Kære Skrævbog - 22/4-12

Luder for likes

Bethany har erfaret, at man ovre på Twitter – i modsætning til fæcesnovellen – må skrive alt, hvilket naturligvis appellerer til min beskidte pen. Og Abyssen. Den ene mere beskidt end den anden. Men det skal ikke kun komme an på glæde i de nedre dele, for man lærer faktisk lidt af hvert derovre, hvilket jo nødvendigvis må komme jer, Grødhoveder, til gode. En eller anden skal jo oplyse grøftekanten. Derfor skal vi lige ha’ en omgang gætteleg. Gæt en kendt – eller Danmarks største luder for likes. I får to ledetråde:

Hvad siger I?

Pinligt! Også så det batter! Den er Bethany helt med på. Er saftsusemig da til at knække sig over. Og selvfølgelig gættede I rigtigt. Naturligvis Casper Christensen. Og jeg må helt ærligt erkende, det knuser mit hjerte. For I var jo alle vidne til min kærlighedserklæring til selvsamme her forleden dag. Stor diller, frisk på mænd..Ja, så kender I Bethany. Og så taler Abyssen! Men det dér er sgu ikke til at arbejde med. Kraftedemig da en tiggerdreng af en anden verden. Og hjælp fik han endvidere. Endda fra den fantastiske LOC.

Mage til analgufferi skal man fandme lede længe efter. Og det kan jeg godt sige dig, Liam! Spindoktor Preben er dælme gået ned med kronisk depression og løs tarm på grund af det stunt, og det siger ikke så lidt. Dér har han gået i snart et årti og kastet håndtegn til 8210, og så byder du ham det!! Vorherre på das! Du kan simpelthen ikke være det bekendt.

Og det stopper kraftedemig ikke:

Bethany tænker: Hvis man virkelig er den ubestridte konge af Comedy, så behøver man sgu nok ikke sidde der og tigge om followers som en anden liberalistkusse for opmærksomhed. Så får man den – helt af sig selv! Og Casper, den sidste er simpelthen for latterlig:

 

Bethany er ikke nede med med brunnæser, og det er du, Casper Kuvøseguf Christensen! Som Den Falske og så mange andre lægger du dig i mit kølvand helt uden at fatte, at I aldrig kommer foran ved at gå i andres skridt. Ej heller Bethanys, selvom mit skridt er uovertruffent. Man begynder at ane, at der er noget om snakken: Det går ned ad bakke…

 

Tak for samarbejdet til Spille-automater.com

6 kommentarer

 • Berit Anita Andersen

  Liam er tilgivet. Alle har retten til at rage reklamerdollars til sig. Siger det bare!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DMC

  Elsker BB & CC, men FB smager jo af lort for H-dada, kom med lidt ærlighed ind i ml. blogfuckhumøret, Find nu ud af noget med det der, som alligevel ender med at være x-factor XI for s…. da! Ved ikke hva’ fa’en det ka’ være andet end CBB + 1 C, forhåbentlig kombineret med en ganske god del portion nordisk a la la la ØL. (ik’ no’et cart ici).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Casper C. skrev følgende på Facebook i går:
  “Jeg har hørt at der er én der udgiver sig for at være mig på Twitter – jeg håber i det mindste han er sjov, men det er altså ikke mig.”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næppe...

   Hvorfor skulle man udgive sig for at være C.C? Det svarer jo til at udgive sig for at være selvdød gnu…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aner det ikke. Folk gør så mange mærkelige ting, som ikke umiddelbart lader sig forklare.

   Jeg kom bare til at tænke på den statusopdatering, jeg havde set på Facebook i går, da jeg læste indlægget her. Tænkte det var oplagt at nævne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SP

  Lider en stille og smertefuld død…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kære Skrævbog - 22/4-12