Sygemelding fra Bethany

Bethany om Facebook

Tidligere udgivet på SE og HØR

Bethany havde egentlig tænkt sig at begå et fantastisk blogindlæg, der ville overraske alle Grødhovederne: At skrive noget positivt om en Realityretarderet.

Vi ser nemlig ”Horehotellet”, hver aften, her på Klinikken, og Torben Tut fra stue 3 havde afsløret for os, at en vis Maria Hylleberg Pina Colada (Noget i den retning) ville entre hotellet i mandags. Hende kender Bethany fra Facebook. Sød pige, der umiddelbart virker til at ha’ ben i andet end kyllingeskroget. Måske er det den manglende Fernet, måske er det fordi, jeg fik monsterpenis i går, men jeg så frem til at skrive noget, som var mindre bittert end vanligt.

Men så var det jo, jeg så Horehotellet. Og jer, der også har set det, ved godt, hvorfor jeg ikke kan skrive det indlæg. For helved’, Pina Colada, glemte du hjernen hjemme på Damhuskroen? Som om, det ikke er mere end rigeligt, at vi skal trækkes med den vanvittigt belastende Kronborg? Hvor meget mere, skal mine nerver kunne bære…uden Fernet?

Nåhmen, så må jeg jo ty til mine notater om Facebook. Jeg har skrevet dem på servietter, de dage, hvor det skal se ud som om, jeg arbejder på mit 12-trins program (De må jo kraftedemig være idioter, hvis de tror, Bethany kan magte den slags! Så snart jeg er ude herfra, skal det fejres med Fernet!)

Hæmoridefremkaldende hejs om Facebook:

Forstår ikke:

– Poke suggestions?? Altså, forslag til, hvem man skal prikke på Facebook (!!) Facebook opfører sig saftsusemig som en virtuel støttepædagog. Er så skidetræt af alle de pokes fra filejser, der tror, det er den nye måde at invitere til hor på. Hvad skal man overhovedet stille op med dem? Burde den feature ikke bare automatisk ophøre, når man fylder 18? Hvis I vil lave den dyre, så send dog et dillerbillede eller spørg!

– Forslag til nære venner. Facebook skal sgu da komme her og foreslå mig, hvem jeg skal være nær ven med. Undtagen når Kaas-kæppen og Burhan G bliver foreslået. Så er det ok.

– Parprofiler.

– Typer, der befriender (besudler?) alt og alle. Som om antallet af Facebookvenner skulle være lig med rangen af popularitet. Gustav har næsten 178.000 venner/followers. I rest my case (Jeg sover i kisten som dem i Twilight).

Forstår virkelig ikke:

– Tosser, der sender mig venneanmodninger, selvom jeg flere gange har set dem svine mig til på andre folks vægge. Hvorfor gør man det?? Er det noget submissivt?

– At nogen virkelig tror på den dér ala “Tryk her, og find ud af hvem, der stalker dig på Facebook”. Som om! Brug dog indersiden, tåbe.

Hader mest ved Facebook: 

– Statusopdateringer om børn, der har skidt, hostet, brækket sig eller spist en is for første gang. I det hele taget folk, der har glemt, de er andet end forælder til snottede, lille Emma/Oscar/indsæt selv passende navn. Konsistensen på jeres ungers afføring rager os andre en skid!

– Røvslikkerne. Gro dog egen mening! Jim Lyngvild har ufatteligt mange af slagsen.

– At man ikke kan skrive ‘gigantdiller’ uden at blive slettet. Gigantdiller er altid positivt ment.

– Folks billeder af ligegyldigt mad, der til forveksling minder om Gårdkattens opkast.

– Smarte typer, der tagger sig på diverse in-steder som MASH, Pastis og Café Victor. Jeg er pisseglad med, hvor du dåser rundt for at blive set og opfattet som vigtig. Nulbon.

– freaks, der tagger sig i Fitness-centret. But why?? “Se mig, jeg træner”? Skulle Bethany så tagge sig ved bageren, hver gang hun æder et gåsebryst?

– Grupperne. Dem man tvinges ind i. Ved godt, der er en metode at slå lortet fra. Jeg kender den bare ikke. Og jeg gider faktisk ikke at blive tvunget i gruppe med nogen. Det lort sluttede fandme med sidste eksamen.

– Bovlamme kædebrevsagtige opdateringer, der slutter med “Del hvis du er enig…”, “Del hvis du også kender en, der har kræft”, “Del hvis du elsker din halvfætter..”, “Del hvis din hamster har fede kinder..” osv. osv.

– Fremmede mænd, der forveksler Facebook m. Scor.dk (Pikbilleder kan til nød accepteres. Hvis de vel at mærke er 20+. Jim og jeg forlyster os ofte til dem).

– Invites til diverse Shitville-spil. Bland mig dog uden om jeres fucking farm!

Undrer mig også over:

– Hvorfor det er så svært at slette folk, man ikke magter i det lange løb. Lever med alt for meget idioti, fordi jeg er for god af mig. (Jo, de bliver kede af det, når jeg unfriender dem! Jeg er jo Bethany.)

– Hvad jeg overspringshandlede med før Facebook (og Chatroulette)

– Folk, der ‘liker’ egen status. (Og egne billeder). Hvorfor?!

– Par, der befinder sig i samme rum, men alligevel fører samtale via Facebook. Helst med så mange “Skat”, “Nuser” og :-) :-) <3 <3 som muligt. Hvis I er så vilde med at vise kærlighed offentligt, så lav dog en webcam-seance på Scor.dk. Jesus!

– Folk, der ikke er på Facebook. Bliver instant mistroisk overfor de typer. Alle er da på Facebook, medmindre de har noget at skjule!

På den anden side:

– Forstår jeg godt, hvorfor folk bliver trætte af Facebook. Kan eddermanemig hidse mig op derovre. Der er så skide mange uduelige, hjernedøde folk på Facebook. Og de er det jo lige op i mit åbne ansigt.

– Hvis man ikke er der, slipper man for at unfriende folk – og dermed såre deres følelser.

– burde man også lave mere fornuftige ting. Bolle og drikke Fernet fx

Vil nok altid ha’:

– Had/kærlighedsforhold til Facebook. På samme måde som med kulhydrater, Skovfogeden og Ole Thestrup.

Skål!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sygemelding fra Bethany