Bethany i stormvejr

Sikke en masse postyr. Først Gorken, så episoden med Mascha og til sidst sure Herpes. Bethany er træt, og er simpelthen nødt til at gå i seng m. en flaske Fernet. På trods af skrap diæt. Den må altså vente. Kommentatorerne på denfri.dk og Herpes’ venner er mere, end  Bethany kan klare på en dag.

Har faktisk aldrig før set så mange selvhøjtidelige, “kloge” åndsamøber samlet på et sted. Er helt skræmt, og får lyst til at dele en øl m. sådan en som Linse Kessler eller Kira Eggers. Og jeg kan slet ikke li’ øl. Men jeg magter sgu ikke alle de polerede speltkusser. Her kan jeg fx nævne Paula Larrain og Angela Brink. Vorherre bevares. Kunne man ikke møde dem en sen aften i selskab med Linse K., hvor hun helt tilfældigt kom til at forveksle dem med p-vagter. Ja, jeg spørger bare. Ikke fordi Bethany opfordrer til vold!
I morgen har jeg et spændende møde i København. Måske hører I nærmere. 
Kærlighed,
B.

19 kommentarer

 • Anonymous

  Hvad Bethany blev du bange for mig…. Og det kan jeg godt forstå.Mr. Gord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hahaha, Inka healing?? I guder!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bethany sælger ud og skal til møde med sekten!fri mig vel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bethany. Jeg tror det ville være sundt for dig at komme af med nogle af de mange spændinger der er i din krop, og, ikke mindst, skræv. Mon ikke en gang inka healing hos 'Kizzer' kunne gøre underværker for din Fernet-bedøvede krop? http://www.kizzer.dk/147-inka_healing.htmDu kan altid takke mig senere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hun er en gennemgående træls plagiator. Men nu ved man hvad der kan ske når man ikke kysser røv på speltkusserne . Sure madammer de har jo ingen humor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herpes er ikke sen til at arve udtryk..Hun har snart kopieret samtlige kommentarer hun har hørt om mig fra sine mest sure venner.Hun arvede jo også Vigfus og Elvas navne. Er faktisk blevet helt forelsket i Vigfus navnet. Min næste kat skal hedde det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ok, men Herpes skrev gå nu væk slattenfissen. Kommer sikkert af Slattenpatten en børnebog. Ta' til udkantsdk Næstved, der er en statue af Slattenpatten aka Fr Herpes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var vist hende Angela Blank der opfandt Slattenfissen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Herpes friede til Bethany og fik et nej. Forsmået fr. Herpes? Slattenfissen, det lyder næsten som Gord og H er blevet venner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og så sidder hun og klynker igen. Sammen med alle sine brunnæser. Det var nok sjovere dengang det gik ud over MorMille, hva', Herpes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Latterligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Somebody call the waaaaaaahaaaaaambulance.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ano 1.05. Gå for det første i seng og for det andet: Måske fordi det starter med H og er pisseirriterende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fr. Hermansen. Vil du ikke godt kopiere det her indlæg over på din blog. I forlængelse af det sidste. Bethany var så ustyrlig morsom da hun skrev om andre, der var hun jo ikke grov. Vel? Først nu – hvorfor ? Du har 1700- et- eller -andet venner til at sidde og gentage dine tomme fraser. Flot. Du er højt hævet over Bethany – men du vil så gerne blive i det. Brrdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det kan være Anni Fønsby ved noget om hvordan man sætter speltkusserne på plads.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fra en anonym til en anden – og tilgiv mig hvis det er, for det er endog muligt at undertegnede har overset svaret et stedet på denne blog, men hvordan fremkom det jf. KerneSygDamen tilhørende tabuklasseord ”Herpes” fra navnet Hermansen? Det virker uantagelig som novicemetaforik, udsprunget fra en fjerdeklasses pigeelev eller, hvad der nu må være, et bedaget hunkønsvæsen fra Femø?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette fra nr. 5: Der må sgu da ligge andet i KBH. end Sekthovedkvarteret? Brigitte: haha weekend-sex. Dem læste min far!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal ikke tage dig af de borgerlige nikkedukker Bethany, det er bare fordi de alle gerne vil knalde med herpes-damen, især ham der Erwin med det latterlige navn. Manden har åbenbart været redaktør på Weekend-sex for crying out loud, ja det siger jo det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette fra nr. 5

  Alle møder i københavn ender med et nyt Sekt medlem i disse dage. Spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethany på Denfri.dk - Del 4