Erektionsen

Bethany kommer Oliver B. til undsætning

Bethany elsker den fine sladder fra Se & Hør. Går kraftedemig til frisøren konstant for at læse det lort. Nåh, men Se & Hør bringer i dag en historie om sprøde Oliver Bjerrehuus. Ham den toplækre model, som Bethany ofte har i tankerne, når jeg masturberer med min tilkalkede bruser. Jo, kalk skal der til. Det må I tøser give mig ret i. Altså dem af jer som stadig har gang i underlivet på den rørige måde. 2100-speltkusserne fatter næppe pik og bjælder. Men nu skal det ikke handle om onani. Fik sgu nok af vanvittige Erektionsens mentalgokning i går.

Nej, vigtigere er det, at Bethany sommetider er lige lovligt hurtig på aftrækkeren. Det må indrømmes. Eksempelvis fik Bethany i går klasket en historie i synet omhandlende Oliver B., der skulle ha’ banket sin kæreste gul og blå. Bethany så rødt, det gjorde hun! Mænd, der slår, skulle – fastspændt ved pik – hænges op i en flagstang og fires ned i små ryk. Og i et øjebliks vrede spyede jeg disse ord ud: “Store fede nar af en klam idiot! Om EB har overdrevet historien, er jeg kraftedemig ligeglad med. Man slår ikke på kvinder. Og så er den ikke meget længere. Oliver B. er hermed slettet af Bethanys lækkerhedsliste. Fuckfjæs!” (Lorteavisen EB havde stjålet historien fra Se & Hør. Det er derfor de er nævnt. Og så fordi jeg var bankestiv. Det er jeg stadig.)

Nåh, men der gik ikke længe, før en kilde helt tæt på Oliver skrev til Bethany og berettede, at historien ikke var sand. Og Oliver B. fandme er det mest rolige gemyt og rigtig meget Zen. Det ved Bethany ikke hvad betyder, men jeg tror på, det passer. Kilden  er som sagt pålidelig og Bethany magter heller ikke, at lækre Oliver skulle være en voldelig satan i virkeligheden. Nej. Det forholder sig vist snarere sådan, at kæresten, som er lidt af en hysterisk kran (det ved vi alle), gik berserk på Oliver. Måske med en frossen kalvemørbrad, man ved det jo ikke, og i stedet er kommet til at ramme sig selv lige i fjæset (så kan du kraftedemig lære det, Ho). Det er derfor, naboerne har set lidt blod i hystadens mundvig. Sådan en mørbrad slår immervæk hårdt.

Og måske passer det, at der var larm og turbulens (dejligt ord)i lejligheden, men det kræver fandme også sin model af en mand, at stoppe en hysterisk kælling i karambolage med en kalvemørbrad, og som i øvrigt er gået vanvidsamok. Det ved Bethany. Det siger mændene henne på bodegaen selv, når Bethany smider hæmningerne og byder op til boksekamp som en anden Linse Vanvidspat Kessler. Så ro på. Alt er godt. Udover at hende kæresten nok skal slappe lidt af med det frosne kød en anden gang.

Kraftedemig synd for Oliver B. sådan at blive hængt ud som voldspsykopat. Bethany kommer til undsætning. Du kan takke mig i naturalier, knægt. Bethany er god på den måde. Og jeg synes ærlig talt, at du trænger til en kronisk pause fra din hystade af en kæreste.

21 kommentarer

 • justicia

  Blandingsmisbruger, borderlinevoldspsykopat, og med en manipulerende, virkelighedsfjern mor, som prøver at gøre op for årtiers omsorgssvigt ved at skrive forsvarsklummer i EB i håb om at flytte fokus fra sønnens sociopatiske karakterafvigende adfærd. BitterFissen har lige mistet en trofast tilhænger. Fy for satan, pålidelig kilde, as in?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Du var vist ikke så skide trofast, hvis du skrider pga. et indlæg. Vel, Åndsbolle?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Lækkermås Oliver måtte sgu da nok slå mig i måsen når som helst han skulle lyste… sådan er det!!! Send den hystade af en færing hjem og overlad Ollie til mig….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man slår ikke på kvinder. Og så er den ikke meget længere.

