Bethany som Cremedronning

Håndsæbe til Pøblen

Bethany er no angel (har ikke en vinkelmåler). Om det hersker ikke tvivl. Jeg er skyldig i alt og lidt mere. Måske også i de hidsige og ikke mindst svinske kommentarer, der opstår i mit kølvand. Det synes mange ofte at mene, og selvom jeg er født ligeglad, kan man vel godt tænke over den slags en stille aften, hvor Fernet-flasken nok nærmere er halvtom end halvfuld.

Når jeg skriver, som jeg gør, mener jeg det. Fra stort begyndelsesbogstav til punktum. Og fejlagtigt antager folk, jeg er sjov – eller forsøger at være det. Sarkastisk, syg i roen og harsk, ja, men denunderlynemig ikke sjov. Må jeg være fri! Jeg synes rent faktisk, at Angela Brink er en smatso med dårlig ånde, Lasse Rimming en højrøvet idiot, der aldrig har været sjov, og Joachim B. Olsen et dumt svin, som burde pakke mandepatterne sammen og flytte til et land, hvor de er vilde med nedladende idioter. Flyt dog, dit fede Fuckhoved! Og når alt kommer til alt, så er min holdning jo netop, at Blogstilstanden, Mediegalskaben, Meningsfisserne og øvrigt lort er ved at drukne i overfladisk candyfloss og velpoleret pis. Jeg er fucking træt af det! Og når nu jeg er så træt af det rosenrøde, hjælper det vel ikke, at jeg sletter alle upassende kommentarer på min blog, Twitter og Facebook.

Men jeg kan skam godt synes, visse ting er vanvittige som eksempelvis tilsvininger af andre menneskers børn og trusler om vold og dets lignende ubehageligheder. Dog accepterer jeg de perfide, nederen, fucking trælse lortekommentarer lige så vel som det modsatte. Sletter jo heller ikke pinlige brunnæsekommentarer, som får mine ligtorne til at bløde. Der skal være plads til det hele – stort set. På nær under PMS og brandert. Dér sletter jeg som en sindssyg. Ja, det gør mig faktisk en anelse liderlig. Lidt diktator er man vel altid.

Men I kan jo lide det sådan. Med vold, vanvid og vulva. I vil se blod og gider kraftedemig ikke høre om Bethany, når hun er tænksom, tvillinger på 2, datter på 4½, adoptivsøn Adolf og 2CV’en. De andre skal ha’ tørt på hellere i går end i dag, så I har noget at skælde Bethany ud for, men samtidig noget at komme i underbuksen i sand fryd over! Det er okay. Bethany rummer bredt på den måde, men hvad, jeg ikke forstår, er, at I i jeres iver efter drama ikke kan finde ud af at stå ved det. Hvorfor findes der så fandens få mennesker, der tør indrømme, at de er vilde med at dyrke had og verbal henrettelse? For det er I jo alle – lige fra Anne Sophia Hermansen til mennesker med hjerne – og jeg har kraftedemig intet problem med det. Bethany sover fint om natten, men det gør I ikke. Ellers ville I jo stå ved jeres behov i stedet for at skrive til mig i al hemmelighed eller have henholdsvis en ’rigtig’ og en ’falsk’ kommentatorrolle, hvor den ene tager sig af det acceptable og den anden rivejernsmeningerne.

Nårh men, når tåbelige fjolser har travlt med at svine Bethany til for JERES lort, tager jeg det med oprejst Fernet-flaske. Man har vel brede hofter. Dog er det krafthelvede sært. Hvordan kan vi som voksne og berusede mennesker have så travlt med at smide om os med ansvarsfralæggelse? I kommenterer som andre, end I er. De bliver sure på Bethany over noget, I har gjort, og alt imens kan I allesammen vaske hænder. For Bethany startede. Er Bethany virkelig det eneste selvansvarlige menneske (udover Darth Vader) i denne verden? Det ser kraftedemig sort ud, folkens!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethany som Cremedronning