Påskeæg: Tisser fra Bogen - Del 2

Bethany fister Lyngvild i tarmen

Overskriften var ellers opfundet til Se & Hør. Men de er nok alligevel en anelse for sarte, eller også er de ude og drikke som sædvanlig, for de var i hvert fald ikke modtagelige overfor forslaget.

Jeg synes alligevel, I skal se, hvor vildt det går for sig, når Gigantdilleren og Bethany spiller en beskidt omgang Wordfeud (SKRABLE). Ja, jeg har ladet mig fortælle, det er det nye smarte. Dirty Wordfeud (Beskidt ordudflåd). Og det er Bethany saftsusemig da nede med. Ud med webcam og frække sms’er, ind med SKRABLE og Heytell (Hej jeg tæller). Bethany gi’r en ond stønner i den mikrofon, kan jeg dælme godt love jer! Endda live fra tønden, skulle det være! Jo jo, man er da med på beatet, som Blankodåserne fra “Kig ind” ville kalde det.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Påskeæg: Tisser fra Bogen - Del 2