Masterchef og Pseudokendisser

Masturbér til Stripperstang Kronborg

Normalt er der intet, der kan få mig op ad gyngestolen en søndag aften i bedste sendetid, medmindre vi taler om udsigt til monsterpenis eller gratis gåsebryst fra bageren. Nuvel, ingen regel uden undtagelse, som præsten sagde til kordrengen, da han en søndag efter højmesse penetrerede knejtens rektal uden smørrelse. Bethany har nemlig modtaget et link fra lorteavisen, som jeg ikke kan lade gå ubemærket hen uden at få spoleret min ellers så rolige nattesøvn.

Vi taler om Stine Stripperstang Kronborg, som jo ikke er ukendt på Bethanys sider, da jeg, trods min kærlighed til kvinder, ikke kan udstå skøgen. Så er det på plads, helt stille og roligt. Stripperstangen er udelukkende kendt for at smide tøjet på 25 sindssygt enerverende måder, og det endda uden at have en skid at byde på. Jovist, der er kommet lidt plastik til, så hun nu ligner alle de andre billige skøger fra Østeuropa, men det er jo ingen sag at køre lortet hjem på falsk patværk, vel?

Men til sagen: StripperStine har angiveligt oprettet en profil på Facebook til ALLE de mænd, der finder hende uimodståelig, og bare vil have lov til at sidde og rive sig hårdt i pjorten til hendes nøgenbilleder. (Findes der andet end nøgenbilleder af dullen? Næppe). Nu kunne vi godt tage en pause og blotte vores tandhalse i et grin over hendes øjensynligt store mandlige fanskare, men det ynkelige er, at det nok skal passe, hun har sådan en. Mænd er nemme på den måde, og det har jeg egentlig ikke lyst til at holde imod dem. Det er dejligt forudsigeligt, og det kan være ganske rart. Lidt ligesom  hakkebøf med løg og rødbeder. Personligt ville jeg hellere masturbere til synet af en daggammel ostemad, men lad det nu ligge.

Det sjove er (udover at hele artiklen er en joke af dimensioner), at Kronborg forklarer, at hun gerne vil dele sine profiler op, således at det ikke bliver uartigt på den private side, hvor der figurerer både familie og meget unge mennesker. Derfor er det praktisk med en kendisprofil og en stripperprofil. “Undskyld, StripperStine, men forsøger du at bilde Bethany og pøblen ind, at du overhovedet er kendt for andet end at være en tarvelig stripper uden andet at byde på end en luderdans på brandmandsstangen, mens du smører dig ind i unævnelige væsker?” Du er ikke en kendis. Du er en stripper, og den eneste årsag til at du begår dig på de kulørte pressesider er, at du åbenbart guffer noget seriøst gren på nogle hjernedøde journalister. Artiklen på Ekstra Bladet er skrevet af Jan Körner – point fucking proven (en gaffel i røven på provsten giver point). 

Og ret det får Bethany, da jeg som den skarpe hjerne jeg er, taster mig ind på Kronborgs privatprofil. I synet på mig springer et par spærreballoner af nogle plastikkasser, der truer med at sprænge en bikini. Jamen, jeg kan da godt se behovet for en onaniside, når nu din “private” side er SÅ tækkelig, din hjernedøde kran! Tag dog noget tøj på, bare en gang imellem, og lad som om, du kan tænke lidt. Du skal nok få point for forsøget!

Bethany græmmes, men glædes over, at der også i dag er en årsag til at slå sig på flasken. Skål!

Information til Grødhovederne: I må gerne gokke til mine billeder, selvom jeg ikke har en særlig profil til begivenheden. Jeg ved, I vil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Masterchef og Pseudokendisser