Meningsfissen Dan Rachlin

Masterchef og Pseudokendisser

Sidder lige og spekulerer over noget, mens jeg kigger på næste uges tv-program og nedsvælger dagens oplevelser i dejlig kombination med en flaske Fernet. Men altså, hvad skulle Masterchef gøre, hvis der ikke fandtes så mange medieliderlige, semikendte nulboner i Danmark?

Personligt mener jeg, at både Masterchef og pseudokendisser burde udgå af tilværelsen. I selskab m. de mennesker, der har fundet på, at der skal puttes fucking lakrids i revl og krat af spiseligt væsen! Vorherre bevares! Kunne måske forstå, hvis det var Fernet…men lakrids?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Meningsfissen Dan Rachlin