And the winner is...(Ænder i vin og is)

Kay vs. Bethany

Bethany kom på sin SE og HØR-blog til at skrive lidt sandheder om “For gustne til låååve”-typerne. Kan læses HER

Kay var umiddelbart uenig i min påstand om deres manglende lækkerhed og intelligens, og Bethany må indrømme, han kom med nogle valide årsager til, hvorfor han er både lækker og intelligent. Kay udtaler:

“- Jeg går op i mit udseende, træner flere gange om ugen og har meget selvtillid. Og så skiller jeg mig ud. Jeg klæder mig i det, jeg synes er pænt, bruger mange farver og halskæder, og så kan jeg finde på at have solbriller på, når jeg handler ind i Føtex. Alt det lagt sammen gør, at jeg er lækker, fastslår han. 

At han skulle være småtbegavet, afviser den brystglade Randers-fyr også. 

– Jeg er ikke dum eller har en lille hjerne. Jeg er selvstændig. Jeg har mit eget firma og en bil, og det kan man ikke, hvis man er dum, siger han og forklarer, at folk muligvis forveksler hans ligefremhed med dumhed.”

Havde jeg dog bare vidst noget før, at det var halskæder og solbriller i Føtex, der gav point på lækkerhedskontoen.

Tak, Kay. For at slå Bethanys sandheder fast med syvtommersøm. *Røv-ikon*

Resten af indlægget om Kay, kan læses HER.

1 kommentar

  • Nete

    Hahahahahahaha tænkte præcist det samme :D! Jeg er heller ikke dum for jeg har en bil! Så kan man åbenbart ikke være dum.. Tak kay… De udtagelser der gravede dig bare endnu længere ned som nexus taber!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

And the winner is...(Ænder i vin og is)