Spejlblanke Realityidioter

Varmer op til ferie med ny flirt

Som overskriften siger: Bethany varmer op til ferie. Har været i byen og købe det mest nødvendige allerede. Bethany er altid på forkant. Fernet, glidecreme, afløbsrens og Bastogne må bare aldrig mangle, når man holder ferie. 

Nåh, men midt under indkøb blev jeg sørenspillemig fristet over evne. På de sunde rækker skuede mit skarpe øje en vare kaldet “Hel spelt” (Magter det næsten ikke). Det gjorde mig simpelthen så rasende, at jeg var ved at skide sure fugle! Kan man nu ikke engang handle hos den lokale købmand uden at skulle forholde sig til spelt? Ja, jeg spørger bare! Bor for helvede ikke på Østerbro, og det er der kraftedemig da en årsag til.

Jeg følte mig derfor nødsaget til at handle på sagen, og helt tilfældigt havde jeg min hæklenål i muleposen (spørg ikke, men sådan en er altså god, når man har knuder i kussehåret). Og så tog Fanden sgu ved mig. Prikkede hul i de fire forreste poser, og spelten væltede ud som maddiker af et råddent lig. Følte mig som en anden Voodoo præst under episoden. Og det føltes dælme godt! Måske man skulle læse lidt op på Sort magi, inden man glemmer alt, man har lært. Bethany har trods alt været i lære hos en Bokor, dengang hun var ung.

Anyway (alle veje fører til Fernet), hvis der et sted på Østerbro sidder fire Speltkusser med ondt i organerne, så ved I nu hvorfor. Opsøg hellere læge.

Det har i sandhed været en god dag, og Bethanys nye flirt er selvfølgelig endt i Se & Hør igen! Det er også ham, jeg skal holde ferie med. Det må jeg hellere lige ringe og fortælle ham.

Bethanys liv er spændende og velsignet på den måde.

12 kommentarer

 • Anonym

  Er der nogen der ved hvor B skal hen på ferie?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virgilio Haufniensis

  Knuder i kussehåret og en hækle-nål er ej at kimse af- især ikke kombineret med en aubergine, noget glidecreme og en stangstiv runkepind. Velbekommen, lige ned i gabet!.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Anita Andersen

  Hahahahahahahahahah!

  Mon ikke Frk. Nyströmning bliver en smule bister nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja hun kan i hvert fald dyste med Bethany, om hvem der er mest våd i bomuldstrussen! Bortset fra jeg ikke tro Lene går med bomuldstrusser…

   Jeg synes nu pilou skal tages til nåde, frem for sang drengen.
   Der havde Bitterfissen fat i noget godt råmateriale!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Dine links er ligesom at åbne pakkekalender til jul. Man bliver helt varm om hjertet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvorfor er jeg slet ikke i tvivl om at B har stukket hul på speltposerne med en hæklenål.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mors Dreng

  Det er et ondsindet rygte, at jeg i en periode på 7 år og 19 dage, dagligt onanerede tre gange til den video.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Men du skal ikke høre et ondt ord for det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Spejlblanke Realityidioter