Hjernedøde ekspertudtalelser og kærlighed til Claes

Få lige styr på jeres prioriteringer, Grødhoveder!

Nu ved jeg godt, jeg er bagud med nyheder, men sådan må det nødvendigvis være, når man er abroad (en luder). Jeg kan forstå, at folk er i færd med at udvikle 3. verdenskrig over en aflivet giraf, hvilket jeg ikke vil komme nærmere ind på her, men nu må I altså se at få jeres prioriteringer i orden! I skændes over en giraf, alt imens Mascha BlankoBlondie Vang åbenbart er Danmarks dejligste OG Danmarks mest googlede person. Hvis noget er bekymrende, er det kraftedemig da det! Vorherre bevares! Det er snart på tide at vende hjem, inden skuden synker.

Relevant (men meget skræmmende link) http://www.seoghoer.dk/Nyheder/Kendte%20DK/Mascha%20Vang%20dk.aspx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hjernedøde ekspertudtalelser og kærlighed til Claes