Urinposten - Det handler om perkere og ikke skide meget andet

Nafrini – Slavinde uden hjerne

(Tidligere udgivet på denfri.dk)
Der findes skam kvinder til mænd som Gorden; dermed ikke sagt, at der findes en til ham (han er kraftedemig for syg i sit klamme hoved), men til andre mindre syge af samme gokkeart kan det lade sig gøre. Vi taler naturligvis om de kvinder, der ikke kan eller vil tænke selv, og derfor lægger deres liv, analåbninger og hjerner i Herrens hånd.
Tag fx Nafrini. (Mærkværdigt navn. Lyder som et discountmærke på hårde hvidevarer). Alsidig dame, må Bethany indrømme. Hun er blandt andet vild med nåle, masker og spyt, og så ynder hun at læse med på Slavefarm og andre jammerlige gokkeblogs. Imponerende. Men åbenbart ikke imponerende nok til at nogen gider læse om det. Muligvis fordi samtlige indlæg er skrevet totalt blottet for sjæl og personlighed. Fem sølle læsere er tilmeldt denne kummerlige blog (sikkert i medlidenhed), og det bliver ikke til mere end 100 besøg om ugen ifølge Blogtoppen. Og det er på en god uge. Det er godt, Bethany kan hjælpe lidt. Selvom det naturligvis bliver en kort fornøjelse. Bethany kan jo ikke udrette mirakler! Velbekomme.
Nafrinitøsen har iøvrigt en kat. Herren sagde, at hun gerne måtte, så nu er hun glad – meget glad. Så glad, at hun ikke rigtig ved, hvilket ben hun skal stå på. Det siger hun selv. Du skal da ikke stå på noget ben overhovedet, pigelil – ned på knæ, gaggen i kæften og savl din tak ud, mens tårerne triller ned af dine kinder. Så bliver Herren glad. Det kan jeg ved den søde grød love dig.
Hvad er det med voksne damer, der ikke vil bestemme noget som helst selv? Nafrini og Herren har for nylig haft krise i ”forholdet”, og tøsen har af den årsag været helt ude af sig selv, fordi hun så var nødt til at tænke selv. Jo, den er god nok. Bethany citerer:”BDSM var gået i stå selv de kinky lege eksisterede næsten ikke, reglerne de var forsvundet ud i det blå jeg formede mig selv med det resultat at jeg blev utryg, jeg var usikker på om jeg bevægede mig den rigtige vej i livet da jeg skulle tage stilling til alt, jeg følte mig ikke elsket som den kvinde jeg inderst inde er hende der nyder at gøre som Herren ønskede…”Nu er alt heldigvis godt igen, og Nafrini kan atter parkere sin hjerne i hundekurven. Den lille køterkusse.
Bethany forstår det ikke, og det er jo også ligegyldigt, for det må folk selv ligge og rode med. Men derfor gør man sig jo alligevel tanker om staklerne. Man kan simpelthen ikke være helt rask, når man vælger at leve i den slags forhold. Er sikker på, at vi kunne finde nogle diagnostiserede kvindfolk hos Onanikartellet, hvis vi gad lede. Men Bethany magter ikke mere Onanikartel i denne omgang. Og inden I begynder at skabe jer, kommentatorer (grødhoveder): Bethany skammer sig ikke, og Bethany behøver ikke nogen undskyldning for at skrive, som hun gør. Så fik vi vist lige det på plads.
Skål og god weekend.
B.

1 kommentar

  • Anonymous

    Du skulle ha nogen skridt pryl…. Bethany, med en stor kæp..Mr. Gord

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Urinposten - Det handler om perkere og ikke skide meget andet