  Ligestillingsministeren gør sig da også store anstrengelser for at komme uvæsenet til livs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym Anonym Anonym

  At få Bethany til at forstå noget, er som at knalde for at blive jomfru igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Det er sgu da jer, der ikke fatter pik og bjælder. Klaptorsk

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Ja, med selv dumme mennesker kæmper guderne forgæves. B, du er sgu om nogen et episk selvmål af dimensioner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • med selv dumme mennesker kæmper guderne forgæves

   Det er der råd for. Humanisterne kalder f.eks. bare deres godter for kloge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tjalfur

  Enhver der har været sammen med hende ved, at hun er en besidderisk og jaloux fruentimmer, der har mindreværd i forhold til O. I øvrigt er vi en del, der hæler mest til en teori om, at hendes enorme mundtøj er kommet i klemme i dørkarmen, da hun glemte at gå sidelæns i gennem i kampens hede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Han burde trøste sig i Bethany. Jeg er jo ledig nu hvor Pilou og jeg har slået op.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Du er blevet omtrent lige så ligegyldig og ordinær som blancobitch og alle de andre grødhoveder. Hvor der mangler kant, mangler der fantasi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Og til alle jer andre. Bliv ved med at fodre jeres indsigtsfulde liv med Se & Hør, Ekstra Bladet og Billedbladet. Det ser og lyder til, at det gør jer så godt. Eller… I kunne jo også starte med at få jer noget sex. I lyder virkelig til at trænge til det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Du er jo heldigvis ikke tvunget til at læse med, Åndsbolle

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Skal man have en mening om noget, kræver det, at man først læser det, man vælger at udtale sig om. Men lettest er jo altid bare at kværulere, især om noget og nogen, man ikke aner en skid om. Men sladder er da også suuuuper fedt.
   Åndsbolle, tsk tsk

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jensen

   Jeg hylder mangfoldighed.
   Jeg ville hellere miste et lem end undvære dine indlæg.
   Og så er det altså ikke til at overkomme at sætte sig grundigt ind i alt det, man har at brokke sig over. Der skal også være tid til børnene og købe ind.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Det er jeg sgu glad for, Jensen. Skål på det.

   I øvrigt var det måske en idé at få ungerne til at købe ind.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofia

  En af mine bekendte bor i lejlighedskompleks med dem, og ifølge hende er der ikke andet end brok og ballade i den lejlighed. Skænderier, slagsmål osv. Det er ved at være halvandet år siden, at hun flyttede ind og det er ikke blevet bedre. Det kan være historien her er løgn, men ballade, det er der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Det siger jeg jo heller ikke.

   Kvinden er jo en hystade!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naboen: “Jeg hører du slog hende”
  Ham : “Jeg blev sgu da nødt til at gøre noget for at fiksere hende, så hun ikke gjorde skade på nogen med den kniv!”

  Hende: “Jeg melder dig for vold!”
  Ham : “Er det nu vold, at skubbe dig væk 2 sekunder før du skubber mig ned af en trappe?”

  Latterlige kvindemennesker … Hvis de ikke har ordet i deres magt, kan de jo altid jorde manden med påstande om vold (og pædofili er vel det næste?).
  Jeg må indrømme, jeg er tilbøjelig til at tro fuldt og fast på din pålidelige kilde – aka. de to anførte eksempler har lært mig hvor latterligt, stupide og klamme forsmåede kvindemennesker kan være !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Skål på det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jensen

   Jeg er total modstander af vold.
   Sådanne voldsspykopater skulle simpelt hen bare smage deres egen medicin.
   Så ku de lære det.
   Men ellers er jeg enig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Erektionsen