Bethany skulle sidde og flæbe, hver gang nogen beder mig om at snitte håndled.

Sommetider forbander jeg Facebook langt væk, når jeg igen og igen bliver udsat for bristede illusioner om folk, jeg plejede at bryde mig om. Folk er jo i virkeligheden både gale, ignorante og opblæste hundehoveder med egoer så store som elefantmandens klunker! Saftsusemig op ad bakke det her cyberliv. Jeg trænger til en dram!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Få lige styr på jeres prioriteringer, Grødhoveder!