Blogstilstandens måske værste mor

Selvudvikling mig i røven

En anden “blogger” jeg overhovedet ikke orker, er Louise Ariesen Rams. En eller anden ligegyldig, yogadyrkende, selvudviklende kælling, der ikke fatter, hvorfor en given arbejdsgiver gerne vil vide hvad hun kan, inden han ansætter hende. Ja, det er sgu da også underligt!

Damen har skrevet en bog om at bo et år i Vietnam. Vorherre bevares, siger jeg bare! Og nu er dullen bange for, at kun hendes mor vil købe bogen. Jeg er sgu ved at tro, at din frygt er reel nok, dame. Hvis bogen er lige så dårligt skrevet, som din blog er, så er du fandme på røven. Og hvem helvede tror du egentlig gider læse om dit selvudviklende år i Vietnam?? En bog om Bethany på lokum ville sælge bedre.

Ville egentlig ha’ skrevet meget mere, for damen pisser mig sgu af,  men det må I ha’ til gode, for jeg er på landet m. alle ungerne og dyrene. Får også besøg af min adoptivsøn, som jeg kom til at adoptere ved en fejl. Og man kan jo ikke bare aflevere dem tilbage. Desuden er der skide langt til Rumænien. Men det er ok. Han elsker kage og kakao, så det skal han få. Han hedder i øvrigt Adolf. Mest fordi jeg ikke orker de der trendy børnenavne.

B.

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Blogstilstandens måske værste mor